reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam nową Mamuśkę
ja dziś buszowałam na allegro i powrzucałam parę rzeczy do koszyka... poza poduszką-rogalem wybrałam parę rzeczy dla Dzidzi od tego samego sprzedawcy - to będą moje pierwsze zakupy dla dziecka ale jeszcze nie kupuje tylko obserwuję co dodatkowo wpadnie

reklama
witam nowa mame
no to pospalam standartowa pobutka skoro swie, no al jeszcze odpoczywam w wyrku.Dzis plan taki spotkanie z kolezanka ,Pozniej juz siedze z mamcia i moze moja siostra dzis przyjedzie.

HALO :)
U was tez tak zimno ??? A FUJ!
Ja dzis mam zamiar sie relaksowac i nic nie robic... tak sobie mysle ze chyba wybierzemy sie do kina jutro.
Jak czlowiek pozbawiony ruchu to kazdy wyjazd jest atrakcja:-D
Jakies wiesci od Bozienki?

Witam nową mamusię....
U mnie w ramach atrakcji to się do pracy wybieram za 10 minut.
Wstałam jakaś zła na cały świat. Mały mnie obudził o 6 bo tak mocno kopał... i do 7 już tylko czuwałam... Lubie jak mnie kopie, ale wyspac też się lubię. Coś czuje że będe miała dzisiaj dzień narzekania na wszystko i wszystkich. buuu...
Wam życzę miłęgo dnia....
TYm któe mają dzisiaj wizyty (Angel, ktoś jeszcze??) życzę powodzenia i dobrych wieści.
Tymczasem zmykam....

witam porannie wtorkowo,
witam nową mamusię marcową:)
ja tez pomału wybieram się do pracy, ale póki co jeszcze byczę sie pod kocykiem popijając kawę z mlekiem, wczoraj zaczęłam rozglądać się za prezentami na Mikołaja, i w tym roku znalazłam dla wszystkich fajne książki:) miłego dnia kobitki !

witam się i ja

witam nową mamusię

u nas szaro i buro czyli nic nowego,aż nic się nie chce,trzeba się troszkę zebrać i przygotować do wizyty,dzisiaj mała ze mna znowu idzie,mam nadzieję,że będzie grzeczna jak ostatnio

Witajcie po tygodniowej przerwie. Nie nadrobię tych mas wpisów, ale od teraz postaram się być na bieżąco. Mam dzisiaj wolne i jutro - korzystam z dni opieki nad dzieckiem. W czwartek i piątek jeszcze do pracy, a potem robię sobie wolne. Jak oznajmiłam w pracy, że idę na zwolnienie wcześniej niż planowałam, to dziwnie się trochę zrobiło, ale cóż poradzę - mam dosyć.

Wyczytałam co z Bozienką - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i Mała jeszcze posiedziała w brzuszku.

hej witam z rana :-)
Monika mówisz że od nowego roku z górki ?? :-D Ja myślałam że bardziej pod górkę z powodu wielkich brzuszków :-D:-D:-D
Maria witaj
Perelandra to chwal się zakupami :tak:
Ewstra dobrej zabawy na pogaduchach :-)
Pinula mnie Borys dziś obudził o trzeciej potem kot o szóstej a o siódmej budzik , o siódmej trzydzieści znowu Borys a potem jeszcze chciałam zasnąć ale Lucysia tak się wierciła że nie dałam rady :-D:-D:-D
Amandla ja uwielbiam książkowe prezenty ... :tak: Co wybrałaś ?? może skorzystam z Twoich pomysłów :sorry:

No i kolejny bury dzień , Borys mi dziś podostarcza rozrywek ale już mam dość tego siedzenia w domu :confused2: dobrze że M ma jutro wolne to sobie gdzieś wyskoczę ...na jakieś zakupy chociaż :-D

reklama
Hejka,
Witamy nową marcową mamę w naszych skromnych progach ;-) I do tego zwierzoholiczkę kolejną jak mniemam ;-)

Jak się domyślacie, noc do chrzanu, poranek jeszcze gorszy.. Biedny M miał przed snem (okolo 2-3 w nocy) ze mna mała jazda..a tak mi hormony podskoczyly, wszystkie troski świata zebralyi beczalam bez sensu, ulozyc sie spa nie moglam tez przez to beczalam.. No masakra :( Mielismy wstac o wiele pozniej, ale w tym domu sie nie da- to na dole ktos lazi, to psisko nasze kochane nas budzi zeby całowac.. Ehh..
M idzie z plateczkami.. dam znac po.. Trzymajcie się !

Do góry