dokładnie dziewczyny, porzadek na forum musi byc, a wiec jak juz nie bedziemy 'przyszlymi mamami' tylko mamami dzieci urodzonymi w marcu 2012 to dokladnie tam bedziemy ,ze tak powiem przesuniete, tak wiec bez stresu, nie znikniemy;-):-)
oj
Kasiurek- ale mnie natchnelas z tymi zdjeciami, wstyd sie przyznac, ale ja nie wywolalam malej zdjec od roczku
tez bym chciala wywolac, bo albumy mam nowe, ale puste stoja
kurde musze to koniecznie zrobic przed narodzinami malego, bo pozniej wcale tego nie zrobie pewnie, jak sie mlodemu jeszcze 'nacyka' kolejne tysiace fotek
Kasia my to bysmy serio sie mogly umowic na jakas kawke i ciacho.
Pinula- patrze na tego goscia od zdjec co go zaproponowalas, ale widze, ze ten jedwab to tylko w wiekszych formatach, a te mniejsze normalne tez robilas u niego i nie byly jedwabne i ładne wychodzily??
ja mialam doczytac co pisalyscie, ale nic z tego, bo sie wkrecilam w ukladanie, segregowanie, przepakowywanie itd ciuszkow dla malego i znowu tylko sobie 'burdlu' narobilam, ledwo po dziecko zdazylam do przedszkola
ja serio nie wiem gdzie ulokuje te wszystkie szmatki dla niego, nie wieeeem, nie mam pojecia....niby domek (malenka chatka raczej), ale kurde nie mam ani pol wolnej polki
ide dziecie zapakowac do wyrka, malza oczywiscie jeszcze nie ma od rana:-(
poloze mala, zrobie sobie jakas herbatke i mam zamiar poczytac....o ile nie zasne, ostatnio zasypiam juz na 'm jak mydlo';-)