reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

A właśnie, wiedziałam, że coś mi tam jeszcze umknęło...

Ewstra rozumiem, że Ci ciężko wyjeżdżać tam, z dala od bliskich, ale chyba powinnaś się teraz przede wszystkim skoncentrować na swojej "nowej" rodzinie, która niebawem sie powiększy. Pewnie to marna pociecha, ale jedyna mini-rada, jak przychodzi mi do głowy. Może pomoże choć troche przetrwać trudne chwile pełne tęsknoty...

reklama
Mini - gratulacje \ciociu:p
Maria - nie wiem czy dobrze doczytałam - masz problemy z tarczycą? Ja przed 1wszą ciążą miałam dużą nadczynność, silne leki na tarczycę i na serce i ciąża mi wyleczyła to cholerstwo! A i jeszcze ja nie miałam nigdy mieć dzieci przez tą tarczycę właśnie - jak nie no to po co się zabezpieczać i po 2 latach okazało się że jestem w ciąży! dużo było strachu bo ciąża na początku zagrożona,bo te leki takie silne brałam i ta tarczyca (większość ciąż kobiet tarczycowych nie przetrwa do 3mc) i gin na 1wszej wizycie powiedział że on nie daje gwarancji,że ciążą przetrwa do 10tyg. A tu psikus, nie dość że w ciąży, to jeszcze Jagoda silna baba zdrowa jak dzwon! ciąża była wzorowa! wszystko było dobrze, ja się czułam dobrze, wyniki super, Jagoda rosła jak szalona i urodziłam naturalnie! To teraz kiedy tarczycy nie mam, to w tej ciąży czuję się dużo gorzej - ja się śmieję,że to chyba chłopaki wrażliwce są hehe
laugh.gif

Mini -gratulacje dla siorki ;]

ja dzis bylam u wampirzów krw pobrana zyły pocharatane bo oczywiscie nie umieja sie wkluc ;/ zrobilam pierniki z przepisu vill ;] siedza w piekanriku no i jeszcze domek zorbilam z twojego przpeisu potem bede go lepic teraz ide spac hahaha ;]

milego dnia i powodzenia na wizytach jelsi idziecie dzis ?

Cześć Dziewczyny!

Odebrałam wczoraj wyniki badań krwi i moczu i chyba nie ma się czym chwalić... Muszę dziś wieczorem podjechać z nimi do doktorka.
Dziś zapisaliśmy się do szkoły rodzenia :) Zaczynamy w styczniu :) 10 spotkań po 2h. Ogólny zarys programu bardzo mi się podoba. Zobaczymy jak będzie w praktyce.

Kindzia bardzo fajny strój dla Młodego - Pastuch jak ta lala :-D

Dziewczyny, które macie problem z Mężami palaczami znalazłam coś takiego Nie Pal Przy Dziecku - O Kampanii zamierzam tą wypowiedz dziś pokazać M - ma zacząć rzucać palenie inaczej Małej nawet na ręce nie dostanie :wściekła/y:

A na marginesie ja jutro 100'dniówkę świętuję :-):-):-):-)

Poprasowałam . Zjadłam pyszny obiadek i zaraz się biorę dalej za sprzątanie ...

Maruusia coś nie tak z wynikami ??

Kindzia
spoko :-) Kurcze ale będą emocje :-D Mój jutro ma bal pasiastych . Już mu bluzeczkę w paseczki naszykowałam :tak:
Kiedy te jasełka mają ??

Angel
a Wy kiedy wracacie ??

Rozmawiałam z siostrą - strasznie zadowolona z porodu . Kurcze aż się miło słuchało ... Zachwalała położną że bardzo ja wspierała , stwierdziła że nie mogła sobie lepszego porodu wymarzyć :-) Choć nie miała tak prosto .

reklama
Lina tak trzymaj :-) Walcz o czyste płuca Twoje , dzidziusia i męża oczywiście też

Maruusia morfologia kobiet w ciąży może odbiegać od normy ale bakterie w moczu to już chyba nie fajna sprawa , dobrze że to skonsultujesz :tak:

Do góry