reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

NNNNooooo,tunia nawet mnie przebilas:-)
Mnie chyba nery pobolewaja...musze sie pilnowac i przykrywac lepiej w nocy :-(

A kiedy sie stroi okna ? i całą reszte chaciny ? na swieta? bo ja bym juz najchetniej ;] ale to chyba do 1 grudnia trzeba odczekac jak nic co ?
u nas od 1niedzieli adwentu szał:tak:

A ja zakupiłam wkładki laktacyjne bo pociekuje mi z mojej prywatnej mleczarni:-)
osz do licha , juz??ani sie nie obejrzymy i bedzie marzec...

reklama
Moj wczoraj sie ze mnie smial no mowie jakis glupi czego sie smieje a on do mnie ladne masz dwie kropeczki:-)
No ja sie sama zdziwilam ze to juz myslalam ze to moze gdzies blizej porodu:-)

witam

ale Wy klikacie,ale nie mam siły Was doczytać do końca,jakaś jestem bez energii
w gardle mnie drapie suchy kaszel męczy nic się nie chce,Klaudia też nadal zakatarzona jutro chyba znowu wizyta u lekarza bo te leki coś słabe są,dzisiaj znowu na miasto muszę swoje buty do szewca zanieść i okulary odebrać dla siebie i dziewczyn
i trochę za porządki w domu się wziąć za jakieś porządki bo już troszkę tego się nazbierało

pozdrawiam

miska mnie tez czekaja porzadki ale jakos nie koniecznie mi sie chce:-)Codziennie mowie ze posprzatam a i tak sobota mnie zlapie z tym wszystkim:-)

cześć dziewczyny :)
udanego dnia!

ooo Tunia widzę że kolejna w gronie zalewających :-D u mnie poki co stanik wystarczy na szczęście. Mata - jakie wkładki uzywałaś? bo ja kupowałam non stop mama i ja belli, ale to pieruńsko drogo wychodziło ... (a były najtańsze !! )

Witam!

mata
te lampiony z allegro - Lampion roratni, adwent, roraty - tworzywo nowy (1921951659) - Aukcje internetowe Allegro są bezpieczne, one są plastikowe, na baterie, mają diodę i świecą chyba na 3 sposoby...
jeśli będziesz robić sama to musisz wstawić świeczkę, a to może grozić podpaleniem :no:
te są super GOLAdekor___LAMPION na roraty____LATARENKA___ (1925436114) - Aukcje internetowe Allegro, bo można wstawić świeczkę, która jest za szybką i to jest bezpieczne :tak:
a tak w ogóle to w sklepach z artykułami religijnymi już są dostępne takie rzeczy i na pewno coś ciekawego znajdziesz :tak:

ja bym świeczki nie wstawiała, tylko takie lampki diodowe ;-)ale patrz, nie pomyslałam, że w sklepach z dewocjonaliami (tak sie chyba nazywa) znajde lampiony! Dzieki za myśl!

Bo w sobote jakos tak sie mocy nabiera:-D:-D:-Dchociaz nie zawsze:-)

tak, u nas w sobotę mocy nabieraja sprawy remontowe, bo caly tydzień M palcem w łazience nie kiwnie :dry: a wieczorem tylko podłogi sie przelatuje, o ile siły są...

Mata - jakie wkładki uzywałaś? bo ja kupowałam non stop mama i ja belli, ale to pieruńsko drogo wychodziło ... (a były najtańsze !! )

ja tez bella mamma, z jonhsona też coś miałam... pratycznie uzywałam to, co M mi kupił, ale kasy full szło - przy nawałach jak karmiłam, to po prostu do drugiej piersi pieluszke tetrową przykładałam, żeby po kolanach mi nie ciekło, bo wkładka mi przeciekała :baffled: dlatego serio zastanawiam się nad wielorazowymi - w domu spokojnie można je uzywac, przepierze sie i zaraz suche, a na wyjścia jednorazowe... Ja wkładek tak do 6-7 miesiąca jak nie dalej musiałam używać...

Ja teraz kupilam avent ale jakos nie koniecznie sie trzymaja zjezdzaja mi:-)

Bo jak duzo nie leci, to się nie "klei" do piersi ;-) może lepiej kupić ze 2 staniki lekko usztywnione? Przecieków nie będzie, nic latac nie będzie ;-)

Mała w przedszkolu (dzis po 4 przytupła i myslałam, że po spaniu, ale usnęła ze mną do 6 - uff), ja mieszkanko obleciałam, kurze strałam, podłogi do stanu doprowadziłam.... zaraz chcę się wziąc za usztywnianie ozdóbek choinkowych i fotki rzeczy co na allegro mam do wystawienia... ale jak o tym pomysle, to mi się nie chce ruszyć :sorry2:

reklama
mata - Ty jesteś nieźle zorganizowana widzę!! ja od rana walczę z dzieckiem, które jedyne co dziś chce robić to myć zęby:szok::szok::szok:i biega po całym domu ze swoją mikro szczoteczką i pastą, udaje że nakłada pastę na szczoteczkę i szoruje zęby:-D

Co do wkładek też fortunę na nie wydaliśmy..

Ja wyciągnęłam (jeszcze nie rozwiesiłam) wczorajsze pranie, nastawiłam pościel Tymka żeby ją odświeżyc, trochę ogarnęłam kuchnię... ale NIC mi się nie chce, a jeszcze praca zawodowa woła.. :-( poza tym pogoda taka cudna że na spacer bym chętnie poszła, ale nie mogę bo jeszcze z przeziębienia wychodzę:-( ehhhh

Do góry