reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

coz za wiadomosci tu dzisiaj...
[*]
[*] bardzo wspolczuje najblizszym:-(

dziewczyny mam do was pytanie, od rana mam jakby lekkie klocie/skurcze na wysokosci spojenia lonowego, nie sa bardzo mocne ale jednak od rana sa ....... ktos wie co to moze byc ??

reklama
przykra wiadomosc nawet nie wie czlowiek co ma powiedziec w takiej sytuacji.

Dziewczyny ja tez chce rogala:) udalo mi sie dzis pospac do 8 , jestem mega przeszczeliwa , ze tqak dlugo bo od poniedzialu praca :(:(:( Bylam dzis na miescie na pysznej herbacie i kupilam kilka ubranek -postaram sie dzis wstawic zdjecia ew. jutro jak bedzie jasniej

Czesc dziewczynki:-)
Straszna wiadomosc...dlaczego tak zawsze musi byc???Nie wiem co mam pisac bo jakos mi dziwnie...

Wrocilismy wlasnie od rodzicow z obiadu ubaw po pachy ja zwykle:-)
Moj maly ziutek tak dzisiaj kopie ze wszyscy w domu czuli jak dotkneli brzucha:-)Bardzo ladnie sie z nimi dzisiaj przywitala:-)
Cos mi sie chce zjesc fantastycznego a nie mam pomyslu na nic, u mnie sie nie obchodzi sw Marcina a szkoda bo te rogaliki co je dzisiaj w dzien dobry tvn widzialam to slicznie wygladaly:-D:-D:-D

witam w poznaniu sie obchodzi a mieszkam na ul. św. marcina wiec parada nia idzie zawsze i sa stragany i rogale do kupienia ;-) jeszcze nie byłam popatrzec co na straganach bo zaaduzo ludzi bylo po paradzie ;-) zaraz do mnie mamusia przyjedzie na rogala ;-) wiec narazie kochane ;-)

reklama
Czesc dziewczynki:-)
Straszna wiadomosc...dlaczego tak zawsze musi byc???Nie wiem co mam pisac bo jakos mi dziwnie...

Wrocilismy wlasnie od rodzicow z obiadu ubaw po pachy ja zwykle:-)
Moj maly ziutek tak dzisiaj kopie ze wszyscy w domu czuli jak dotkneli brzucha:-)Bardzo ladnie sie z nimi dzisiaj przywitala:-)
Cos mi sie chce zjesc fantastycznego a nie mam pomyslu na nic, u mnie sie nie obchodzi sw Marcina a szkoda bo te rogaliki co je dzisiaj w dzien dobry tvn widzialam to slicznie wygladaly:-D:-D:-D

To Mały Ziutek czy przywitała?? :p Raz chłopiec raz dziewczynka :p heheh
Ja już odpoczywam na kanapie. Placek pyszny... Zjem i tyje :p Czekamy na ogści

Do góry