reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
witam was ale sie dzisiaj wyspalam co prawda wstalam po 4 ale zaraz szybciutko zasnelam dawno tak nie spalam
wydaje mi sie pieluszki kosmetyki dla dzieci niemowlat zostana bez zmian i tak sa juz wystarczajaco drogie,najgorsze to tez buty dla starszych dzieci maskara jakas ja sobie buty kupie za 50 zl zimowe np a synkowi bede musiala dac 70 paranoja male rzeczy drozzsze od duzych wszytsko podnosza tylko nie zarobki MASAKRA
wydaje mi sie pieluszki kosmetyki dla dzieci niemowlat zostana bez zmian i tak sa juz wystarczajaco drogie,najgorsze to tez buty dla starszych dzieci maskara jakas ja sobie buty kupie za 50 zl zimowe np a synkowi bede musiala dac 70 paranoja male rzeczy drozzsze od duzych wszytsko podnosza tylko nie zarobki MASAKRA
Kasiurek1983
ja jadlam wieczorem ;]jemy hot doga?
ja nie wiem kiedy mam studniówke haha ;] musze poszukac i sprawdzic ;]Mata a my niedługo mamy studniówkę :-):-) wypada by jakoś poświętować - choć moim skromnym zdaniem moja studniówka już minęła ;-);-);-) ale trzymajmy się dat wyznaczonych przez Doktorków a po studniówce jak to szybko do matury już leci.... uuuu :-):-):-)
popatrzecie co przecyztalam !!!!!!1 Premier zapowie cięcie ulg - Podatki - WP.PL skurczybyki jedne !
Kasiurek1983
pewnie wszytsko w 2010 byla tez podwyzszka i poszlo od herbatek po buty a pieluszki to najwiecej kasy panstwu przynosi ....a ja sie zastanawiam -czy ta podwyżka vatu obejmie też np pieluszki?
http://podatki.wp.pl/kat,9231,title...3168503,wiadomosc.html?ticaid=1d62b&_ticrsn=5
Ostatnia edycja:
MaMicurina
Hej !
My juz po wizycie i musze teraz pospac chyba nieco
Dzis nie robie nic do wieczora chyba
My juz po wizycie i musze teraz pospac chyba nieco
Dzis nie robie nic do wieczora chyba
no!:-)ja jadlam wieczorem ;]
Dzien dobry wszytskim:-)
Piekny dzień mimo ze słonca wogole nie widac
villandra poszperaj i napewno cos znajdziesz:-)
Lina ja z Toba nie wytrzymam Ty to jestes agentka wiesz:-)ja ostatnio mialam ten sam problem ze nie za bardzo juz widzialam co sie tam na dole dzieje to wyprobowalam patent kolezanki:-)lusterko do wanny i jedziemy
Piekny dzień mimo ze słonca wogole nie widac
villandra poszperaj i napewno cos znajdziesz:-)
Lina ja z Toba nie wytrzymam Ty to jestes agentka wiesz:-)ja ostatnio mialam ten sam problem ze nie za bardzo juz widzialam co sie tam na dole dzieje to wyprobowalam patent kolezanki:-)lusterko do wanny i jedziemy
reklama