Manta to ja moze Ci kupie co potrzeba na te literki zapakuje Ci wysle a Ty mi to zrobiszBo jak ja zaczne to robic to po pierwsze to nie bedzie nadawac sie na sciane a tym bardziej pokazac to ludziomrownie dobrze mogla bym na scianie przykleic tekturke i muline na to rzucic
reklama
MantaZG
Fanka BB :)
ahahaha. oszalalaś nic nie trzeba... wszystko co trzeba jest pod ręką jak się poszuka. Porządki w szafie = materiał haha
po jutrze i w piątek będę się męczyla z literkami i zobaczymy co mi wyjdzie i czy w ogole coś wyjdzie. haha
Ino klej i watę jutro zdobędę
po jutrze i w piątek będę się męczyla z literkami i zobaczymy co mi wyjdzie i czy w ogole coś wyjdzie. haha
Ino klej i watę jutro zdobędę
MantaZG
Mini - chętnie... mnie tam nawet grupa pomysłowych czortów nie straszna. Kocham wszystkie dzieci świata;p
Ciocia Manta by takie zajęcia wymyśliła, że dzieci by sie wybawiły...wyszalały...ja bym byla szczesliwa...a dziecko po powrocie do domu spokojne i śpiące. haahah
Ciocia Manta by takie zajęcia wymyśliła, że dzieci by sie wybawiły...wyszalały...ja bym byla szczesliwa...a dziecko po powrocie do domu spokojne i śpiące. haahah
Mini55
&&&&&
To jak juz Ty zaczniesz nad tym pracowac i za bardzo to nie jest meczace to ja skladam zamowienie:-)tylko pewnie po drugim grudnia Ci powiem jakie imie
Literkę L już może zrobić
Manta mój jest bardzo grzeczny ale bardzo twórczy
reklama
MantaZG
tunia - druga czapa od góry ;-) danmari: kilka nowosci- tygrysek, kurczak i komplety szydełkowe-spódniczki, majtusie