reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
witam po południu

ja niedawno wróciłam,szybko obiad wstawiłam i czekamy na niego
umęczyłam się niemiłosiernie,ale załatwiłam prawie wszystko co miałam,wieści z wizyty w odpowiednim wątku

pozdrawiam wszystkie serdecznie

oj o spaniu nic nie mówię,bo jak siedzę usypiam na siedząco,a w nocy budzę się co chwila

a teraz obiadek zjadłam,deserkiem zagryzłam i ledwo siedzę :szok: zawsze jak mam coś do załatwienia na mieście to nie mam siły się później ruszyć,taka do niczego jestem

Dziewczynki sms od Bozienki:
"Hej ja juz w domku jestem mam leki na serduszko dla malutkiej mam uwazac na te wody i skurcze dzieki za troske narazie niemam dostepu do net:("

założe się, że zadna z Was nie ma takiej (beznadziejnej) teściowej jak ja.. to tak na pocieszenie :-) Mam nadzieję, że humorki Wam wrócą! jeszcze caaaałyyy, piękny, listopadowy dzień przed nami! :tak:

U mnie ten dzień wcalne nie był piękny, tyko szary i ponury.

Jestem zmęczona jak nie wiem co. Zupa się gotuje... Ja siedze na kanapie i ziewam. Masakra. :( Nic nie się nie chce :( Boli mnie brzuch tak dziwnie, i plecy i d*pa za przeproszeniem.. Masakra zaczynam strasznie narzekac...

Tunia dzięki za wieści ...
Kurcze to dobrze że Bozienka już w domku ... mam nadzieję że leki pomogą i będzie wszystko w jak najlepszym porządku :tak:

reklama
Do góry