reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry, ja dopiero z pracy wrócilam. Tyle naskrobałyscie od wczoraj ( od 13) że wezmę się później na nadrobienie tego wszystkiego. Jestem padnięta po pracy, Nogi mnie tak bola ze masakra ( stopy) muszę chyba włączyć sobie maszynke do kąpieli wodnej dla stópek:-)

A co do becikowego.... brak słów

reklama
Szok po prostu tylko zabierają zamiast sobie zabrać i obniżyć diety i sejm zlikwidować.:wściekła/y: i jak tu żyć w tej Polsce:wściekła/y:.I chcą żeby dzieci rodzić ,tylko te nasze dzieci wyjadą bo jak dorosną nawet nie widzę przyszłości w PL. Ale jestem zła.A ja planowałam zakupy robić w styczniu lutym a chyba zacznę w grudniu :-(Ciekawe czy wózki też zdrożeją wiecie coś na ten temat bo ja się nie orientuje ile mają vat%

Hejo:-)
Na to becikowe to brak mi slow i tyle mam do powiedzenia...
Byłam u kolezanki ten jej maly jest tak podly ze szok:-)siedzimy i gadamy a ten ni z tego ni z owego wpada do kuchni i wysypal jej na glowe cala paczke biszkoptow lacznie z tymi wszystkimi okruchami:-D:-D:-Dmyslalam ze padne:-)ma prawie 3 lata:-)
Lina trzymam kciuki:-)

Jak to mówi moja mama, trzeba nasadzic ziemniaków i kapusty to z głodu nie umrzemy :p

tak jest!:D My na działce to mamy ogórki, pomidorki, fasolke i wiele, wiele, wiele innych:p

Nie ma co narzekać:p ciuszki i tak zawsze były drogie:p 20 lat temu to dżinsowej katany nie moznabylo dostac normalnie, a jak dziecko dostalo to wniebowzięte:p
Teraz to się ludzie uzaleznili od wygód i miliona rzeczy do wyboru... tak mnie się coś wydaje:p
co ma być to i tak będzie w końcu.
Po za tym w grudniu 2012 koniec świata więc cieszmy się chwilą:-D

najwyżej będziemy mniej żarły i szybciej schudniemy, a dzieci będa mialy ubranka . - mozna znaleźć plusy? mozna:cool:
Mam politykę daleko w tyle...i tak robią z nami co chcą... ja tam nie mam zamiaru się przez nich stresowac i przejmować. Pod górke mialam od hoho... wiec żaden Vat mi nie straszny:p dziad jeden:laugh2:
babcia krawcowa - szyć mnie nauczy. o! a co:D

monika -
wyzszy vat na ciuszki dzieciece, na wózki i reszte artykułów zdaje się, że nie.

mimo wysokich cen... jak się dobrze poszuka to mozna znaleźć tańsze cuda:p
a najbardziej uwielbiam jakies małe "zapomniane" sklepiki.... ooooo tak.

---
będę jeść. ;] co by mi się kolejny rozstęp pojawił, bo te trzy coś narzekają, że jeden pary nie ma.

tunia - wyszaleje się za młodu... a jak dorośnie to będzie z niego super ułożony elegant. :cool:
uwielbiam jak dzieci broją... ale te obce:p

nasze będzie na bank mieszanką wybuchową. Mama cały czas coś produkuje... wymyśla coś z niczego...gada od rzeczy...
tatuś wariat do kwadratu...mistrz robienia kawałów, psikusów itd.
Oj będą przeboje, będą...

reklama
wiesz ile zastosowan mają te magiczne kubeczki?!:p - nie licząc ich docelowego przeznaczenia. hahaha
super pomysłowa mama. bardzo dobry prezencik dostalas, baaardzo:D

Do góry