reklama
Lina uważaj na siebie kochana
Ta Twoja pannica to już mega wielka jest, serio chyba największy dzieciaczek na marcówkach
Tunia gratuluję 24 tygodnia i Tobie i sobie też
Witam wszystkie nowe mamusie, fajnie,że jest Nas coraz więcej
Dziewczyny czy któras jak ja ma bóle tuż pod piersiami ?
Dokładnie od jakiegoś tygodnia, dwóch pod prawą piersią bardzo mnie bolą wnętrzności
Jakoś nie martwię się tym specjalnie bo pewnie sobie uciskam ale pytam z ciekawości
Podejrzewam,że to ucisk, bo z góry piersi a zaraz brzuszek i w sumie to jest jedyne miejsce gdzie skóra może się zgiąć ( nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi )
Ale boli mnie bardzo, czasami aż nie mogę wytrzymać
Jak leżę na płasko nie boli, ale przeciez nie będę leżała 24 h. dobę
Ta Twoja pannica to już mega wielka jest, serio chyba największy dzieciaczek na marcówkach
Dokładnie od jakiegoś tygodnia, dwóch pod prawą piersią bardzo mnie bolą wnętrzności
Jakoś nie martwię się tym specjalnie bo pewnie sobie uciskam ale pytam z ciekawości
Podejrzewam,że to ucisk, bo z góry piersi a zaraz brzuszek i w sumie to jest jedyne miejsce gdzie skóra może się zgiąć ( nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi )
V
villandra8
Gość
Doceniam , tyle że jak mawiała moja babcia: dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane ;-)Villandra - trzeba czasem docenić dobre chęci męża, każdy może mieć słabszy dzień.
Jakos strasznie tu cicho dzisiaj kobity gdzie Wy jestescie
Melduję, że byłam w kinie - na Zmierzchu - rewelacji rzeczywiście nie ma, ale w stosunku do książki całkiem nieźle to rozegrali podobało mi sie i wróciłam zadowolona :-)
u lekarza- znow infekcja ...tym razem 30 litopada bede robic wymaz i wtedy zoabczymy co to za ptica (cholera ,zaraza) i wtedy dobierzemy antybiotyk czy cos innego. Wkurzam sie bo ja co 2 tygodnie mam infekcje jakas i tak w kolo kurde jest ! wiec tym razem ciesze sie ze bede miala wymaz- szkoda tylko ze ja musze za to zaplacic ;/ placila ktoras za taki wymaz? i zestaw do wymazu ?
Widać taka już niektórych natura - dbaj o siebie najlepiej jak potrafisz, by było takich "rzepów" jak najmniej
Lina kurczę, taki weekend , ale najważniejsze, że sytuacja opanowana i pod kontrolą - uważaj na siebie
Loma witamy w naszym gronie ;-)
Kangurzyca kiedyś chciałam napisać książkę - miała być dla dzieci/młodzieży, ale po 5-ciu stronach zaczął z tego wychodzić horror, więc dałam spokój . Kiedyś myślałam, że kiedyś kiedys zrobię uzytek ze swojego pamiętnika - byłaby z tego może i niezła biografia, ale jak tak razu pewnego mi się na zmiany "życiowe" zebrało to przepuściłam przeszło 9 lat życia przez komin . I tyle z tego zostało. Ale kto wie... Może jeszcze kiedyś... W sumie lubię pisać.
Znikam poczytać inne wątki, a potem "ponadzorować" mojego jeżyka - z pracy wrócił mniej kłujący i teraz grzecznie pracuję, to muszę iść połechtać jego męskie ego (choć ponoć tego nie lubi) ;-).
Lina uważaj na siebie kochana
Atomówka,
Mnie czasm też ściśnie, ale to raczej nic groźnego tak sądzę, brzucho się powiększa, a i czasem krzywo wstaniemy i coś tam zaboli. Rozumiem, że to masz od czasu do czasu a nie non-stop?
Doris, Lina,
Dobrze, że u was lepiej, że też takie bóle się pętają w ciąży.
Ja za to walczę z wirusem, zaczęło się w niedzielę katarem wdrożyłam wszelakie naturalne cuda czosnkowo-miodowe etc. a teraz mam łuki podniebienne zaczerwienione, choć kaszlu nie mam, ani temperatury, ale katar nawrócił a właściwie to mi raz leci z nosa a raz mnie zatyka w nosie i już sama nie wiem co robić? Może macie jakieś sprawdzone mikstury na ten nos i na to gardło?
