reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Melduję się wieczornie

dentyste przeżyłam - dzielna byłam, bo dałam się bez znieczulenie, a okazał się spory ubytek - ale musze przyznac, że mam dobrego dentystę, sam nawet był zdziwony, bo dowiercił się do takiego miejsca, gdzie powinno boleć, a nic nie bolało :tak:

zdrówka dla Was i udanych wizyt ;-) zmykam przykładem Villandry do robótek - oby udało mi się w końcu nieco nadgonić :sorry:

reklama
witam dziewczyny ;-) ja jakos dzis bez natchnienia na nic... sprzatam pol dnia i posprzatac nie moge...
vill- cudne te twoje pierniki
tunia- dzien oplat u mnie to masakra zawsze jest , prawie cala kasa znika:no:
angel- no kochana doczekalas sie, ciesze sie razem z Toba, wysciskaj go porzadnie tam
:-)

ale tu dziś pustki od rana :-)
Zaprowadziłam dziecia do przedszkola , teraz chwila relaksu i zbieram się za jakieś porządki i obiad ... znowu :baffled:
Sprawdziłam listę wyprawkową i w sumie nie wiele mi zostało do dokupienia , większość rzeczy mam po Borysku a dużo kupie dopiero po porodzie .Muszę to jeszcze skonfrontować z listą Ivi ...

Hej Marcóweczki :-)

Mini faktycznie pustki, pustki... weszłam, żeby nadrobić wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek a tu niecałe 2 strony :szok::szok::szok: co się dzieje?? :-D

Mini
już lista wyprawkowa prawie skompletowana??? :szok: jak ja mojemu M mówię, że trzeba zacząć rzeczy kupować to się śmieje bo to jeszcze tyleeee czasu :tak:
A ja wstałam z mega zgagą :-) pierwsza w ciąży - moja córcia może włosy w tatę bedzie miała ;-)to zaakceptuje reszta ma być czysta mamusia - tak mamy umówione ;-) Dziś wizyta :-D:-D:-D:-Da Malutka kopie od rana jak szalona lekarzy też nie lubi :-):-)
Wczoraj się ogolic próbowałam przed lekarzem :-):-) i powiem Wam, że nie wiem jak na samolocie usiądę wyglądam jak nasza flaga narodowa :-):-):-) ot taki gest patriotyczny z okazji 11.11 :-D:-D:-D:-D:-D

Hejka z ranka :-)
Jak ja dawni tak dobrze nie spałam - w dodatku wstałam nie połamana :szok: chyba po raz pierwszy od wieków.
Mam dziś świetny humorek, którym chętnie i Was pozarażam, a co - nie tylko ja zasłużyłam na dobry start (bo nie zwykłam chwalić dnia przed zachodem słońca ;-)).
Plany na dziś: wizyta USG :-D:-D:-D, chyba przejdę się do szkoły rodzenia na rekonesans, może przeszperam troche lumpków (bo mnie tunia non stop zadziwia), do castoramy też mam drogę, więc pewnie luknę na te nalepki ;-) i coś tam pewnie jeszcze się znajdzie na umilenie dnia - oby tylko baranów na drogach było dzisiaj jak najmniej.

edit:
Lina
ja próbowałam sie golić w weekend - na ślepo to raczej trudno - chyba se odpuszczę do porodu...

Życzę udanego dnia, udanych wizyt tym, co dzielą dzisiaj mój los i odezwę się wieczorkiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!

Wczoraj zamiast nadrabiać robótki, to padłam jak kawka... Myślałam, że się wyśpię, a tu mała ze 3 razy się budziła na dobre, a do tego wstała po 5 i mówi, że głodna :crazy: myślałam, że ją zjem... oczywiście rano guzdrała się do przedszkola... teraz mam chwilkę dla siebie, ale nie wiem w co ręce włożyć...

Miłego dnia życzę - ja włączam sobie jakąś muzyke, żeby sie dobudzić i do dzieła :sorry:

Mata a my niedługo mamy studniówkę :-):-) wypada by jakoś poświętować - choć moim skromnym zdaniem moja studniówka już minęła ;-);-);-) ale trzymajmy się dat wyznaczonych przez Doktorków :-D:-D a po studniówce jak to szybko do matury już leci.... uuuu :-):-):-)

cześć laseczki:)
właśnie siedzę z synkiem na kolanach i próbuję pisać ;)

ten czas na prawdę tak szybko leci że ani się obejrzymy nasze dzieciaczki do przedszkoli będą szły!! masakra jakaś....

witam się z kawką

ja wstałam połamana więc bez energii,w nocy się budziłam,zasychało mi a gardle drapie i ciężko mi się spało,nie mogłam się ułożyć,jeszcze mnie skurcz łydki jednej później drugiej złapały normalnie jeszcze łydki bolą:-(

jeszcze dzisiaj w szkole wywiadówki mam nie wiem czy zdołam się tam wybrać nic mi sie nie chce

reklama
Lina powodzenia dzisiaj .
A z wyprawką to jest tak że puki co jej nie kompletowałam :-D większość rzeczy mam już . Teraz sobie puki co przygotowałam listę co mi brakuję i powoli będę się rozglądać choć kosmetyki i jakieś inne drobiazgi pewnie kupię dopiero w styczniu-lutym

Do góry