reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Lina, dobrze,że już dobrze, ale ten weekend był jakiś podejrzany dla wielu z nas:) to strachu się musiałaś najeść! czy miałaś wcześniej problemy z nerkami? skąd w ogóle bierze się taka kolka? super, że z dzidzią wsio okej:)

Amandla w życiu nie miałam żadnych problemów z nerkami, a skąd się może wziąć też nie wiem - u mnie najprawdopodobniej była skutkiem tego, że w czwartek strasznie przemarzłam na budowie... a, że coś tam wcześniej się już knociło to tylko wywołało atak - dodatkowo ta temperatura i wielka opryszczka na twarzy... Także uważac na siebie dziewczyny

cholera, no trzeba uważać na wszystko, ja już poczytałam przez tę chwilę o kolce nerkowej i może ją spowodować nawet ucisk macicy na moczowód, masakra, ale zwykle przy kamicy się pojawia, no nic, grunt to dbać o siebie:)

marusia - wiesz co w 2012 jest 20 plus 4 tydonie macierzynskiego i nie ma dluzszego urlopu z okazji urodzenia drugiego dziecka chyba ze to jest ciaza bliźniacza trojacza itd wiec ...24 tygodnie masz tak jak i my

u lekarza- znow infekcja ...tym razem 30 litopada bede robic wymaz i wtedy zoabczymy co to za ptica (cholera ,zaraza) i wtedy dobierzemy antybiotyk czy cos innego. Wkurzam sie bo ja co 2 tygodnie mam infekcje jakas i tak w kolo kurde jest ! wiec tym razem ciesze sie ze bede miala wymaz- szkoda tylko ze ja musze za to zaplacic ;/ placila ktoras za taki wymaz? i zestaw do wymazu ?

Ostatnia edycja:
Mini
Kangurzyca ostatnio się zasłuchiwałam w Sojce - sonety Szekspira
biggrin.gif

a kilka dni temu wpadła mi w oko nowa płyta Grzesia Turnaua . I wiem już co chce na gwiazdkę
laugh.gif
Dobry wybór :)
A oni nawet razem coś tam rzeźbili:
WRZUTA - Grzegorz Turnau & Soyka- Młode żądze - mp3

reklama
Do góry