reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Monika z pessarem można chodzić na szkołę rodzenia . Nie wiem jak u Was ale u nas były zajęcia dwa razy w tyg jedne teoria ( wykłady położnej , ginekologa , pediatry , ćwiczenie mycia i przebierania dziecka , poród itd ) a drugie zajęcia to ćwiczenia gimnastyczne plus ewentualnie jakieś oddechy , ale żeby brać udział w ćwiczeniach musiałaś mieć zgodę od lekarza :tak:

Amandla
chyba Bosch najlepszy i elektrolux .... Popytam jeszcze mojego eksperta to Ci napiszę jak już nie będzie za późno :-)

Villandra jak bardzo nie chce to nie przeskoczysz :crazy: Szkoda że nie jest skory do kompromisów
Mój ostatnio też coś często popala :baffled: niby nieoficjalnie ale jednak coraz częściej :confused2:

Ja chłopców wysłałam na spacer nocny ... poszli szukać krasnoludków :-D

Zrobiłam pranie no tyle tych ciuchow ze szok a jest nas tylko dwoje:-)dwie pralki i juz sie ładnie suszy:-)tak wogole to cos mi sie chce jesc tylko sama nie wiem co bym zjadla:-)

Tunia może sałatkę z tuńczyka :-)

A mnie przyszedł Voucher , już M gadał ze znajomą mówi że będzie działać co by go sprzedać nawet dla znajomych bo tyś złotych zniżki to fajna kasa :tak:

Amandla- dzięki ale ja źle się wyraziłam szukam dla dzieciaków ale starszych mebli:-) mają pokój wspólny a mój maluch idzie w następnym roku do szkoły i będzie potrzebował miejsce a teraz i tak brakuje miejsca w szafkach ,córcia będzie miała 10 lat w marcu.A maluszek będzie mieszkał na początku z nami w sypialni.A za 2 lata planujemy coś większego ale jak to z planami to zobaczymy. Kurcze coś mnie brzuch dzisiaj boli po prawej stronie na dole takie kłucie pulsujące miała któraś tak ???
A zmywarkę mam whirlpool i jest dobra żadnych usterek.
Mini -muszę pogadać z lekarzem może pozwoli bo w styczniu u mnie się zaczyna i też jest 2 razy w tygodniu

Ostatnia edycja:
A wiecie dziewczyny może czy z pesserem można chodzić do szkoły rodzenia bo u mnie też jest i z chęcią bym pochodziła.
Wczoraj cały dzień prasowałam przy serialu ale nadrobiłam zaległości:-)A nienawidzę prasowania.
Muszę poszukać mebli dla dzieci do pokoju i nie za drogich może znacie jakieś stronki z fajnymi meblami ??

Na kącikach wrzucałam link do mebli, które ja wybrałam, ale powtórzę - mam już zamówione elementy z serii Legoo - powinny być lada dzień

System LEGOO - Marmex

kurde kupujemy zmywarkę, mam dość tego mycia naczyń! napisałam do małża smsa, odpisał, że nawet dziś kupimy, więc muszę coś szybko wybrać, czy polecacie jakąś firmę? szer. 45 cm do zabudowy mi potrzebna , na gwałt!

ja mam boscha (polecam jako markę godną zaufania) z tym że 60 i wolnostojąca, z bardziej rodzimych amica

tunia ja akurat zajadam płatki - tak, tak śniadaniowe :-D to był u mnie zawsze zestaw raczej na kolecje niż śniadanie

A tak poza tym to do prasowania nie dotarłam, papierkologię zrobiłam aż miło, domek zafoliowałam, ogarnęłam kuchnię i jest całkiem fajnie ;-) Gdyby mnie tylko tak du... dzisiaj nie bolało :no:

24112011080.jpg

Kasiurek robisz podobny?

reklama
hurra hurra moja siostra urodziła dziś o 9:20 :-d

Gratuluję :p Niech Maluch rośnie silny i zdrowy.

kurde kupujemy zmywarkę, mam dość tego mycia naczyń! napisałam do małża smsa, odpisał, że nawet dziś kupimy, więc muszę coś szybko wybrać, czy polecacie jakąś firmę? szer. 45 cm do zabudowy mi potrzebna , na gwałt!

Ja mam Electroluxa, jestem zadowolona. Dużo programów, można dopasowac do zawartości...
Mamuśka na dole ma Bosha, mniej programów ale wydaje mi się bardziej pakowna mimo że to też 45. I moim zdaniem lepiej suszy. Innych marek nawet nie biorę i nigdy nie brałam pod uwagę.

Ja coś zjadłam, coś posprzątałam i myśle ożenic z jakims sprzątaniem, bo niby dlaczego ja mam robic wszystko :p

Do góry