reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

NNNNooooo,tunia nawet mnie przebilas:-)
Mnie chyba nery pobolewaja...musze sie pilnowac i przykrywac lepiej w nocy :-(

A kiedy sie stroi okna ? i całą reszte chaciny ? na swieta? bo ja bym juz najchetniej ;] ale to chyba do 1 grudnia trzeba odczekac jak nic co ?
u nas od 1niedzieli adwentu szał:tak:

A ja zakupiłam wkładki laktacyjne bo pociekuje mi z mojej prywatnej mleczarni:-)
osz do licha , juz??ani sie nie obejrzymy i bedzie marzec...

reklama
Moj wczoraj sie ze mnie smial no mowie jakis glupi czego sie smieje a on do mnie ladne masz dwie kropeczki:-)
No ja sie sama zdziwilam ze to juz myslalam ze to moze gdzies blizej porodu:-)

witam

ale Wy klikacie,ale nie mam siły Was doczytać do końca,jakaś jestem bez energii
w gardle mnie drapie suchy kaszel męczy nic się nie chce,Klaudia też nadal zakatarzona jutro chyba znowu wizyta u lekarza bo te leki coś słabe są,dzisiaj znowu na miasto muszę swoje buty do szewca zanieść i okulary odebrać dla siebie i dziewczyn
i trochę za porządki w domu się wziąć za jakieś porządki bo już troszkę tego się nazbierało

pozdrawiam

miska mnie tez czekaja porzadki ale jakos nie koniecznie mi sie chce:-)Codziennie mowie ze posprzatam a i tak sobota mnie zlapie z tym wszystkim:-)

cześć dziewczyny :)
udanego dnia!

ooo Tunia widzę że kolejna w gronie zalewających :-D u mnie poki co stanik wystarczy na szczęście. Mata - jakie wkładki uzywałaś? bo ja kupowałam non stop mama i ja belli, ale to pieruńsko drogo wychodziło ... (a były najtańsze !! )

Witam!

mata
te lampiony z allegro - Lampion roratni, adwent, roraty - tworzywo nowy (1921951659) - Aukcje internetowe Allegro są bezpieczne, one są plastikowe, na baterie, mają diodę i świecą chyba na 3 sposoby...
jeśli będziesz robić sama to musisz wstawić świeczkę, a to może grozić podpaleniem :no:
te są super GOLAdekor___LAMPION na roraty____LATARENKA___ (1925436114) - Aukcje internetowe Allegro, bo można wstawić świeczkę, która jest za szybką i to jest bezpieczne :tak:
a tak w ogóle to w sklepach z artykułami religijnymi już są dostępne takie rzeczy i na pewno coś ciekawego znajdziesz :tak:

ja bym świeczki nie wstawiała, tylko takie lampki diodowe ;-)ale patrz, nie pomyslałam, że w sklepach z dewocjonaliami (tak sie chyba nazywa) znajde lampiony! Dzieki za myśl!

Bo w sobote jakos tak sie mocy nabiera:-D:-D:-Dchociaz nie zawsze:-)

tak, u nas w sobotę mocy nabieraja sprawy remontowe, bo caly tydzień M palcem w łazience nie kiwnie :dry: a wieczorem tylko podłogi sie przelatuje, o ile siły są...

Mata - jakie wkładki uzywałaś? bo ja kupowałam non stop mama i ja belli, ale to pieruńsko drogo wychodziło ... (a były najtańsze !! )

ja tez bella mamma, z jonhsona też coś miałam... pratycznie uzywałam to, co M mi kupił, ale kasy full szło - przy nawałach jak karmiłam, to po prostu do drugiej piersi pieluszke tetrową przykładałam, żeby po kolanach mi nie ciekło, bo wkładka mi przeciekała :baffled: dlatego serio zastanawiam się nad wielorazowymi - w domu spokojnie można je uzywac, przepierze sie i zaraz suche, a na wyjścia jednorazowe... Ja wkładek tak do 6-7 miesiąca jak nie dalej musiałam używać...

Ja teraz kupilam avent ale jakos nie koniecznie sie trzymaja zjezdzaja mi:-)

Bo jak duzo nie leci, to się nie "klei" do piersi ;-) może lepiej kupić ze 2 staniki lekko usztywnione? Przecieków nie będzie, nic latac nie będzie ;-)

Mała w przedszkolu (dzis po 4 przytupła i myslałam, że po spaniu, ale usnęła ze mną do 6 - uff), ja mieszkanko obleciałam, kurze strałam, podłogi do stanu doprowadziłam.... zaraz chcę się wziąc za usztywnianie ozdóbek choinkowych i fotki rzeczy co na allegro mam do wystawienia... ale jak o tym pomysle, to mi się nie chce ruszyć :sorry2:

reklama
mata - Ty jesteś nieźle zorganizowana widzę!! ja od rana walczę z dzieckiem, które jedyne co dziś chce robić to myć zęby:szok::szok::szok:i biega po całym domu ze swoją mikro szczoteczką i pastą, udaje że nakłada pastę na szczoteczkę i szoruje zęby:-D

Co do wkładek też fortunę na nie wydaliśmy..

Ja wyciągnęłam (jeszcze nie rozwiesiłam) wczorajsze pranie, nastawiłam pościel Tymka żeby ją odświeżyc, trochę ogarnęłam kuchnię... ale NIC mi się nie chce, a jeszcze praca zawodowa woła.. :-( poza tym pogoda taka cudna że na spacer bym chętnie poszła, ale nie mogę bo jeszcze z przeziębienia wychodzę:-( ehhhh

Do góry