reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tunia to trzeba zaspokajać swoje zachcianki jedzeniowe, ja wczoraj tez miałam kupić rzodkiewkę, ale jakoś w listopadzie nie przemawia do mnie wiarygodność tego warzywa, a dla odmiany wciągnełam kanapki z serem i dżemem morelowym, zasłodziłam się na pół dnia :)
a ten kawałek ze Zmierzchu też wrzucałam na forum, chyba z miesiąc temu, chociaż dla mnie trochę takim "weselnym" rytmem trąci, ale siostrzeniec zasypiał przy nim na komendę;)

reklama
a dla mnie ona jest za monotonna, jak sobie słuchałam kiedyś w samochodzie soundtracku ze Zmierzchu to jakoś ten kawałek najmniej mi podszedł
na Merlinie dużo fajnych płyt w dobrych cenach jest :)

Ostatnia edycja:
dementuje plotki o jesiennej rzodkiewce :-) rzodkiewka ma własnie dwa "dobre" terminy na wschodzenie i "dojrzewanie" do jedzenia - wczesna wiosna, zanim zrobi się za ciepło (bo wtedy nie grubieje tylko od razu kwitnie) i jesienna, gdy już nie jest mocno ciepło (j.w.), ale nadal nie jest na tyle zimno żeby zamarzła ;) Wiec ...chyba można próbować:-D

Mój mąż dziś został w domku (jupi!) zwaliłam na niego opiekę nad młodym i siadam przy kompie. Ostro popracuje 2-3 godzinki i nadrobie trochę zaległości mam nadzieje z pracy. A na 13 idę do rodzinnego na tzw "konsultacje internistyczną" - nie mam pojecia o co kaman, ale na pewno ekg serducha będą robić:tak:

Tunia jak to tak bez parówek :-D
Spoko ta kołysanka :tak:

Księgi ocalenia nie oglądałam ... w ogóle do tyłu jestem z filmami .

Dziś mnie czeka kosz prasowania i odkurzanie ... dobrze że M ma wolne to obiad zrobi :-) Wczoraj tak wyszorował kuchnie że ja się tam nie zbliżam co by na mnie nie było :-D

Hej Kobietki

Fakt zestresowałam się strasznie w weekend ale już ulga, że po wszystkim - ciągle ze mnie schodzi i odsypiam cały pobyt w szpitalu - mogłabym spać non stop - tylko raz na jakiś czas mnie Zuzanek budzi :-) to się człowiek tylko cieszy :-)

Atomówka fakt mała jest wyjątkowo duża - ale prawdopodobnie tak jak było od początku mówione ciąża jest starsza - termin porodu z usg wyszedł mi na 20 lutego - także 13 dni wcześniej niż z miesiączki :szok: albo Szkrab tak rośnie ekspresowo - ja sie tylko modlę, żeby do stycznia donosić - później już będzie 8 miesiąc i mnie stresu :-)

a ja wyciągnęłam z piekarnika pachnące biscotti :)
Zobacz załącznik 410690Zobacz załącznik 410691

W tym momencie stwierdziłam, że jestem głodna i warto zjeść śniadanie :-) pysznie wyglądają :-)

Maria jesteś z Wawy a może warto by było wybrać się prywatnie do jakiegoś polecanego lekarza - tam macie ich wybór - niech Ci wszystko wyjaśni dokładnie a tą traktować dodatkowo skoro za nią nie płacisz - u nas na forum są nawet dziewczyny z Wawy niech Ci kogoś polecą - najgorsze są takie stare, wypalone lekarki... A wagą się nie martw ja startowałam z 60 kg (6-7tc) a przed ciążą i podjęciem kuracji aby zajść w ciążę ważyłam 52,53 kg - dziś mam już 70 kg - także po rozwiązaniach zakładamy nowy wątek - ODCHUDZANIE :-D razem jakoś damy radę :-)

mini prasowaniemozesz podrzucic, ale odkurzanie nigdy w zyciu nie nawidze tego robic dlatego robi to moj kochany maz:-DA nie chcialo mi sie paroweczek:-D
ivi w takim razie poprosimy o relacje z konsultacji internistycznej:-)
Moj chyba jutro wezmie sobie wolne i pytam sie po co?????:-Dcaly dzien mnie bedzie wkurzal znajac zycie i jego:-)ale juz ja mu zajecie znajde, komode dla dzidzi sklada juz tydzien i bidny zlozyc nie moze:-)

Rany Tunia już komodę macie??? pokaż :-D:-D ja zaczynam wyprawkę zbierać od niedzieli - tak sobie wyznaczyłam, że na dwór wyjdę 1 dzień po choróbsku - tak mi położna doradziła - żebym torbę już w sylwestra w razie gdyby uszykowaną miała ;-)

reklama
Lina kochana zdjecia pudelek mam Ci zrobic?:-D:-D:-Dprzeciez on nawet tego nie rozlozyl jeszcze zabiera sie jak pies do jeza:-)No mamy bo z kazdym moim wyjscie wracam z czyms przeciez i juz miejsca nie mam zeby to gdzie kolwiek wkladac:-)

Do góry