reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

pinula - czemu nie udało się wam tego łóżeczka kupić? fajne!

Jak zajechaliśmy do sklepu to już było sprzedane. tzn zarezerwowwane. wpłącona zaliczka i pan podobno pojechał samochód wymienc na większy bo żona na porodówce leży więc nie opłaca mu sie składac z sklepie żeby je rozkładac w domu... :p swoją drogą kiepsko tak zostawiac wszystko na ostatnio chwile. Bo z tego co widziałąm to gosc w sklepie zostawił liste i te panie tam wkładały do tego łóżeczka wszystko z tej listy czyli wanienke rożek pieluchy kosmetyki :p także albo poród troszke wcześniej albo nieźli luzacy :p że tak na ostatni moment zostawili...

Jeżeli chodzi o krwotoki z nosa to się ich obawiałąm w ciązy, bo czytałam że ię pojawiają ze względu na słabsze naczynka i zwiększoną objętośc krwi... A że ja od dziecka mam z tym problem, tzn zdarzaja mi się czesto i trudno mi je zatamowac bo są ogromne, to miałam leki które miałam przyjmowac w razie krwotoku ale w ciąży ich nie wolno brac :( Ale na szczęście w ciąży mi sie to narazie nie zdarza...

Tak po za tym to pogoda znowu ponura i brzydka. Jeżeli chodzi o plany na dziś to mam tylko odkurzyc i umyc podłogi i zawinac gołąbki. No i prac prac prac bo już pełny kosz na pranie.. Poza tym praniem, gdzie jestem uzależniona od pralki, to z robota uwinełabym sie w 2 godziny ale po co się spieszyc jak dzien taki długi i coś robic trzeba.....

reklama
ajako spoko , wstępny plan mam - zobaczymy co wyjdzie :-D A jak dobrze wyjdzie to wkleje przepis ...
A do krokietów pieczarki pasują oj pasują , ale nie wiem co z serkiem topionym bo nigdy takich nie robiłam ... Ja robiłam z serem żółtym mocarella i wyszły super :tak:

Miska
a pijesz dużo kawy ??? Może granicz wypłukiwacze magnezu albo zwiększ dawkę ( po konsultacji z lekarzem ) albo dodatkowo zajadaj rzeczy bogate w magnez ... To nie dobrze że tak Cię skurcze łąpią ...

Angel masz teraz fajną nagrodę za tyle dni oczekiwań :tak:

Postawiłam rosołek ... mniam

Mąż coś mój się pochorował , mam nadzieję że to nic poważnego i że nas nie zarazi ...

Hej dziewczynki, u mnie taż dziś szaro i ponuro za oknem.

Po przeziębieniu już prawie śladu, ale kaszel teraz trochę męczy, przez to moje chorowanie nie ma mowy o nadrobieniu was na tym wątku, z grubsza przeczytałam, ale już za dużo tego. Widzę ,że Angel się męża doczekała super!, emigrantki odwiedzają lub wracają do Polski :-)

nie wiem o czym pisać jakoś sie wybiłam z tego rytmu tu panującego, więc idę zrobić sobie kawkę bo zasypiam na stojąco, może mnie jakaś wena złapie...

jedną wenę już mam: na obiad dziś robię krokiety tak mnie naszła ochota mrrrrrrr :-D

Mini jak przeczytałam o tych skurczach Twojej Siostry to aż mi się ciepło zrobiło...:-) muszę iść na tą szkołę rodzenia bo inaczej wyłącznie cesarka wchodzi w grę :sorry:

Miśka ja skurcze mam co noc - mogę brać maksimum 2 tabletki magneb6 i do tego 2 tabletki asparginu dziennie i pić dużo soku z pomidorów - ot tak mi doktorek powiedział :-) troszkę pomaga :-)

Lina też tak kiedyś brałam tak samo i trochę pomagało,ale tylko trochę

Mini kawę pije tylko jedną dziennie

wizyte mam we wtorek to zobaczymy co powie

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczynki:-D
ivi niestety pogoda u mnie tez do d...:-D:-D
Jem sniadanko i pije kawke, standard:-)Lina no gdzie Ty byłas no znam ten bol nie miec internetu:-)Maruusia witaj dobrze ze jestes:-)
Angel nie zadusiłaś chłopa????:-)byliscie na tym filmie??Powiedz mi tylko na czym sie skonczyło bo jak na tym jak zaczela rodzic to nigdzie nie ide druga czesc ma byc w czerwcu dopiero!!!:-D

A ja wam powiem, że się chyba wybiorę do kina :-) mnie bardziej interesuje to jak zrobili te sceny łóżkowe :-D:-D:-Dw książce są tak opisane,że wrrrrr:-D:-D chętnie zobaczę jak Patison sobie z nimi poradził :-D:-D:-D:-D

OJ nie żartuj :-D:-D:-D powiedz, że nie jesteś ciekawa :-D:-D:-D:-D ja mam jeszcze przywilej chodzenia do kina za free także pewnie obejrzę tylko do momentu co mnie interesuje i spadam do domku :-D

reklama
No pewnie ze chccialam bym zobaczyc:-Dmasz racje w ksiazce jakos nie koniecznie opisali, a moj jak ogladalam zwiastun mowi ty juz sie tak nie przygladaj jak on sie tam pręży:-D:-D:-Di mowi takie rzeczy on w tym filmie robi, nigdzie nie idziemy!!:-Dto powiedzialam ze sama pojde:-D

Do góry