reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Doris- dzieki! wlasnie mialam telef. z pracy, ze swiety mikolaj byl, boniczki :-) zostawil:-)
i nie do wiary...kolezanka na wychowawczym tez dostala, to super! ide na wychowawczy po macierzynskim :-D
a ten urlop to jak mam zalegly (iles tam dni) no i bede miala ten na nowy rok, to bede mogla to zsumowac i pojsc od razu po macierzynskim?
ja bym juz teraz nie wysiedziala za biurkiem :no: ja czy siedze czy leze to nie moge sobie juz powoli pozycjo znalezc, u mnie ciagnie, to pachwiny bola, nogi, posladki nooo wszystko, nie przypominam sobie, zebym tak miala przy Julce serio:no: jeszcze na poczatku 9 miesiaca ciazy jechalam do Pl. autokarem z Belgii 20 godzin prawie :-D teraz bym juz tego nie przezyla, chyba mam wielki brzuch i dlatego tak ciezko juz.

edit; moja tesciowa jest autentycznie psychiczna, ciesze sie ze nie mam z nia zadnych kontaktow i spokoj!!!!

reklama
szukałam szukałam i znalazłam marcóweczki. Ale się sprytnie ukryłyście. Jestem tu nowa, ale z przyjemnością podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami i z jeszcze większą poczytam o Waszych. Mój termin to 1 marzec.
Zastanawiam się właśnie jakie ubranko szykować na wyjście ze szpitala i jakie ubranka wziąć ze sobą do szpitala. Czy są jakieś pomysły??

Tunia niech zgadnę parówki ??? :laugh2:

ajako super . Ciekawe kiedy do mnie przyjdą bony . U nas na wychowawczym nie dają :sorry:

Martig witaj :tak:

Ajako - tak, będziesz mogła wziąć ciągiem zaległy urlop i ten na 2012 i jeszcze dwa dni opieki nad dzieckiem i dopiero iść na wychowawczy. Super macie z tymi banami - u nas nie ma ZFŚS :(
Mnie też boli kręgosłup jak siedzę - nie zawsze, ale czasem ciężko wytrzymać. Poza tym poranne wstawanie, dojazdy, wracam do domu ok 18-tej. O 19-tej zaczyna się szykowanie Emilki do snu i w sumie nie mam na nic czasu. Sobota to zawsze dzień sprzątania, bo w tygodniu nie mam czasu i tak czas leci. Pora zwolnić.
Martig - witaj.

Doris pewnie że należy Ci się wypoczynek . Zwłaszcza że przed świętami też jest masa zajęć i obowiązków domowych ... A w pracy sobie poradzą :tak:

Tunia uważaj żeby sie nie przebiałkować :-D

Położyłam Bąbla spać ... może uśnie :unsure: Na razie słyszę że sobie coś gada ...

Co się dzieje z Matą .. też się coś nie odzywa :eek:

heyka

Vill mezulek na zime obkupiony a Ty kobieto?
Maria28 witaj taki pakiem info na dzien dobry.. krzyzowe tez miałam nikomu nie zycze bola jak cho... a rozwarcia nie daja.. moze tym rzem nas ominą...
No i jestes kolejna szczesliwa mamusia co ma synka a teraz coreczka bedzie.
Mini Borysiatko juz całkiem dobrze? kiedy do pikola idzie? a sis dostała to oxytocyne czy sie jakos wykreciła? a Wy razem mieszkacie w jednym miescie, na spacerki razem bedziecie smigac?
Angel pamietaj o kawałku czekoladki czy batonika przed wizyta...
wielkie odliczanie czas zaczac.. a potem wielkie odsypianie bedziesz miała po tym "stresie" co sobie "zaserwowałaś"
Tunia czasem i takie dni sa.. a cos konkretnie do bani czy po prostu taki dzień dupny????

kindzia taki dzien do dupy chce mi sie plakac i nie wiem z jakiego powodu a za chwile moge sie smiac pozniej znowu jestem taka wciekla ze bez kija nie podchodz:eek:

reklama
Do góry