reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Lina, dobrze,że już dobrze, ale ten weekend był jakiś podejrzany dla wielu z nas:) to strachu się musiałaś najeść! czy miałaś wcześniej problemy z nerkami? skąd w ogóle bierze się taka kolka? super, że z dzidzią wsio okej:)

Amandla w życiu nie miałam żadnych problemów z nerkami, a skąd się może wziąć też nie wiem - u mnie najprawdopodobniej była skutkiem tego, że w czwartek strasznie przemarzłam na budowie... a, że coś tam wcześniej się już knociło to tylko wywołało atak - dodatkowo ta temperatura i wielka opryszczka na twarzy... Także uważac na siebie dziewczyny

cholera, no trzeba uważać na wszystko, ja już poczytałam przez tę chwilę o kolce nerkowej i może ją spowodować nawet ucisk macicy na moczowód, masakra, ale zwykle przy kamicy się pojawia, no nic, grunt to dbać o siebie:)

marusia - wiesz co w 2012 jest 20 plus 4 tydonie macierzynskiego i nie ma dluzszego urlopu z okazji urodzenia drugiego dziecka chyba ze to jest ciaza bliźniacza trojacza itd wiec ...24 tygodnie masz tak jak i my

u lekarza- znow infekcja ...tym razem 30 litopada bede robic wymaz i wtedy zoabczymy co to za ptica (cholera ,zaraza) i wtedy dobierzemy antybiotyk czy cos innego. Wkurzam sie bo ja co 2 tygodnie mam infekcje jakas i tak w kolo kurde jest ! wiec tym razem ciesze sie ze bede miala wymaz- szkoda tylko ze ja musze za to zaplacic ;/ placila ktoras za taki wymaz? i zestaw do wymazu ?

Ostatnia edycja:
Mini
Kangurzyca ostatnio się zasłuchiwałam w Sojce - sonety Szekspira
biggrin.gif

a kilka dni temu wpadła mi w oko nowa płyta Grzesia Turnaua . I wiem już co chce na gwiazdkę
laugh.gif
Dobry wybór :)
A oni nawet razem coś tam rzeźbili:
WRZUTA - Grzegorz Turnau & Soyka- Młode żądze - mp3

reklama
Do góry