reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

A właśnie, wiedziałam, że coś mi tam jeszcze umknęło...

Ewstra rozumiem, że Ci ciężko wyjeżdżać tam, z dala od bliskich, ale chyba powinnaś się teraz przede wszystkim skoncentrować na swojej "nowej" rodzinie, która niebawem sie powiększy. Pewnie to marna pociecha, ale jedyna mini-rada, jak przychodzi mi do głowy. Może pomoże choć troche przetrwać trudne chwile pełne tęsknoty...

reklama
Mini - gratulacje \ciociu:p
Maria - nie wiem czy dobrze doczytałam - masz problemy z tarczycą? Ja przed 1wszą ciążą miałam dużą nadczynność, silne leki na tarczycę i na serce i ciąża mi wyleczyła to cholerstwo! A i jeszcze ja nie miałam nigdy mieć dzieci przez tą tarczycę właśnie - jak nie no to po co się zabezpieczać i po 2 latach okazało się że jestem w ciąży! dużo było strachu bo ciąża na początku zagrożona,bo te leki takie silne brałam i ta tarczyca (większość ciąż kobiet tarczycowych nie przetrwa do 3mc) i gin na 1wszej wizycie powiedział że on nie daje gwarancji,że ciążą przetrwa do 10tyg. A tu psikus, nie dość że w ciąży, to jeszcze Jagoda silna baba zdrowa jak dzwon! ciąża była wzorowa! wszystko było dobrze, ja się czułam dobrze, wyniki super, Jagoda rosła jak szalona i urodziłam naturalnie! To teraz kiedy tarczycy nie mam, to w tej ciąży czuję się dużo gorzej - ja się śmieję,że to chyba chłopaki wrażliwce są hehe
laugh.gif

Mini -gratulacje dla siorki ;]

ja dzis bylam u wampirzów krw pobrana zyły pocharatane bo oczywiscie nie umieja sie wkluc ;/ zrobilam pierniki z przepisu vill ;] siedza w piekanriku no i jeszcze domek zorbilam z twojego przpeisu potem bede go lepic teraz ide spac hahaha ;]

milego dnia i powodzenia na wizytach jelsi idziecie dzis ?

Cześć Dziewczyny!

Odebrałam wczoraj wyniki badań krwi i moczu i chyba nie ma się czym chwalić... Muszę dziś wieczorem podjechać z nimi do doktorka.
Dziś zapisaliśmy się do szkoły rodzenia :) Zaczynamy w styczniu :) 10 spotkań po 2h. Ogólny zarys programu bardzo mi się podoba. Zobaczymy jak będzie w praktyce.

Kindzia bardzo fajny strój dla Młodego - Pastuch jak ta lala :-D

Dziewczyny, które macie problem z Mężami palaczami znalazłam coś takiego Nie Pal Przy Dziecku - O Kampanii zamierzam tą wypowiedz dziś pokazać M - ma zacząć rzucać palenie inaczej Małej nawet na ręce nie dostanie :wściekła/y:

A na marginesie ja jutro 100'dniówkę świętuję :-):-):-):-)

Poprasowałam . Zjadłam pyszny obiadek i zaraz się biorę dalej za sprzątanie ...

Maruusia coś nie tak z wynikami ??

Kindzia
spoko :-) Kurcze ale będą emocje :-D Mój jutro ma bal pasiastych . Już mu bluzeczkę w paseczki naszykowałam :tak:
Kiedy te jasełka mają ??

Angel
a Wy kiedy wracacie ??

Rozmawiałam z siostrą - strasznie zadowolona z porodu . Kurcze aż się miło słuchało ... Zachwalała położną że bardzo ja wspierała , stwierdziła że nie mogła sobie lepszego porodu wymarzyć :-) Choć nie miała tak prosto .

reklama
Lina tak trzymaj :-) Walcz o czyste płuca Twoje , dzidziusia i męża oczywiście też

Maruusia morfologia kobiet w ciąży może odbiegać od normy ale bakterie w moczu to już chyba nie fajna sprawa , dobrze że to skonsultujesz :tak:

Do góry