reklama
miska271
Fanka BB :)
oj o spaniu nic nie mówię,bo jak siedzę usypiam na siedząco,a w nocy budzę się co chwila
a teraz obiadek zjadłam,deserkiem zagryzłam i ledwo siedzę zawsze jak mam coś do załatwienia na mieście to nie mam siły się później ruszyć,taka do niczego jestem
a teraz obiadek zjadłam,deserkiem zagryzłam i ledwo siedzę zawsze jak mam coś do załatwienia na mieście to nie mam siły się później ruszyć,taka do niczego jestem
pinula30
założe się, że zadna z Was nie ma takiej (beznadziejnej) teściowej jak ja.. to tak na pocieszenie :-) Mam nadzieję, że humorki Wam wrócą! jeszcze caaaałyyy, piękny, listopadowy dzień przed nami!
U mnie ten dzień wcalne nie był piękny, tyko szary i ponury.
Jestem zmęczona jak nie wiem co. Zupa się gotuje... Ja siedze na kanapie i ziewam. Masakra. Nic nie się nie chce Boli mnie brzuch tak dziwnie, i plecy i d*pa za przeproszeniem.. Masakra zaczynam strasznie narzekac...
miska271
Dziewczynki sms od Bozienki:
"Hej ja juz w domku jestem mam leki na serduszko dla malutkiej mam uwazac na te wody i skurcze dzieki za troske narazie niemam dostepu do net"
fajnie,że jest już w domku,niech odpoczywa jak najwięcej
cytrusowa85
o Bozienka w domku
odoczywaj jak najwiecej
odoczywaj jak najwiecej
reklama
Mini55
&&&&&
Do poczytania co nas czeka
KAFETERIA - nie mam siły do mojego łobuza czy wasze dzieci też mają takie pomysły? - Forum dla kobiet
KAFETERIA - nie mam siły do mojego łobuza czy wasze dzieci też mają takie pomysły? - Forum dla kobiet