reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Perelandra :
Dobra i cierpliwa z Ciebie kobieta, że pozwalasz mężowi na realizowanie jego męskich ambicji
biggrin.gif

Popieram koleżankę w całej rozciągłości, to bardzo humanitarny gest:)))))))))))

reklama
Maruusia nie dziwię się że się martwisz ,ale dobrze że jesteś pod opieką lekarza . I dobrze że zamiast leczyć to chce Cię dokładnie zbadać ... Mam nadzieję że za kilka dni wszystko sie wyjaśni a leki szybciutko pomogą :tak:

Amandla jak podłączanie zmywarki ??? :-) Ja tam wierzę w Twojego faceta :tak:;-)

Tunia i jak kolacja ??:-)

A ja nadal czekam na tą energię drugiego trymestru :wściekła/y:

Lina - ale miałaś weekend. Ja też miałam w pierwszej ciąży kolkę nerkową - obudziłam się w środku nocy i ból nie pozwalał mi się ruszyć, ale na szczęście szybko przeszło i więcej już nie miałam kolek. Nie wiedziałam, ze to niebezpieczne.
Maria - ja też radzę zmienić lekarza i też polecam Babka Medica - ja chodzę do dr. Zioło - pracuje w Św. Zofii. I mam jego numer telefonu z pozwoleniem, żeby w razie czego dzwonić.
Mini - wielkie gratulacje dla siostry!!!
Bozienka - dobrze, że kryzys zażegnany. Odpoczywaj w domu jak najwięcej!!!
Angel - intensywne dni masz tutaj i jesteś otoczona rodziną - dobrze, że chociaż tyle czasu mogłaś z nimi spędzić.
Kindzia - niezły strój dla pastuszka - nie wygląda na trudne...
Villandra - domek cudny!!!
Marusia - ja też mam kiepską morfologię i też mam receptę na Sorbifer, ale lekarz mówił, że dużo pacjentek źle go toleruje. Polecił mi na początek Chelafer - bez recepty, a jeśli wyniki się nie poprawią to sorbifer. Brałam go (sorbifer) w ciąży z Emilką i dobrze tolerowałam.

Emilka już usypia, zaraz usiądę poczytać książkę, bo mnie wciągnęła ("Utopia" Childa) i zjem troszkę czekoladki z marcepanem. Nie mogę siedzieć przy kompie, bo brzuch ciśnie mnie w splot słoneczny i bolą plecy - z resztą już się dzisiaj w pracy nasiedziałam. Miłego wieczoru!

Kochaneeee zmywarka podłączona, odpalamy pierwszą turę naczyń;D albo wybuchniemy albo nas zaleje;D ale małżon dumny jak dwa pawie:D

reklama
A u mnie zmywarka nieużywana stoi. Mnie to urządzenie obrzydza, fuj (to fobia chyba jakaś). Wolę ręcznie zmywać. Przy dwóch osobach to jeszcze nie ma tego tak dużo, ale pewnie jak się dzieci dorobię to i do zmywarki się przekonam. I dzieci będą zmywarkę obsługiwać, żeby się matka tykać tego nie musiała;-).

Do góry