reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
witam po południu

ja niedawno wróciłam,szybko obiad wstawiłam i czekamy na niego
umęczyłam się niemiłosiernie,ale załatwiłam prawie wszystko co miałam,wieści z wizyty w odpowiednim wątku

pozdrawiam wszystkie serdecznie

oj o spaniu nic nie mówię,bo jak siedzę usypiam na siedząco,a w nocy budzę się co chwila

a teraz obiadek zjadłam,deserkiem zagryzłam i ledwo siedzę :szok: zawsze jak mam coś do załatwienia na mieście to nie mam siły się później ruszyć,taka do niczego jestem

Dziewczynki sms od Bozienki:
"Hej ja juz w domku jestem mam leki na serduszko dla malutkiej mam uwazac na te wody i skurcze dzieki za troske narazie niemam dostepu do net:("

założe się, że zadna z Was nie ma takiej (beznadziejnej) teściowej jak ja.. to tak na pocieszenie :-) Mam nadzieję, że humorki Wam wrócą! jeszcze caaaałyyy, piękny, listopadowy dzień przed nami! :tak:

U mnie ten dzień wcalne nie był piękny, tyko szary i ponury.

Jestem zmęczona jak nie wiem co. Zupa się gotuje... Ja siedze na kanapie i ziewam. Masakra. :( Nic nie się nie chce :( Boli mnie brzuch tak dziwnie, i plecy i d*pa za przeproszeniem.. Masakra zaczynam strasznie narzekac...

Tunia dzięki za wieści ...
Kurcze to dobrze że Bozienka już w domku ... mam nadzieję że leki pomogą i będzie wszystko w jak najlepszym porządku :tak:

reklama
Do góry