reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
skończyłam... łazienka lśni, salon też troche jakby, kapusta na gołąbki sparzona, jutro je tylko zawinąc... nawet paznokcie doprowadziłam do względnego ładu... :p
a to łóżeczko to wygląda tak JARDREW sosnowe BIALE lozeczko z szuflad + MATERAC (1918988624) - Aukcje internetowe Allegro żałuje że nie udało nam się go kupic...
A teraz idę spac.... jest ciemna noc... wiec wszystkie grzeczne dzieci już spią.. tylko mój Maluszek harce w brzuchu urządza...
Miłej nocy Wszystkim Buziaki

witam sie i ja

właśnie piję kawkę,śniadanko już zaliczone
jestem nie do życia,zimno na dworze jest okropnie nic się nie chce,a gardło bardziej mnie drapie:no:
muszę do tego lekarza z Klaudia iść ale tak mi się nie chce

pozdrawiam wszystkie

vill - ja tez uwazam ze cyfrowka to smierc dla albumow, a co gorsza sama mam dwie a i tak trzskam foty komorka co jest bez sensu ! wczoraj robilam wgledny porzadek w zdjeciahc i mam ich 270 musze jeszcze jakies 30 lub 130 doszukac i wywlac na necie - kupic album i sobie ogladac w zimowe wieczory jak to nasz syn urosl, a co gorsza bedzie drugie dziecko (tzn ze dziecko to super) ale znow beda zdjecia trzaskane na potege i znow byn miala wieksze zaleglosci a tak to kupie dwa albumy taki do roczku wiecie na pierwszego zeba, na pierwszego klaczka itd ;> a resztealbumow to juz takich nprmlanych ;]

pinula- ło matko ze ci sie chcialo ! ja teraz sprztam raz na tydzien chyba ze syn cos rozleje to jak myje podloge w danym pomieszczeniu to przelece reszte tych 48 metrow haha ;>maz odkurza w niedziele a łazienke codziennie sprztam bo syn chadza sam sikac i myc rece wiec wiaodmo domosteos raz na jakis czas idzie w ruch

A tak to witam piątkowo ..nie wyspalam sie poszlam o 21 spac ale ten post na innym dziale o niskim brzuchu wyprowadzil mnie z rownowagi !!!!!! i tak nie spalam pol nocy, syn wolal siku wiec trzeba bylo go wysadzic potem butle potem cos mu sie snilo i tak w kolo ....

witam sie i ja

właśnie piję kawkę,śniadanko już zaliczone
jestem nie do życia,zimno na dworze jest okropnie nic się nie chce,a gardło bardziej mnie drapie:no:
muszę do tego lekarza z Klaudia iść ale tak mi się nie chce

pozdrawiam wszystkie
idz do lekarza koniecznie...a jak sie chorobsko rozwwinie to co?
Lepiej dmuchac na zimne

Ja zjadlam ogromne jak na mnie sniadanie i nawet jeszcze nie jest mi niedobrze :-)...jestem z siebie dumna:rofl2:

cześć
u nas wczoraj było tak cudownie, a dziś za oknem szaro buro, ponuro i wieje:confused2: kolejny dzień w domu spędzę....:confused2:

mam nadzieje że u was ładniej?

pinula - czemu nie udało się wam tego łóżeczka kupić? fajne!

Heej :)

Wreszcie udało mi się znaleźć dłuższą chwilę i nadrobiłam wątek. Było ciężko, nie ukrywam :) Ale i od ostatniego mojego posta minęło sporo czasu.

Mija nam 2 tydzień w Polsce. W końcu w pokoju porządek i wszystko podłączone. Większość rzeczy wiadomo gdzie można znaleźć, więc można powiedzieć, że przeprowadzka zakończona :)
Pierwsze dni to była masakra z lataniem po urzędach i składanie wszelakich wniosków, a to dowody, a to zameldowanie... Blee, najcierpliwszy człowiek by tego nie przeżył :)
W poniedziałek mam 1 wizytę u ginekologa w Polsce :) Muszę założyć tu sobie kartę i ogólnie sprawdzi, czy u pani Lenowej wszystko ok :)
Ostatnio mam okropne bóle łydek w nocy, przez co nie wysypiam się zbyt dobrze. Kupiłam sobie żel z kasztana, ale mało pomaga :)
Od poniedziałku leżałam plackiem z ogólnym osłabieniem. Wszyscy w domu chorzy to i mnie złapało :) W każdym razie już jest lepiej :)

Dobrze, że ten tydzień już się kończy, bo był nad to stresujący. Czekaliśmy na zwrot depozytu z mieszkania. Mieli 10 dni na przelanie pieniędzy i oczywiście bez przypomnienia się nie obyło... Jak im płacić to od razu do ręki, a oni mają czas na wszystko. Rzekomo dziś mają być pieniądze na koncie, więc czekam i sprawdzam. Później znów problem z poszukaniem kogoś kto nam te pieniądze przywiezie w miarę szybko... Nie opłaca się nam wypłacać w bankomacie z angielskiego konta, bo bank ma gorsze przeliczniki. Może obędzie się już bez przygód...

W domu wszyscy zadowoleni z naszego powrotu :) 6-letnia chrześniaczka nie odstępuje cioci i wujka na krok :) Wieczorem smaruje mi brzuszek kremem, a na dobranoc zawsze daje buziaka Lence :)

Już teraz mam nadzieję, że będę na bieżąco :))

marusia - witamy na ziemi Polskiej ;] hahah ;]
bole łydek czy skurcze ? czy takie bole jakby po skurczowe? jesli cos takiego to jedz magnez bo onacza to ze sie rezerwy magnezu w twoim orgianizmie skonczyly ja polecam MAGNEb6 ma najlepsza forme jelsi o wchlanialnosc chodzi ;] bez magnezu tez sie brzuch moze stawiac, skurcze macicy tez moga byc ....ale to juz daleko idace konsekwencje ;]

reklama
Hej, wpadam na chwilkę, bo znowu dzisiaj mam dzień wytężonej pracy.

Ewstra - w związku z Twoim przyjazdem do Warszawy, może się spotkamy? Proponuję przyszły piątek ok. 16-tej w Wola Park. Rozmawiałyśmy wstępnie z Adką i jej by też pasowało. Może Atomówka i K&M też miałyby akurat czas?

Do góry