reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Lina do naszego wieku emerytalnego jeszcze zdąży się dziesięć razy zmienić :sorry:
ale super że tak to wymyślili z tym becikowym że jednam nie tylko najbiedniejsi dostaną :tak:

Angel chyba wygodniej jest mieć dziecko pod ręką przynajmniej w nocy, a w ciągu dnia można kłaść dziecko spać w wózku do innego pokoju albo w jakimś leżaczku . Wszystko zależy też od dziecka jednemu nic nie będzie przeszkadzać a drugie będzie się budziło przy każdym szeleście więc dużo nie da się zaplanować ..

reklama
Część, Kobiety.
Wypada podziękować tym ,którzy przyczynili się w wyborach do tego, jaki ten rząd jest, i że Tusku dalej rządzi. Przecież to było do przewidzenia.
Ja tylko na chwilę, , potem uzupełnię czytanie wątku.
Tylko dodam ,że ciśnienie mi skoczyło znów do góry i że to nie była żadna migrena za zapowiadane śniegi, tylko wysokie ciśnienie. Podstępnie bolało mnie z boku głowy, a nie na środku czy z tyłu.
No i biorę dwa razy większą dawkę leku, i wreszcie dziś, po paru dniach , jest wynik mniejszy, zbliżony do prawidłowego. Martwię się tylko , czy dziecię dotlenione jest należycie. Zazdroszczę niskociśnieniowcom! Już bym wolała być zamulona przez większość dnia. A tak się boję nawet herbatę czarną wypić:eek:

Jak się mieszka u rodziców to na czas sprzątania można odesłać dziecko do babci :-) Z kawalerką jest gorzej ale można sobie poradzić wysyłając drugiego rodzica na spacer z dzieckiem ,lub sprzątać jak dziecko jest aktywne , dzieci lubią się przyglądać ... Bardzo polecam taki leżaczek - bujaczek można łatwo przenieść dziecko i postawić np na stole żeby miało fajny widok na mamę :-D

FISHER PRICE LEŻACZEK PRZYTULNY KRÓLICZEK V4650 (1917314053) - Aukcje internetowe Allegro

BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kg ORYGINAŁ Mikrus (1932595074) - Aukcje internetowe Allegro

Mini czyli mówisz, ze kaplica dla kogos kto ma kawalerke i mieszka za granica bez rodziny :-D
A leżaczek bujaczek to koniecznie sobie sprawimy, oj tak słyszałam wiele dobrych opinii i widzialam u olezanek jak super zdawal egzamin :tak:

Mini czyli mówisz, ze kaplica dla kogos kto ma kawalerke i mieszka za granica bez rodziny :-D
A leżaczek bujaczek to koniecznie sobie sprawimy, oj tak słyszałam wiele dobrych opinii i widzialam u olezanek jak super zdawal egzamin :tak:
ja przy synu do dzis robie wszytskie, jak oni spi robie ciasto mikserem , tre w malakserze ziemniaki na placki, odkurzam ogladam tv, gdam prze telefon dziecko jaks ie nauczy spc w halasie to bedzie spalo, najgorsze jak sa dzieci nauczone w ciszy i spokoju spac wtedy to jest kaplica;]

Ja naleze do tych nielicznych ktorzy nie jarają się sagą więc się nie wypowiadam ;)

Tak sobie mysle ,ze gdybym miala zostawic mezowi zakupy podczas gdy ja na porodowce chyba dostalabym zawalu:-D

Tunia jakto nie ma parówy :))))??

no to jak zwykle zmiany mamy rewelacyjne no ale taki nasz kochany rząd aby tylko sobie

ja robiłam wszystko jak dzieci spały,odkurzałam,oglądałam tv,wiadomo reakcja może być na gwałtowne jakieś dzwięki

MaMicurina no ja tez dzisiaj bylam załamana jak otworzyłam lodowke a tu parowy brak:-D
Nastawilam pranie rozwiesilam nastawilam drugie i dalej siedze:eek:

reklama
Bleh parówy :p Dziś na obiad wprawdzie są, ale te smażone talarki w sosie pomidorowym ze świderkami, wiec jeszcze znośnie ;-)
A tak musze sie przyznac Wam, ze mam swoją obsesję małą na punkcie...jednego ciacha :zawstydzona/y: Taka niby zwykła babka piaskowa foremkowa, czarno biała polana polewą.. a ja poprost nie moge się opędzić , śni mi sie, ze jestem w tym sklepie i ją kupuję :szok: Nic mi w tej ciazy tak nie podeszło jak ona :zawstydzona/y: Losie, czemu nie marchewka :growl:

Do góry