reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
hej wszystkim
o mamo jak mnie bola nogi umieram, Mimi widze ze borys ma talent do tworzenia.Co do golenia to tez mam z tym problem hmm a to polowa ..co bedzie pozniej hmm strach myslec.Mnie dzis w pracy wkurzylo kilka osob ,mysalam ze wyjde z siebie -cale szczescie jestem juz w domu.Juz jutro wraca moj M:)

Mini ale zdolny synek :-D

lubię robić coś z niczego, oj lubię...
mam dylemat czy literki uszyć i wypchać watą... czy zrobić w antyramkach... czy z tektury i muliny... czy z deseczki i tekturki...
nieeee wiem.

moja rada odnosnie wypychania - kupic najtańszego jaśka z włóknem poliestrowym (koszt max 5 zł) starczy na duzo, a można prać, nie odkształca się - ja wypycham tym maskotki :tak:
można tez literki z kolorowych arkuszy filcu zrobić - ławy w obróbce ;-)

co do becikowego i ulg... nie wydaje mi się, że uda sie to szybko wprowadzić, szczególnie cięcie ulg w podatku (jak juz to wejdzie w przyszłym roku i będzie obowiązywać za rok podatkowy 2012). Tak czy inaczej wieści nie są zbyt optymistyczne...

jesli chodzi o golenie - ja nie moge bo mam mega podrażnienia, ale zawsze coś tam skracam, teraz póki co lusterko powiększające, siadam w brodziku i daje radę (jak dobrze, że uparlam sie na brodzik z siedzeniem, bo M genialny pierwszy kupił bez :baffled:)

A ja pół dnia przeleżałam ledwo żywa z bólem głowy, ciśnienie kiepskie, po kawie 110/50, puls 100... dopiero tabletka jedna mnie pomału na nogi stawiła... dobrze, że Dobrusi grzeczna, to jakos przetrwam do powrotu M z pracy...

Mini Borysek to niezłe "ziołko" ale jakie rozbrajajace..

jakbym Ci jeszcze mojego "podrzuciła"... to bys ze ściera za nimi latała:)...
a jak sie okaze ze drugi tez chłopak to na powaznie bede wcielała w zycie "ten Twoj pomysł" ze ściana tablica... bo juz wiecej tych pomazańców nie zniose..
a jak ludzie maja blizniaki? to dopiero wyzwanie...

Manta to Twoj dzieciaczek bedzie miał super z taka Twórcza mamuśka...
na pewno bedzie Twoim natchnieniem i inspiracja
i niejedna "tworcza" rzecz tu mam pokazesz..juz sie nie mopge doczekac pomysłów...

ciekawa jestem na jaki "sposob" wpadniesz gdy maluch zacznie "wyłazic" Ci z łozka...
Ty ją do łozeczka a za chwilke słychac tup tup.. i tak mozna w kołko...

Kindzia he he ja mu pozwalam malować po ścianach u siebie w pokoju , bo tak to bym nie wyrobiła :-D
Ostatnio nawet ołówek przykleił na ścianę bo go talent męczył :-)

reklama
Do góry