reklama
Amandla w życiu nie miałam żadnych problemów z nerkami, a skąd się może wziąć też nie wiem - u mnie najprawdopodobniej była skutkiem tego, że w czwartek strasznie przemarzłam na budowie... a, że coś tam wcześniej się już knociło to tylko wywołało atak - dodatkowo ta temperatura i wielka opryszczka na twarzy... Także uważac na siebie dziewczyny
Kasiurek1983
Fanka BB :)
marusia - wiesz co w 2012 jest 20 plus 4 tydonie macierzynskiego i nie ma dluzszego urlopu z okazji urodzenia drugiego dziecka chyba ze to jest ciaza bliźniacza trojacza itd wiec ...24 tygodnie masz tak jak i my
u lekarza- znow infekcja ...tym razem 30 litopada bede robic wymaz i wtedy zoabczymy co to za ptica (cholera ,zaraza) i wtedy dobierzemy antybiotyk czy cos innego. Wkurzam sie bo ja co 2 tygodnie mam infekcje jakas i tak w kolo kurde jest ! wiec tym razem ciesze sie ze bede miala wymaz- szkoda tylko ze ja musze za to zaplacic ;/ placila ktoras za taki wymaz? i zestaw do wymazu ?
u lekarza- znow infekcja ...tym razem 30 litopada bede robic wymaz i wtedy zoabczymy co to za ptica (cholera ,zaraza) i wtedy dobierzemy antybiotyk czy cos innego. Wkurzam sie bo ja co 2 tygodnie mam infekcje jakas i tak w kolo kurde jest ! wiec tym razem ciesze sie ze bede miala wymaz- szkoda tylko ze ja musze za to zaplacic ;/ placila ktoras za taki wymaz? i zestaw do wymazu ?
Ostatnia edycja:
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Mini
A oni nawet razem coś tam rzeźbili:
WRZUTA - Grzegorz Turnau & Soyka- Młode żądze - mp3
Dobry wybórKangurzyca ostatnio się zasłuchiwałam w Sojce - sonety Szekspira
a kilka dni temu wpadła mi w oko nowa płyta Grzesia Turnaua . I wiem już co chce na gwiazdkę
Kangurzyca37
Zaangażowana w BB
Villandra smykałkę do pisania to Ty masz. Weź się za dziadka, opisz go(pamiętam Twoje zamiary).
Albo insze sprawy.
Szkoda marnować talent!
Albo insze sprawy.
Szkoda marnować talent!
Mini55
&&&&&
Mini
Dobry wybór
To już strasznie stare
Tu masz koncertowego - fajnie zrobiony nowy utwór
Grzegorz Turnau - Uno Momento Mortis - Teledyski w INTERIA.PL - teledysk, tekst piosenki, muzyka, klip w jakości mp3, teksty, słowa, lyrics
a tu jego nowy klip
Grzegorz Turnau - Na plażach Zanzibaru - Teledyski w INTERIA.PL - teledysk, tekst piosenki, muzyka, klip w jakości mp3, teksty, słowa, lyrics
Kurcze ale mam dziś wisielczy humor ... wszystko mnie wkurza
reklama