reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześć dziewczyny!
Bozienka jak dobrze Cię tu czytać!! witaj :)

Maria - olaboga co za lekarka!! ja mam też już ok 11 kg na plusie, ale po prostu taka moja uroda że w ciąży czy jem czy nie jem to i tak tyje. Po co się przejmować?? nie obżeram się wyłącznie słodyczami, jem "rozsądnie" + zachcianki, wiec luz! moja gin ma takie samo podejście i w ogóle wagi nie komentuje - chociaż ją kontroluje mocno. Pewnie masz tak samo - w tej ciąży po prostu inaczej Twój organizm reaguje i tyle! uszy do góry i debilami się nie martw.. Szkoda że nie masz "normalnego" lekarza:/ Co do nr tel do gin - ja też nie mam. Co więcej, moja przyjmuje tylko raz w tygodniu w środu. Wiec jeśli cokolwiek by się złego działo, to mam jechać na izbę przyjęć do szpitala, chyba ze to środa to do niej na "awaryjną" wizytę.. wiec też nie mam lekko. Ale jest superowa, wiec jej nie zmienię:-)

mata - wstręciuchu, już żeśmy się denerwowały co z Tobą!!

Lina- rany julek jaka akcja!! dobrze że już wszystko ok!!

co do muzyki to ja śmiertelnie zakochana w tej piosence (nie pamiętam która z was ja podawała) flightless bird, american mouth (Twilight Soundtrack) w lyrics - YouTube mogłabym ją słuchać non stop!!

a na spokojne dni w domku polecam RFM Radio RMF NOSTALGIA - RMFon.pl - "nostalgia". Super spokojne kawałki lecą :-):-)

reklama
Miska ja stawiam na grypę . Jakaś jest teraz w powietrzu , ale chyba ta łagodna wersja bo jeden dzień . Ja z M mieliśmy tylko stan podgorączkowy , Borys lekką gorączkę ale trzymało go nieco ponad dzień ...
Zdrówka dla Was

myślę że to grypa,po tylko wymiotowała żadnej gorączki nic,teraz właśnie mi usnęła z chęcią też bym pospała,ale to będzie jeszcze gorsze dla mnie

Bozienka super,że do nas zajrzałaś

Maria olej tą gin,niech sobie mówi co chce,ja już mam 13 na plusie i co mam zrobić tak jak ivi pisze taka nasza natura że tyle się tyje,też nie jem nie wiadomo jakie ilości tak po prostu jest że ta waga tak rośnie

Dzien dobry:-)
Pogoda tardycyjnie do d....:-)i mi tradycyjnie sie nic nie chce:-)
ivi to ja podawalam
Bozienka witaj:-)
Te łydki to mnie dalej bola zaczyna mnie to denerwowac!!!!!

reklama
Fajny film ogladalam.
Dla odmiany zeby nie parowki codziennie kanapeczki z zoltym serkiem i pomidorkiem:-)chodzi za mna bialy ser ze szczypiorkiem i rzodkiewka mhmhmhhmhm:-D

Do góry