MaMicurina
Fanka BB :)
no nie za wiele:-)To sie naoddychaliscie:-)tutaj pewnie bedzie tak samo, no ale w sumie to chyba wielkiej filozofii nie trzeba do tego oddychania moze dlatego tylko jedne zajecia:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no nie za wiele:-)To sie naoddychaliscie:-)tutaj pewnie bedzie tak samo, no ale w sumie to chyba wielkiej filozofii nie trzeba do tego oddychania moze dlatego tylko jedne zajecia:-)
A wiecie dziewczyny może czy z pesserem można chodzić do szkoły rodzenia bo u mnie też jest i z chęcią bym pochodziła.
Wczoraj cały dzień prasowałam przy serialu ale nadrobiłam zaległości:-)A nienawidzę prasowania.
Muszę poszukać mebli dla dzieci do pokoju i nie za drogich może znacie jakieś stronki z fajnymi meblami ??
kurde kupujemy zmywarkę, mam dość tego mycia naczyń! napisałam do małża smsa, odpisał, że nawet dziś kupimy, więc muszę coś szybko wybrać, czy polecacie jakąś firmę? szer. 45 cm do zabudowy mi potrzebna , na gwałt!
hurra hurra moja siostra urodziła dziś o 9:20 :-d
kurde kupujemy zmywarkę, mam dość tego mycia naczyń! napisałam do małża smsa, odpisał, że nawet dziś kupimy, więc muszę coś szybko wybrać, czy polecacie jakąś firmę? szer. 45 cm do zabudowy mi potrzebna , na gwałt!