reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Doris- dzieki! wlasnie mialam telef. z pracy, ze swiety mikolaj byl, boniczki :-) zostawil:-)
i nie do wiary...kolezanka na wychowawczym tez dostala, to super! ide na wychowawczy po macierzynskim :-D
a ten urlop to jak mam zalegly (iles tam dni) no i bede miala ten na nowy rok, to bede mogla to zsumowac i pojsc od razu po macierzynskim?
ja bym juz teraz nie wysiedziala za biurkiem :no: ja czy siedze czy leze to nie moge sobie juz powoli pozycjo znalezc, u mnie ciagnie, to pachwiny bola, nogi, posladki nooo wszystko, nie przypominam sobie, zebym tak miala przy Julce serio:no: jeszcze na poczatku 9 miesiaca ciazy jechalam do Pl. autokarem z Belgii 20 godzin prawie :-D teraz bym juz tego nie przezyla, chyba mam wielki brzuch i dlatego tak ciezko juz.

edit; moja tesciowa jest autentycznie psychiczna, ciesze sie ze nie mam z nia zadnych kontaktow i spokoj!!!!

reklama
szukałam szukałam i znalazłam marcóweczki. Ale się sprytnie ukryłyście. Jestem tu nowa, ale z przyjemnością podzielę się z Wami swoimi doświadczeniami i z jeszcze większą poczytam o Waszych. Mój termin to 1 marzec.
Zastanawiam się właśnie jakie ubranko szykować na wyjście ze szpitala i jakie ubranka wziąć ze sobą do szpitala. Czy są jakieś pomysły??

Tunia niech zgadnę parówki ??? :laugh2:

ajako super . Ciekawe kiedy do mnie przyjdą bony . U nas na wychowawczym nie dają :sorry:

Martig witaj :tak:

Ajako - tak, będziesz mogła wziąć ciągiem zaległy urlop i ten na 2012 i jeszcze dwa dni opieki nad dzieckiem i dopiero iść na wychowawczy. Super macie z tymi banami - u nas nie ma ZFŚS :(
Mnie też boli kręgosłup jak siedzę - nie zawsze, ale czasem ciężko wytrzymać. Poza tym poranne wstawanie, dojazdy, wracam do domu ok 18-tej. O 19-tej zaczyna się szykowanie Emilki do snu i w sumie nie mam na nic czasu. Sobota to zawsze dzień sprzątania, bo w tygodniu nie mam czasu i tak czas leci. Pora zwolnić.
Martig - witaj.

Doris pewnie że należy Ci się wypoczynek . Zwłaszcza że przed świętami też jest masa zajęć i obowiązków domowych ... A w pracy sobie poradzą :tak:

Tunia uważaj żeby sie nie przebiałkować :-D

Położyłam Bąbla spać ... może uśnie :unsure: Na razie słyszę że sobie coś gada ...

Co się dzieje z Matą .. też się coś nie odzywa :eek:

heyka

Vill mezulek na zime obkupiony a Ty kobieto?
Maria28 witaj taki pakiem info na dzien dobry.. krzyzowe tez miałam nikomu nie zycze bola jak cho... a rozwarcia nie daja.. moze tym rzem nas ominą...
No i jestes kolejna szczesliwa mamusia co ma synka a teraz coreczka bedzie.
Mini Borysiatko juz całkiem dobrze? kiedy do pikola idzie? a sis dostała to oxytocyne czy sie jakos wykreciła? a Wy razem mieszkacie w jednym miescie, na spacerki razem bedziecie smigac?
Angel pamietaj o kawałku czekoladki czy batonika przed wizyta...
wielkie odliczanie czas zaczac.. a potem wielkie odsypianie bedziesz miała po tym "stresie" co sobie "zaserwowałaś"
Tunia czasem i takie dni sa.. a cos konkretnie do bani czy po prostu taki dzień dupny????

kindzia taki dzien do dupy chce mi sie plakac i nie wiem z jakiego powodu a za chwile moge sie smiac pozniej znowu jestem taka wciekla ze bez kija nie podchodz:eek:

reklama
Do góry