reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej dziewczyki :) wkoncu dorwalam necika :) moze was nadrobie :) ale necik tylko przez chwilke mam musze poczytac co tam u was bo widze ze wizyty udane :)
Jak milo cie widziec :tak::-D

Witam Was :)
Nie wierzę że już czwartek!!!
Jadę dziś na małą wycieczkę z mężem wiec jestem już na nogach...mam nadzieję że dzień będzie mniej senny niż wczoraj :tak:

reklama
witam porannie:) miłego czwartku życzę
Bozienka - dobrze, że już w domu jesteś, teraz uważaj na siebie i nie denerwuj się niepotrzebnie;)
Maria- masz jakąś masakryczną ginekolog, moja twierdzi, że skoro czuję potrzebę zjedzenia czegoś to mam to zjeść a odchudzać się będę po porodzie, grunt to zdrowe podejście, a ta twoja już nie nie chrzani, że jesteś na początku ciąży! 25 tydzień to już bliżej niż dalej, zresztą po to jest , żeby odpowiadać na Twoje pytania i wątpliwości,co za babsztyl, brrrr! chodzisz do niej prywatnie?

Tak chodze do niej prywatnie. Nie moglam w tej ciazy zupelnie trafic do normalnego gin! Bylam u 4 idiotow az w koncu ona byla najlepsza i dopiero od 16 tyg prowadze tak na serio ciaze. Moj gin z poprzedniej ciazy nie przyjmuje nagle nigdzie gdzie allianz obejmuje a ja mam wlasnie allianz wykupiony i tak o to zawsze trafiam na debili. Zreszta ani w tej ani w tamtej ciazy nigdy nie mialam kontaktu telefonicznego do ginekologa! Wiekszosc z was czytam ze ma numer do gin a ja NIE:(

Witam!

Maria co za lekarka :szok: nie masz mozliwości zmiany? Co się masz stresowac wizytami ;-)

Myslałam, że nico nadrobie dzisiaj tematy, ale chyba nie dam rady, bo ja sie smarkam, Dobrusia też i została w domu.. do tego mała pewnie po przerwie będzie chciała troche pograć na kompie... postaram się jednak conieco nadgonic, bo z tego co zerknełam sporo się działo!

Miłego dnia!

Maria bidulko, to nie masz szczęścia,ja też bym minuty nie była u takiej zołzy i też bym zmieniła, no ale jeśli nie masz szczęścia do lekarzy to juz sama podejmij decyzję, bo można wpaść z deszczu pod rynnę:)

Atomówka ja nie mam takich bóli , a Malwinka jest dość mocno w brzuszku ... Ja bym poszła z tym do lekarza skoro tak bardzo boli

Adka coś na katar :Kisiel malinowo-ziołowy | Ammniam

Nie wiem która z WAs wrzuciła link do tej piosenki Grzegorz Turnau - Uno Momento Mortis - Teledyski w INTERIA.PL - teledysk, tekst piosenki, muzyka, klip w jakości mp3, teksty, słowa, lyrics ale dyikuje bo jest swietna.... pod jej wpzwem odkopalam swoje stare zbiory turnaua i sojki i bede sie relaksowac....

To ja , to ja :-D Zakochałam się w tej koncertowej wersji i muszę sobie na mikołaja kupić płytkę . Do Turnaua mam sentyment ale ta mocno instrumentalna strona baaaaardzo mi się podoba

Byłam wczoraj na jodze , były fajne ćwiczenia rozciągające nogi ... Malwince się podobało bo spała jak ją bujało a potem jak ja się położyłam to ona pracowała na endorfinki :-D.

Maria
dziwna ta lekarka :eek:

Mata
fajnie żeś się odezwała ... Jak Dobrusia ???

Bozienka jak się czujesz po lekach ?? Jak sobie radzicie z tą całą sytuacją ??
Mocno pozdrawiam i trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki

ja jestem nieprzytomna totalnie dzisiaj

od godziny 2 nie śpię,mała cały czas wymiotowała tak myślę,że coś stanęło jej na żołądku przysypiała i zrywała się zaraz bo ją rwało,później już nie miała czym to samą żółcią,am nadzieję ,że to tylko jednorazowe bo oszaleć idzie wiecznie coś

usnę dzisiaj na stojąco,nie mam naprawdę energii do niczego

Miska ja stawiam na grypę . Jakaś jest teraz w powietrzu , ale chyba ta łagodna wersja bo jeden dzień . Ja z M mieliśmy tylko stan podgorączkowy , Borys lekką gorączkę ale trzymało go nieco ponad dzień ...
Zdrówka dla Was

reklama
witam mamcie
Ja bylam wczoraj w kinie z rodzinka super film polecam , troszke sie posmialam:)znowu dzis pedze do doktora bo cos nie daje spokoju u musi cos skatrolowac,no i krwotoki z nosa zyc nie umierac.Jest mi juz smutno mysle o sobotnim wyjezdzire i kolejnych swietach z dala od rodziny:( to talnie nie potrafie poradzic sobie z emocjami

Do góry