Witam!
mata te lampiony z allegro -
Lampion roratni, adwent, roraty - tworzywo nowy (1921951659) - Aukcje internetowe Allegro są bezpieczne, one są plastikowe, na baterie, mają diodę i świecą chyba na 3 sposoby...
jeśli będziesz robić sama to musisz wstawić świeczkę, a to może grozić podpaleniem
te są super
GOLAdekor___LAMPION na roraty____LATARENKA___ (1925436114) - Aukcje internetowe Allegro, bo można wstawić świeczkę, która jest za szybką i to jest bezpieczne
a tak w ogóle to w sklepach z artykułami religijnymi już są dostępne takie rzeczy i na pewno coś ciekawego znajdziesz
ja bym świeczki nie wstawiała, tylko takie lampki diodowe ;-)ale patrz, nie pomyslałam, że w sklepach z dewocjonaliami (tak sie chyba nazywa) znajde lampiony! Dzieki za myśl!
Bo w sobote jakos tak sie mocy nabiera
chociaz nie zawsze:-)
tak, u nas w sobotę mocy nabieraja sprawy remontowe, bo caly tydzień M palcem w łazience nie kiwnie
a wieczorem tylko podłogi sie przelatuje, o ile siły są...
Mata - jakie wkładki uzywałaś? bo ja kupowałam non stop mama i ja belli, ale to pieruńsko drogo wychodziło ... (a były najtańsze !! )
ja tez bella mamma, z jonhsona też coś miałam... pratycznie uzywałam to, co M mi kupił, ale kasy full szło - przy nawałach jak karmiłam, to po prostu do drugiej piersi pieluszke tetrową przykładałam, żeby po kolanach mi nie ciekło, bo wkładka mi przeciekała
dlatego serio zastanawiam się nad wielorazowymi - w domu spokojnie można je uzywac, przepierze sie i zaraz suche, a na wyjścia jednorazowe... Ja wkładek tak do 6-7 miesiąca jak nie dalej musiałam używać...
Ja teraz kupilam avent ale jakos nie koniecznie sie trzymaja zjezdzaja mi:-)
Bo jak duzo nie leci, to się nie "klei" do piersi ;-) może lepiej kupić ze 2 staniki lekko usztywnione? Przecieków nie będzie, nic latac nie będzie ;-)
Mała w przedszkolu (dzis po 4 przytupła i myslałam, że po spaniu, ale usnęła ze mną do 6 - uff), ja mieszkanko obleciałam, kurze strałam, podłogi do stanu doprowadziłam.... zaraz chcę się wziąc za usztywnianie ozdóbek choinkowych i fotki rzeczy co na allegro mam do wystawienia... ale jak o tym pomysle, to mi się nie chce ruszyć