pinula30
Fanka BB :)
pinula - czemu nie udało się wam tego łóżeczka kupić? fajne!
Jak zajechaliśmy do sklepu to już było sprzedane. tzn zarezerwowwane. wpłącona zaliczka i pan podobno pojechał samochód wymienc na większy bo żona na porodówce leży więc nie opłaca mu sie składac z sklepie żeby je rozkładac w domu... swoją drogą kiepsko tak zostawiac wszystko na ostatnio chwile. Bo z tego co widziałąm to gosc w sklepie zostawił liste i te panie tam wkładały do tego łóżeczka wszystko z tej listy czyli wanienke rożek pieluchy kosmetyki także albo poród troszke wcześniej albo nieźli luzacy że tak na ostatni moment zostawili...
Jeżeli chodzi o krwotoki z nosa to się ich obawiałąm w ciązy, bo czytałam że ię pojawiają ze względu na słabsze naczynka i zwiększoną objętośc krwi... A że ja od dziecka mam z tym problem, tzn zdarzaja mi się czesto i trudno mi je zatamowac bo są ogromne, to miałam leki które miałam przyjmowac w razie krwotoku ale w ciąży ich nie wolno brac Ale na szczęście w ciąży mi sie to narazie nie zdarza...
Tak po za tym to pogoda znowu ponura i brzydka. Jeżeli chodzi o plany na dziś to mam tylko odkurzyc i umyc podłogi i zawinac gołąbki. No i prac prac prac bo już pełny kosz na pranie.. Poza tym praniem, gdzie jestem uzależniona od pralki, to z robota uwinełabym sie w 2 godziny ale po co się spieszyc jak dzien taki długi i coś robic trzeba.....