Kasiurek1983
Fanka BB :)
ja nie wiem czy by to obowiazywalo od 2012 moze od 2013 bo jeszcze musza napsiac ustawe, musza to przeglosowac itd .......... jeszcze niech nam zbaiorą dodatkowe wolne wygodnie co nam teraz panstwo łaskawie daje tj od 2012 bedzie juz 24 tygodnie urlopu macierzynskiego.A co do becikowego - 1000 zł to dal mnie bardzo dużo - za tą kasę miałam kupić wózek dla małej - mieć a nie mieć jest różnica a teraz znowu dadzą tym co mają mniej niż 500 zł na osobę w rodzinie - no parodia - ja mam więcej ale przy opłatach, budowie to zostaje nędza...
Przysięgam, że jak zabiorą becikowe to nigdy więcej na PO nie zagłosuje!!!!!!!!!!!! Żebym miała nawet na Kaczora głosować na nich nie oddam głosu!!!!!!!!!!!!! Chcą żeby się dzieci rodziły - no to super, że pomagają młodym małżeństwom - kredyt rodzina na swoim cofnięty, becikowe zabrane i ulga na dzieci też... Parodia nie polityka!!!! A sami za obiadki i noclegi w najlepszych hotelach zwrot kosztów biorą...![]()
Ja wiem ze to glupio zabrzmi ale człowiekowi nie oplaca si emiec dzieci bo jak liczylam to mnie wyprawda dla syna ksotowala 1000 (bez wozka i łozeczka) mowie o ubiorze do roku czasu, o butelkach,podgrzewaczach,streylizatorach, torbie dla dziecka ,grzechotki,wanienka kosmetyki...teraz z bida w 2000 bym sie zmiescila(szczescie ze mam starszaka) i wozek i cala reszte mam po nim !!! ale jak ktos rodzi po praz pierwsyz to juz masakra jest bo dziekco to koszt kolo 5 klockow z wozkiem i lozeczkiem ....to jest masakra ..ubranoa od 1 stycznia i buty drozeja, ale pewnie jedzenie zabwki dla dzieci tez bo przeciez zawsze tak jest mowia ze benzya za miesiac podorzeje to stacje juz dzwigaja o pare groszy ...tak samo jest z ubraniami dla dzieci !
włączylam tvn 24 ale tam o 11 listopada gadaja durś !