reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

pinula - czemu nie udało się wam tego łóżeczka kupić? fajne!

Jak zajechaliśmy do sklepu to już było sprzedane. tzn zarezerwowwane. wpłącona zaliczka i pan podobno pojechał samochód wymienc na większy bo żona na porodówce leży więc nie opłaca mu sie składac z sklepie żeby je rozkładac w domu... :p swoją drogą kiepsko tak zostawiac wszystko na ostatnio chwile. Bo z tego co widziałąm to gosc w sklepie zostawił liste i te panie tam wkładały do tego łóżeczka wszystko z tej listy czyli wanienke rożek pieluchy kosmetyki :p także albo poród troszke wcześniej albo nieźli luzacy :p że tak na ostatni moment zostawili...

Jeżeli chodzi o krwotoki z nosa to się ich obawiałąm w ciązy, bo czytałam że ię pojawiają ze względu na słabsze naczynka i zwiększoną objętośc krwi... A że ja od dziecka mam z tym problem, tzn zdarzaja mi się czesto i trudno mi je zatamowac bo są ogromne, to miałam leki które miałam przyjmowac w razie krwotoku ale w ciąży ich nie wolno brac :( Ale na szczęście w ciąży mi sie to narazie nie zdarza...

Tak po za tym to pogoda znowu ponura i brzydka. Jeżeli chodzi o plany na dziś to mam tylko odkurzyc i umyc podłogi i zawinac gołąbki. No i prac prac prac bo już pełny kosz na pranie.. Poza tym praniem, gdzie jestem uzależniona od pralki, to z robota uwinełabym sie w 2 godziny ale po co się spieszyc jak dzien taki długi i coś robic trzeba.....

reklama
ajako spoko , wstępny plan mam - zobaczymy co wyjdzie :-D A jak dobrze wyjdzie to wkleje przepis ...
A do krokietów pieczarki pasują oj pasują , ale nie wiem co z serkiem topionym bo nigdy takich nie robiłam ... Ja robiłam z serem żółtym mocarella i wyszły super :tak:

Miska
a pijesz dużo kawy ??? Może granicz wypłukiwacze magnezu albo zwiększ dawkę ( po konsultacji z lekarzem ) albo dodatkowo zajadaj rzeczy bogate w magnez ... To nie dobrze że tak Cię skurcze łąpią ...

Angel masz teraz fajną nagrodę za tyle dni oczekiwań :tak:

Postawiłam rosołek ... mniam

Mąż coś mój się pochorował , mam nadzieję że to nic poważnego i że nas nie zarazi ...

Hej dziewczynki, u mnie taż dziś szaro i ponuro za oknem.

Po przeziębieniu już prawie śladu, ale kaszel teraz trochę męczy, przez to moje chorowanie nie ma mowy o nadrobieniu was na tym wątku, z grubsza przeczytałam, ale już za dużo tego. Widzę ,że Angel się męża doczekała super!, emigrantki odwiedzają lub wracają do Polski :-)

nie wiem o czym pisać jakoś sie wybiłam z tego rytmu tu panującego, więc idę zrobić sobie kawkę bo zasypiam na stojąco, może mnie jakaś wena złapie...

jedną wenę już mam: na obiad dziś robię krokiety tak mnie naszła ochota mrrrrrrr :-D

Mini jak przeczytałam o tych skurczach Twojej Siostry to aż mi się ciepło zrobiło...:-) muszę iść na tą szkołę rodzenia bo inaczej wyłącznie cesarka wchodzi w grę :sorry:

Miśka ja skurcze mam co noc - mogę brać maksimum 2 tabletki magneb6 i do tego 2 tabletki asparginu dziennie i pić dużo soku z pomidorów - ot tak mi doktorek powiedział :-) troszkę pomaga :-)

Lina też tak kiedyś brałam tak samo i trochę pomagało,ale tylko trochę

Mini kawę pije tylko jedną dziennie

wizyte mam we wtorek to zobaczymy co powie

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczynki:-D
ivi niestety pogoda u mnie tez do d...:-D:-D
Jem sniadanko i pije kawke, standard:-)Lina no gdzie Ty byłas no znam ten bol nie miec internetu:-)Maruusia witaj dobrze ze jestes:-)
Angel nie zadusiłaś chłopa????:-)byliscie na tym filmie??Powiedz mi tylko na czym sie skonczyło bo jak na tym jak zaczela rodzic to nigdzie nie ide druga czesc ma byc w czerwcu dopiero!!!:-D

A ja wam powiem, że się chyba wybiorę do kina :-) mnie bardziej interesuje to jak zrobili te sceny łóżkowe :-D:-D:-Dw książce są tak opisane,że wrrrrr:-D:-D chętnie zobaczę jak Patison sobie z nimi poradził :-D:-D:-D:-D

OJ nie żartuj :-D:-D:-D powiedz, że nie jesteś ciekawa :-D:-D:-D:-D ja mam jeszcze przywilej chodzenia do kina za free także pewnie obejrzę tylko do momentu co mnie interesuje i spadam do domku :-D

reklama
No pewnie ze chccialam bym zobaczyc:-Dmasz racje w ksiazce jakos nie koniecznie opisali, a moj jak ogladalam zwiastun mowi ty juz sie tak nie przygladaj jak on sie tam pręży:-D:-D:-Di mowi takie rzeczy on w tym filmie robi, nigdzie nie idziemy!!:-Dto powiedzialam ze sama pojde:-D

Do góry