reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

...
To bardzo smutne. ajako współczuję, bo widzę, że znałaś ją chyba najlepiej (ja nie poznałam w ogóle, a jednak przykro). Zgasły dwa życia.
...

MaMicurina marcinki obchodzimy - kilka lat temu ksiądz nam nawet ustanowił nam (Morcinkowi) odpust -troche to dziwne, bo do Parafii Rocha należymy, a u nas ledwie krzyż stoi, a odpust to dla mnie kościół i jego patron, ale nieważne. Rogale są - szkoda że nie takie oryginalne jak w Poznaniu (M ma tam rodzinę, to zawsze delektujemy się będąc w odwiedzinach ;-)).
Plany na dziś - lukier, potem lukier, a na koniec jeszcze lukier...

reklama
to straszne..... az brak słów jak wielka to tragedia....bardzo mi przykro..... współczuje rodzinie, bliskim.... :-(
u mnie w miescie wczoraj był pogrzeb 21 letniego motocyklisty..... co to się dzieje?! nie ma tygodnia żeby nie było jakieś tragedii..... aż sił brak.....
"Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą ":-(

nareszcie długi weekend... mała w brzuszku chyba też się cieszy bo fika od rana. koncze sniadanko i biegne na trening, a wieczorkiem wybieram sie z Moim lubym do filharmonii. pierwszy raz tam zawitamy. kompletnie nie wiem w co się ubrac? wiekszość sukienek przyciasna.. oj musze mocno poszperac... mam nadzieje ze malenstwu tez sie spodoba. idziemy na utwory Chopina i Mozarta :)
A jutro wyjazd do rogalowego Poznania komu przywieźć rogalika???
ahhhhhh.....Dobrze że weekend, odpoczywajcie ile się da!!!!
i dbajcie o siebie i pociechy!!!!

jeeeej już 24 tydzien sie zaczyna! coraz bliżej

Ostatnia edycja:
Ja chce włąsnie w dzien dobry tvn pokazywali te rogale!!!!! :)

A ja o 23.00 dzis do kina, a spałam 4 godziny od 3:30 do 7:30... Idzie sie załamać :/

Angel to zrobie chociaz fotke i Ci sprezentuje. największy i najsłodszy dla Ciebie! ;-)
a na co się wybierasz do kina?

abi szalejesz, a poważnie to super takie plany na wieczór :tak: I coś tam na pewno wyszperasz do ubrania ;-)
A rogalika poproszę :-):-):-)

abi a dziękuję ślicznie :-)
Wiesz co takie tam noc 3D..szału zadnego, ale leci ostatnia czesc Harrego ktorego chce obejrzec z siostrą ;-) 10 lat oglądania wszystkich premier razem, a na ostatniej bylam w UK z mężem i ona nie poszła sama. I tak sie trafilo, ze puszaja jeszcze raz na tej nocy to idziemy ;-)

Dzien dobry

Odpalam forum a tu taka tragedia....wspólczuje rodzinie bliskim.....cieżko cos napisać..............

JA wstałam juz o 9 bo synuś obudził mamę kopniakami. Mąż ma dziś wolne więc wysłałam go na zakupy. Zrobiłam mu listę ale i tak będę miała z 5 telefonów:szok: Dziś biorę sie za prasowanie i mam zamiar wrzucić do pralki wszytko co się a, żeby mieć spokój bo od poniedziałku praca....a tak się już rozleniwiłam.

reklama
Przykre informacje ;[

[*]
[*]

Zal dziecka ;(

Ajako przykro mi wiem jakie to musialo byc wstrząsajaące ;(

pamiatem ze pare miesiecy temu tez jedna z bbforumowiczek zginela w zaawansowanej ciazy ;[ tez tego nie moglam przezyc ;/

Do góry