reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tunia- parowki byly??;-):-D

Pinula jestes jeszcze moze??
my w naszej aptece mamy teraz jakies promocje na duzo rzeczy min. na serie Linomag, zastanawiam sie czy nie zakupic, bo ceny zaje.... polecisz czy nie bardzo??? kupuja to ludzie??
a moze Wy mamuski znacie? macie przetestowane?
ja w zyciu nie mialam nic z Linomagu czy nawet Ziaji itd, bo przy pierwszym dziecku to taka podjarana bylam,ze wszytsko musiala mala miec z wyzszej polki cenowej :crazy: zreszta wtedy moj malzon byl jeszcze w Belgii to mi nakupil i nawiozl tego sporo, zapasy mialam na dlugo, ale teraz w realiach Ojczyzny cudnej, patrze, zeby tanio bylo :sorry:
mam nadzieje, ze nie bedzie mial jakis dziwnych uczulen jak mala....bo mimo kosmetykow roznej masci i tak miala skorna reakcje na jedzenie :crazy:

anula- wiataj w klubie krokieto-wykonawcow :laugh2:! zrobie, ale czy je zjem ta watpie.....nie na- wi- dze barszczu brrrr
a krokiet bez barszczyku to jakos nie teges, nie?
barszcz oczywiscie z torebki, bo ja tego nawet wachac nie moge, a co dopiero ugotowac:no:

reklama
ajako nie było dzisiaj paroweczek skonczyly sie wczoraj i zapomnialam kupic ale jutro juz beda:-D:-D:-D
A Linomag pamietam mama uzywala jak moj brat byl maly i nic innego nie dzialalo na niego tylko ten Linomag wiec chyba jest dobry moja kolezanka tez go uzywa:-)

ajako -my mielsimy parowki na sniadanie ;] co do linomagu to ja mialam ten zwykly w bialo zielonej tubce uzylam go dwa razy jak tylek sie malemu odparzyl i taki w sloiczku z rozowa nakretka do buzi to smarowalam przez jakis czas i byl nawet ok ;] potem odkrywam babydream i clay czas to łoimy z synem ;]

dzieki za odpowiedzi!
a ten babydrems to jak cenowo wychodzi?
bo tam w tym linomagu sa; oliwka, jakis olejek do kapieli, kremy takie wlasnie z rozowa nakretka i nad tym myslalam.
aaa i przypomnialas mi kasiurek,z e ta masc linomag tez raz musialam zastosowac, ale to doslownie raz mala sobie pupe odparzyla, ale wtedy to faktycznie wlasnie ten bialy w tubce pomogl idealnie.

tunia- ja Ci mowie, ze te parowy na Leona! na 10000 % :-D:-D kiedy kurde masz te polowkowe w koncu??
ja pamietam jak bylam z siorkami w Ustroniu latem i poszlismy na zarcie, zamowilam sobie......uwaga.........golonkeczke z grilla mniam, a ja sie zazeralam, az mi sie uszy trzesly heheh
wtedy sie siostry smialy, ze bedzie syn jak nic! zreszta sama tak czulam, no i sie potwierdzilo:-D

ja pierdykam juz po 12 :szok::szok:
a moje nalesnioryyyy

ajako kiedy ja czuje inaczej:-)ze bedzie dziewczynka:-)no ale zobaczymy wizyte mam 2 grudnia wiec po wizycie dopiero dostane skierowanie na usg:-)
A babydream nie jest drogi jakies 10,15 zl chyba

która się wybiera do szkoły rodzenia?
ja zadzwoniłam i się dowiedziałam, że u mnie zajęcia zaczynają się 13 grudnia i trwają przez 8 tygodni
już mężowi oznajmiłam że w każdy wtorek na dwie godziny zostaje porwany przez żonkę :-)

ajako ja też babydrema polecam - bardzo ... Na poczatku też miałam obawy że niby może gorszy bo tani ale jak się odważyłam to jestem na maksa zadowolona . Polecam tą niebieską serię bo zielona mi nie podeszła , a różowej nie miałam ... Moja siostra do dziś używa babydrema na swoi trzyletnim synku i teraz dla maleństwa też kupiła babydreama - nawet pieluszki :tak: Jedynie co z babydrema jest beznadziejne to chusteczki - jakieś takie suche są
A Linomag był super do pupy

Tunia na pewno będzie Lenka :tak:

reklama
Tunia ja też wierzę w Lenkę!!!!!!!!!!! :-)

No Kochane jak rocznie dochód w rodzinie nie przekracza 85 tyś to becikowe i ulgi zostają ;-)

Do góry