reklama
Ewstra
Fanka BB :)
Jestem juz po pracy nogi mi odpadaja i te puchniecie...boli mnie, wogle nie mieszcze sie w buty nawet traperki,dzis zalozylam buty M i bylo mi dobrze, nawet dlonie mam opuchniete oj co to bedzie.Dostalam sms ze zaraz do nas dolaczy juz jedzie z lotniska
Dziewczyny nie straszcie mnie tym sniegiem , bo w sobote przybywam i boje sie ze zamarzne musze poszukac sobie czapki i rekawiczek
Dziewczyny nie straszcie mnie tym sniegiem , bo w sobote przybywam i boje sie ze zamarzne musze poszukac sobie czapki i rekawiczek
Angel.
Zwierzoholik;)
Ja też na mikołajki zawsze przystrajam chałupkę i już jest do świąt ;-)
Co do kremu smaruje sie teraz babydream, wazne by smarowac, póki co rozstępów ni ma.
Co do kremu smaruje sie teraz babydream, wazne by smarowac, póki co rozstępów ni ma.
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kasiurek my stroimy co nieco przed świętami, ale jak masz ochote to możesz i teraz ;-) ja póki co szukam lampionu na roraty, co by Dobrusie namówić do chodzenia na nie ;-)
Mini widze, że nie tylko ja się źle czułam po tej glukozie... jak piłam 50 g to zero reakcji, dzisiaj, to gdyby nie to, że się położyłam, to chyba bym padła... ale juz ok - mam nadzieję, że dzisiaj uda mi się nieco nadrobić robótek, a jutro może zacznę usztywnianie hurtowe - brrr jak tego nie lubię
mala ogląda bajki, zaraz do spania ja pogonie i wolny wieczór :-) jeszcze tylko M zmaltretuje, żeby mi plecy wymasował, bo mnie bola od tego siedzenia na poczekalni...
Mini widze, że nie tylko ja się źle czułam po tej glukozie... jak piłam 50 g to zero reakcji, dzisiaj, to gdyby nie to, że się położyłam, to chyba bym padła... ale juz ok - mam nadzieję, że dzisiaj uda mi się nieco nadrobić robótek, a jutro może zacznę usztywnianie hurtowe - brrr jak tego nie lubię
mala ogląda bajki, zaraz do spania ja pogonie i wolny wieczór :-) jeszcze tylko M zmaltretuje, żeby mi plecy wymasował, bo mnie bola od tego siedzenia na poczekalni...
pinula30
Ale straszycie tą glukoza... Nigdy nie piłam... Narazie mój lekarz też nic nie mówi... Ale wiem że mnie nie ominie.
Dzisiaj dzwoniła kierowniczka z pracy i mówiła że dobrze że poszłam na zwolnienie, troche sobie odpoczne a w pracy sajgon.... Towaru kupa, ludzie szaleli wczoraj bo ostatni dzień przed zmianą cen, a dzisiaj szaleli bo dlaczego tak drogo... A od piątku ma byc właścicielka i nowa dziewczyna za mnie i mają podpisac umowe... Więc jak by co to nie bede miała wyrzutów sumienia jak mi sie chorobowe zdarzy. Bo mam wyrzuty sumienia że ich na ten tydzień zostawiłam.
A tak poza tym to sie nudze, a podobno inteligentni ludzie sie nie nudzą a zawsze miałam się za inteligentną
chyba pójdę pod prysznic, zrobie zdjęcie brzucha wstawie Wam pokazac No nie wiem co mam robic... ktoś ma jakiś pomysł??
Dzisiaj dzwoniła kierowniczka z pracy i mówiła że dobrze że poszłam na zwolnienie, troche sobie odpoczne a w pracy sajgon.... Towaru kupa, ludzie szaleli wczoraj bo ostatni dzień przed zmianą cen, a dzisiaj szaleli bo dlaczego tak drogo... A od piątku ma byc właścicielka i nowa dziewczyna za mnie i mają podpisac umowe... Więc jak by co to nie bede miała wyrzutów sumienia jak mi sie chorobowe zdarzy. Bo mam wyrzuty sumienia że ich na ten tydzień zostawiłam.
A tak poza tym to sie nudze, a podobno inteligentni ludzie sie nie nudzą a zawsze miałam się za inteligentną
chyba pójdę pod prysznic, zrobie zdjęcie brzucha wstawie Wam pokazac No nie wiem co mam robic... ktoś ma jakiś pomysł??
Kasiurek1983
Przeczytaj szukamy sprawcy wypadku,może cos o tym wiesz??? wklej link gdzie tylko możesz !!!!
Potrącił mężczyznę, nawet się nie zatrzymał. Rodzina cierpi (film) - TVS
Mąż kolezanki został zabity prosze o wklejenie tego linku gdzie tylko możecie ;]!!
Mąż kolezanki został zabity prosze o wklejenie tego linku gdzie tylko możecie ;]!!
kamilaedi
Przeczytaj szukamy sprawcy wypadku,może cos o tym wiesz??? wklej link gdzie tylko możesz !!!!
co sie dzieje ostatnio?!?!?
V
villandra8
Gość
A kiedy sie stroi okna ? i całą reszte chaciny ? na swieta? bo ja bym juz najchetniej ;] ale to chyba do 1 grudnia trzeba odczekac jak nic co ?
u mnie w okolicy pierwsze ozdoby pojawiają się w oknach i td. w pierwszą niedzielę adwentu ;-)
Za mną pracowity dzionek - w moim piernikowym lesie poprószyło śniegiem i przechadzają się mikołaje. A szopki zaczęły sie budować - przeraża mnie tylko jeszcze ten cały zwierzyniec (z marcepanu)... Mama jak zwykle pomagała - kochana jest.
A dzidzia dzis daje do wiwatu - kopie na całego, a w przerwach męczy matkę zgagą - jak ja za tym ostatnim tęskniłam!
reklama
Tricia i co znalazłaś te rozpinane bodziaki ??
A mogę mieć do Ciebie prośbę ?? Zobaczyłabyś czy u Was są w sprzedaży pieluszki itti bitti i w jakich cenach ?? Coś takiego :
{itti bitti} Pieluszka Bitti D'Lish Snap-In-One fuksja | PIELUSZKI WIELORAZOWE | Pieluszki All-in-One | Pieluszki Wielorazowe - Pieluchy Ekologiczne - Chusty - Nosidła bo tylko Australijską stronkę znalazłam
Bodziaki znalazłam. A właściwie nasze forum za mnie znalazło. A pieluszki są, tu jest amerykańska strona z listą sklepów, które je sprzedają: United States Stockists | ittibitti.us, cenowo po ok. 20$