Perelandra
Fanka BB :)
dostałam dzisiaj jakiejś weny (chyba naprawdę nie mam co robić) i zaczęłam dziergać czapkę na drutach, następny będzie szalik, który zaczęłam robić mężowi w zeszłym roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lepsze robienie na drutach niz sie objadanie ;]dostałam dzisiaj jakiejś weny (chyba naprawdę nie mam co robić) i zaczęłam dziergać czapkę na drutach, następny będzie szalik, który zaczęłam robić mężowi w zeszłym roku
żebym miała coś na przekąskę, to pomiędzy oczkami coś bym wrzuciła do brzuszkalepsze robienie na drutach niz sie objadanie ;]
haha ja ukrylam a włąsciwie mezowi powiedzialam zeby ukryl ;] w najwyzszych szafkach a ze dziwgac "rąków" nie moge i chodzic po szfkach to samo to nie jem ;>żebym miała coś na przekąskę, to pomiędzy oczkami coś bym wrzuciła do brzuszka
mnie od dzis ;/ złapalo cos i pije syrop miksturowy !!! ale jutro chyba po *spam* pojde i euphorbium wygrzebie no i tantum werde na noc zbey zasnac potem to juz pojdzie ......jaki antybiotyk jest dopuszczalny w ciazy ? bo ja mi nie przejdzie to w pon ide do wracza (lekarza);/oj co za tragedia, jakoś w ciąży stałam się bardziej jeszcze wrażliwa, jakoś mi to w głowie strasznie później siedzi... . Bardzo tragiczny ten wypadek, tak mi przykro i bardzo współczuje najbliższym straty :-( Kasie pamiętam z naszego forum, choć rzadko się udzielała
[*]
kamila a może to dzidzia ci się rozpycha a nie skurcze, albo może coś z wzdęciami masz, myślę że no-spa ci powinna pomóc. Mi dr mówiła, że takie niepokojące bóle to są które trwaja dłużej niż godz i nie przechodzą, więc jak coś to reaguj, ale z tego co piszesz to nic groźnego nie powinno być, tez tak mam czasem
a ja chora jestem :-( i mnie dopadło buuuu od poniedziałku najpierw miksturka cytr-czosn-miodowa a teraz syropek *spam* i na katar zapodałam sobie aerozol Euphorbium a w szufladzie na czarna godzinę mam wypisana receptę na antybiotyk :-(, ale siedzę w domku, staram się jak najwięcej leżeć i mam nadzieję, że przejdzie to paskudztwo, a nie czuję się najlepiej i mam czasem stan podgorączkowy
wam dużo zdrówka życzę na tą pogodę, bo chyba to najbardziej zdradliwy okres tej jesieni
mnie od dzis ;/ złapalo cos i pije syrop miksturowy !!! ale jutro chyba po *spam* pojde i euphorbium wygrzebie no i tantum werde na noc zbey zasnac potem to juz pojdzie ......jaki antybiotyk jest dopuszczalny w ciazy ? bo ja mi nie przejdzie to w pon ide do wracza (lekarza);/
dziewczyny mam do was pytanie, od rana mam jakby lekkie klocie/skurcze na wysokosci spojenia lonowego, nie sa bardzo mocne ale jednak od rana sa ....... ktos wie co to moze byc ??
dostałam dzisiaj jakiejś weny (chyba naprawdę nie mam co robić) i zaczęłam dziergać czapkę na drutach, następny będzie szalik, który zaczęłam robić mężowi w zeszłym roku
nie wiem czy jest czym... zwykła cza[ka w kolorze brązowo-brązowymi tak trzymaj! Tylko mam nadzieję, że pochwalisz się efektem końcowym ;-)