reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Manta to ja moze Ci kupie co potrzeba na te literki zapakuje Ci wysle a Ty mi to zrobisz:-DBo jak ja zaczne to robic to po pierwsze to nie bedzie nadawac sie na sciane a tym bardziej pokazac to ludziom:-Drownie dobrze mogla bym na scianie przykleic tekturke i muline na to rzucic:-D:-D:-D:-D

reklama
ahahaha. oszalalaś:p nic nie trzeba... wszystko co trzeba jest pod ręką jak się poszuka. Porządki w szafie = materiał:p haha
po jutrze i w piątek będę się męczyla z literkami i zobaczymy co mi wyjdzie i czy w ogole coś wyjdzie. haha:)
Ino klej i watę jutro zdobędę

Mini - chętnie... mnie tam nawet grupa pomysłowych czortów nie straszna. Kocham wszystkie dzieci świata;p
Ciocia Manta by takie zajęcia wymyśliła, że dzieci by sie wybawiły...wyszalały...ja bym byla szczesliwa...a dziecko po powrocie do domu spokojne i śpiące. haahah

To jak juz Ty zaczniesz nad tym pracowac i za bardzo to nie jest meczace to ja skladam zamowienie:-)tylko pewnie po drugim grudnia Ci powiem jakie imie:-D

jakie tam uzdolnione. raczej znudzone i wymyśla głupoty. ahah
to jest na zasadzie...
niespelnionego, niepewnego fotografa, ktory to swoje małe dzieła ukrywa w albumie.
Torty dwa pokazałam... reszta narazie niech będzie tajemnicą:p

reklama
Do góry