reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tunia- parowki byly??;-):-D

Pinula jestes jeszcze moze??
my w naszej aptece mamy teraz jakies promocje na duzo rzeczy min. na serie Linomag, zastanawiam sie czy nie zakupic, bo ceny zaje.... polecisz czy nie bardzo??? kupuja to ludzie??
a moze Wy mamuski znacie? macie przetestowane?
ja w zyciu nie mialam nic z Linomagu czy nawet Ziaji itd, bo przy pierwszym dziecku to taka podjarana bylam,ze wszytsko musiala mala miec z wyzszej polki cenowej :crazy: zreszta wtedy moj malzon byl jeszcze w Belgii to mi nakupil i nawiozl tego sporo, zapasy mialam na dlugo, ale teraz w realiach Ojczyzny cudnej, patrze, zeby tanio bylo :sorry:
mam nadzieje, ze nie bedzie mial jakis dziwnych uczulen jak mala....bo mimo kosmetykow roznej masci i tak miala skorna reakcje na jedzenie :crazy:

anula- wiataj w klubie krokieto-wykonawcow :laugh2:! zrobie, ale czy je zjem ta watpie.....nie na- wi- dze barszczu brrrr
a krokiet bez barszczyku to jakos nie teges, nie?
barszcz oczywiscie z torebki, bo ja tego nawet wachac nie moge, a co dopiero ugotowac:no:

reklama
ajako nie było dzisiaj paroweczek skonczyly sie wczoraj i zapomnialam kupic ale jutro juz beda:-D:-D:-D
A Linomag pamietam mama uzywala jak moj brat byl maly i nic innego nie dzialalo na niego tylko ten Linomag wiec chyba jest dobry moja kolezanka tez go uzywa:-)

ajako -my mielsimy parowki na sniadanie ;] co do linomagu to ja mialam ten zwykly w bialo zielonej tubce uzylam go dwa razy jak tylek sie malemu odparzyl i taki w sloiczku z rozowa nakretka do buzi to smarowalam przez jakis czas i byl nawet ok ;] potem odkrywam babydream i clay czas to łoimy z synem ;]

dzieki za odpowiedzi!
a ten babydrems to jak cenowo wychodzi?
bo tam w tym linomagu sa; oliwka, jakis olejek do kapieli, kremy takie wlasnie z rozowa nakretka i nad tym myslalam.
aaa i przypomnialas mi kasiurek,z e ta masc linomag tez raz musialam zastosowac, ale to doslownie raz mala sobie pupe odparzyla, ale wtedy to faktycznie wlasnie ten bialy w tubce pomogl idealnie.

tunia- ja Ci mowie, ze te parowy na Leona! na 10000 % :-D:-D kiedy kurde masz te polowkowe w koncu??
ja pamietam jak bylam z siorkami w Ustroniu latem i poszlismy na zarcie, zamowilam sobie......uwaga.........golonkeczke z grilla mniam, a ja sie zazeralam, az mi sie uszy trzesly heheh
wtedy sie siostry smialy, ze bedzie syn jak nic! zreszta sama tak czulam, no i sie potwierdzilo:-D

ja pierdykam juz po 12 :szok::szok:
a moje nalesnioryyyy

ajako kiedy ja czuje inaczej:-)ze bedzie dziewczynka:-)no ale zobaczymy wizyte mam 2 grudnia wiec po wizycie dopiero dostane skierowanie na usg:-)
A babydream nie jest drogi jakies 10,15 zl chyba

która się wybiera do szkoły rodzenia?
ja zadzwoniłam i się dowiedziałam, że u mnie zajęcia zaczynają się 13 grudnia i trwają przez 8 tygodni
już mężowi oznajmiłam że w każdy wtorek na dwie godziny zostaje porwany przez żonkę :-)

ajako ja też babydrema polecam - bardzo ... Na poczatku też miałam obawy że niby może gorszy bo tani ale jak się odważyłam to jestem na maksa zadowolona . Polecam tą niebieską serię bo zielona mi nie podeszła , a różowej nie miałam ... Moja siostra do dziś używa babydrema na swoi trzyletnim synku i teraz dla maleństwa też kupiła babydreama - nawet pieluszki :tak: Jedynie co z babydrema jest beznadziejne to chusteczki - jakieś takie suche są
A Linomag był super do pupy

Tunia na pewno będzie Lenka :tak:

reklama
Tunia ja też wierzę w Lenkę!!!!!!!!!!! :-)

No Kochane jak rocznie dochód w rodzinie nie przekracza 85 tyś to becikowe i ulgi zostają ;-)

Do góry