Hej dziewczyny!
Wczoraj zarzuciłyście temat z fotkami- i dolączam do grona zawalonych milionem fot na kompie i nie wywołanych
Ba ja ze slubu od 2 lat wywolac nie moge! I wczoraj wzielam plytke slubna i mówie wybiore wkoncu i wywolam- tym bardziej, ze poszłam tropem na allegro gdzie sa tak tanie odbitki, ze wogole szczęke z ziemi zbierałam
200szt zdjęcia 10x15 FUJI CA odbitki po 19gr (1930493592) - Aukcje internetowe Allegro same pozytywy i w komentach, ze super jakosc
No więc zabrałam sie, za te fotki.. swoja ddroga przez padniecie laptopa 1,5 roku temu stracilam bezpowrotnie część fotek ze ślubu...... Ale przestałam się tym martwić zupełnie wczoraj odkrywając, że te co zostały to raptem 1030 zdjęć
Myślałam, że osiwieję wybierając "najlepsze" ujęcia z 10 podobnych kazdego etapu slubu i wesela
Wkońcu przebrnęłam i wybrałam.........370 :/ Podałam się i dzis z nich spróbuje wyselekcjonować dalej coś..ale nie wiem ile takich etapów mnie czeka
Do tego troche fot z wakacji i innych ktore juz dawno chcialam wywolac..
MASAKRA!
Od teraz bede serio czesciej sie za to zabierala, bo cyfrowka nawale po kilkaset fotek z byle wypadu i tak to lezy gdzies na plycie czy kompie i potem "znika"...
No a pozatym bylismy w nocy na premierze Zmierzchu- niespodziewanie bardzo mi się podobał
Nie spodziewałam się, że tnąć ostatnia ksiazke na pół uda im się zrobić ciekawy film z pierwszej połowy. Ale dla brzuchatek wrazliwszych odradzam chyba ogladanie w tym momencie
Ja do takowych nie należe, a dzis w nocy troche mialam 'jazde' ze snami po tym filmie ( Uwaga spoiler nie czytac w nawiasie jak ktos nie zna fabuły- > w filmie jak ktos wie to bella jest w ciazy i znosi ja fatalnie, zrobili to mega wyrazowo, a potem sama akcja z tym jej ...ekhm porodem, no moze wjechac przyszlej mamie na łeb troszkę
tak więc zastanówcie sie jak sie czujecie na to ;-) )
Rano mąż zawiózł mocz na to badanie beda wyniki juz po 16 ale zabieramy je we wtorek ze soba na połówkowe.
Pozatym dzien szary, a my bedziemy chyba poprostu zamulac ;-)
Miłego dzionka!
Aha Maruusia myslalam o tobie wczoraj, a ze mam zdolność, do wywoływania ludzi wcalem nie zdziwiona, żeś dzis napisała
Co do wypłacania kasy z bankomatu polskiego praktykujemy to bez problemu- kurs w tym banku co wyplacamy jest zawsze bardzo korzystny i raz nawet przysiegam wyzzszy byl jak w kantorze
A mowa o WBK- on jako jedyny przed wyplata na monitorze pokazuje jaki oferuje kurs i jakie bedzie dokladne obciazenie w funtach
W innych jest lipa bo odrazu wklepujesz w zl ile cchcesz i tak ci wyplaca i nie wiadomo ani jaki kurs ani ile Ci zżarło z konta
ajako wprawdzie nie pisałam, ale robiłam takowe jeszcze z kapucha na zeszłę swieta i teraz zrobilam mi takiego smaka , ze chyba wyjde z siebie i stane obok :-) A bedziesz je potem obtaczac w buleczce i smazyc?
Co do krwi w nosie, ja mam non stop
Nie leci , ale przy smarkaniu jest caly czas, najwyrazniej mam slabe naczynka czy co..