reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Nie chcą mi zbytnio nic powiedzieć ale u mojego rodziciela podczas rutynowych badań w szpitalu wykryli guzy na węzłach chłonnych tyle wiem :-( a nikt ze mną gadać nie chce bo w ciąży jestem a wszelkie informacje co to może być są niepotwierdzone :-(

reklama
Ja widze Lina ze u Ciebie tak jak i u mnie jak cos zlego z kims sie dzieje to ja sie poprostu musze domyslac i jeszcze bardziej sie denerwuje powiedz im moze poprostu ze jezeli nic Ci nie beda mowic to to jeszcze gorzej bo myslisz o strasznych rzeczach.

Becikowe tez zabiorą????
...........
co za kraj .. dziki kraj...

Lina mysla ze Cie chronia a to wychodzi w druga strone,
nedzieje tylko jedna ze to nie złosliwe dziadostwo sie przypałętało.

Vill na ktora masz usg? pytasz o płec czy juz odpuszczasz do porodu?

Lina ja też bym wolała wiedzieć niż myśleć i wymyślać sobie nie wiadomo co :hmm:

Kindza becikowe i ulgę podatkową :baffled: no chyba że masz co najmniej trójkę dzieci .
NIby becikowe to nie jest dużo i ta ulga raz na rok też nie ale zawsze to trochę podreperowanie domowego budżetu . Mam nadzieje że to nie wejdzie w życie :baffled:

Kasiurek
no ,nie odzywała się .. też już się trochę zastanawiam czemu :eek:

reklama
wyslalam sms-a do Ajako

Ja " czesc co u ciebie? Martwimy sie na forum,kasiurek"

Ajako odpisala "Nie,nie spoko,wszytsko dobrze,tylko w szpitalu czekam na mojego lekarza po skierowanie do poradni cukrzycowej,za wysoki wynik mam.poźniej sie odezwe,dzieki"

wyslalam jej ze mamy nadzieje ze wsyztsko załatwi i da znac co dalej !

Mam nadzieje ze Ajako sie nie pogniewa ze przpeisalam txt smsa!

Do góry