Ostatnia edycja:
MaMicurina
Fanka BB :)
Lina to dobrze ze juz bezpiecznie w domu!
V
villandra8
Gość
Aadka ja sie leczyłam sinupretem (ale mnie męczyły zatoki) nie wiem czy na sam katar też się nada (może pinula coś by więcej podpowiedziała?), bo niby na stany zapalne górnych dróg oddechowych...
A na katar stricto brałam euphorbium w sprayu.
Na gardo stodal i tantum verde (można też drosetux).
Dodatkowo brałam rutinoscorbin i wapno. I dużo picia - najlepiej oczywiście ciepłe.
Na ból gardła niektórym pomaga picie lnu np. z mlekiem (choć nie każdy może na to patrzeć - nie wygląda zachęcająco)
A na katar stricto brałam euphorbium w sprayu.
Na gardo stodal i tantum verde (można też drosetux).
Dodatkowo brałam rutinoscorbin i wapno. I dużo picia - najlepiej oczywiście ciepłe.
Na ból gardła niektórym pomaga picie lnu np. z mlekiem (choć nie każdy może na to patrzeć - nie wygląda zachęcająco)
atomowka i ja Tobie gratuluje 24 tygodnia:-)Aadka i Tobie rowniez:-)
Boli mnie brzuch z prawej strony, mam wrazenie tak jak by dzidzia mi tak uciskala bo to raczej uciskanie jest nie wiem sama juz ja dzisiaj wogole jakas pokrzywdzona jestm te łydki bola mnie caly czas dzisiaj wogole nie przeszlo chodzic nie moge a jak ide to sune:-)
villandra super ze ci sie podobalo podejrzewam ze i ja jak bym poszla do kina to pewnie tez bardziej by mi sie podobalo:-)
Boli mnie brzuch z prawej strony, mam wrazenie tak jak by dzidzia mi tak uciskala bo to raczej uciskanie jest nie wiem sama juz ja dzisiaj wogole jakas pokrzywdzona jestm te łydki bola mnie caly czas dzisiaj wogole nie przeszlo chodzic nie moge a jak ide to sune:-)
villandra super ze ci sie podobalo podejrzewam ze i ja jak bym poszla do kina to pewnie tez bardziej by mi sie podobalo:-)
Villandra,
Dziękuję ! Gardło nie boli, ale takie nie moje i zaczerwienione, no oprócz mleka z lnem oraz euphorbium w sprayu to już u mnie wszystko w ruchu, może panikuję, może jak to mówią 7dni albo tydzień ale śmigam jutro do mojej internistki niech zerknie, bo ja choć doktor to już zgłupiałam. Raz mi lepiej raz gorzej.
Dziękuję ! Gardło nie boli, ale takie nie moje i zaczerwienione, no oprócz mleka z lnem oraz euphorbium w sprayu to już u mnie wszystko w ruchu, może panikuję, może jak to mówią 7dni albo tydzień ale śmigam jutro do mojej internistki niech zerknie, bo ja choć doktor to już zgłupiałam. Raz mi lepiej raz gorzej.
Perelandra
Fanka BB :)
od rana na nogach
przyszłam do domu to po prostu rzuciłam się na żarcie
brzuch mnie boli, wzięłam no-spę i idę leżeć
Lina uważaj na siebie
przyszłam do domu to po prostu rzuciłam się na żarcie
brzuch mnie boli, wzięłam no-spę i idę leżeć
Lina uważaj na siebie
reklama
Aadka właśnie boli cały czas, no chyba,że leże
Jak tylko jestem zgięta, w sensie nie leże plackiem to boli
Tez uważam,że to nic groźnego ale wolałam zapytać czy któraś tak ma
Bo to ewidentnie czuć tak jakby żebra mi isę podniosły do góry i centralnie pod prawą piersią cisnęły jakies wnętrzności
Głupie uczucie
Aadka właśnie Ty też 24 tydzień, Gratuluje
Jak tylko jestem zgięta, w sensie nie leże plackiem to boli
Tez uważam,że to nic groźnego ale wolałam zapytać czy któraś tak ma
Bo to ewidentnie czuć tak jakby żebra mi isę podniosły do góry i centralnie pod prawą piersią cisnęły jakies wnętrzności
Głupie uczucie
Aadka właśnie Ty też 24 tydzień, Gratuluje