reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
witam was :) ale sie dzisiaj wyspalam :) co prawda wstalam po 4 ale zaraz szybciutko zasnelam :) dawno tak nie spalam :)
wydaje mi sie pieluszki kosmetyki dla dzieci niemowlat zostana bez zmian i tak sa juz wystarczajaco drogie,najgorsze to tez buty dla starszych dzieci maskara jakas ja sobie buty kupie za 50 zl zimowe np a synkowi bede musiala dac 70 paranoja male rzeczy drozzsze od duzych wszytsko podnosza tylko nie zarobki MASAKRA

ja jadlam wieczorem ;]

Mata a my niedługo mamy studniówkę :-):-) wypada by jakoś poświętować - choć moim skromnym zdaniem moja studniówka już minęła ;-);-);-) ale trzymajmy się dat wyznaczonych przez Doktorków :-D:-D a po studniówce jak to szybko do matury już leci.... uuuu :-):-):-)
ja nie wiem kiedy mam studniówke haha ;] musze poszukac i sprawdzic ;]

popatrzecie co przecyztalam !!!!!!1 Premier zapowie cięcie ulg - Podatki - WP.PL skurczybyki jedne !

Witam z rana...
Ja już po wizycie u internicty wróviłam z pięknym zwolnieniem do końca tygodnia :p także się pobyczę :p
Superaśnie.
Teraz idę jeśc śniadanie zajerze później :p

Dzien dobry wszytskim:-)
Piekny dzień mimo ze słonca wogole nie widac:-D
villandra poszperaj i napewno cos znajdziesz:-)
Lina ja z Toba nie wytrzymam Ty to jestes agentka wiesz:-)ja ostatnio mialam ten sam problem ze nie za bardzo juz widzialam co sie tam na dole dzieje to wyprobowalam patent kolezanki:-)lusterko do wanny i jedziemy:-D:-D:-D

Tunia z lusterkiem też próbowałam ale niestety nie zawsze wychodzi ;-)

Wiecie co Wam powiem, życie jest zajebi... niesprawiedliwe :-(

reklama
Do góry