reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
a gdzie ludzka wyobraźnia ja się pytam?:p
chociażby odciągnięte mleko mozna trzymać w takim pojemniczku jak mamy ich zapas.
jak ktoś ma miliardy kredek to swietnie wyglądaja posegregowane kolorami ( w kazdym inny)..
ze starszym dzieciakiem mozna zrobić dzwonki plastikowe z nich...pomalować na rozne kolory, poobklejać...
jakby nie patrzec fajne są na przyprawy w kuchni jak sie je ozdobi troszeczke:p
ostatnio w podobnym pojemniczku chrzesniak dostał male cukiereczki-kwiatuszki z masy cukrowej... szczesliwy, ze mu się w koncu jakies pudelko miesci w rączce:p
w chwilach przyplywu energii i radości mozna wymyślić różne dziwaczne rzeczy. ahahh

Tunia mama ma niezłe pomysły :-D

a co do dziecięcych pomysłów to się szykujcie :-D:-D:-D:-D
nie mam jeszcze zrzuconych zdjęć z wczorajszego eksperymentu Borysa ale jak zrzucę to wam wkleję ...
Ale mam kilka z jego poprzednich wybryków
P3282521.jpgP5142732.jpgP6173755.jpgP7203965.jpgP7203969.jpgP8284433.jpg

mini ostatnie zdjeie najlepsze:-D:-D
No i mowilam nasza Manta to cudotworczyni ja jak bym chciala cos wymyslec to pewnie z dzien bym nad tym siedziala:-D

reklama
tunia - jakbym dzien miala siedziec nad pomysłami co do kubeczkow to bym całą liste wymyslila:p
lubię robić coś z niczego, oj lubię...
mam dylemat czy literki uszyć i wypchać watą... czy zrobić w antyramkach... czy z tektury i muliny... czy z deseczki i tekturki...
nieeee wiem.

Do góry