reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Kangurzyca grtauluję dyndołka :rofl2:

Villandra niezłe przygotowania do świąt - u mnie póki co produkcja ozdób szydełkowych, ale jak pomyślę o ich usztywnianiu - brrrrrrrrr...

chyba i ja w tym roku skusze się na ten piernik dojrzewający... a póki co dziś robiłam rogale marcińskie - wyszły pyszne, tylko zgaga mnie po nich męczy :baffled:
zaraz chyba zmykam pod prysznic i do łózka, bo po ostatniej nocce mocno niedospana jestem...

No to jesteśmy dzisiaj dwie - też mnie zgaga męczy - może i po rogalu, albo tym ciastku z morelą, albo po tym z czekoladą, a może jednak po batoniku-jeżyku :rolleyes2: sama juz nie wiem...
Ale chyba pójdę w Twoje ślady - obiorę droge do łazienki i na pięterko kończąc na stacji łóżkowice...

Małż miał byc z pracy o 18:00 a jeszcze go nie ma... Telefonu tez nie łaska, a ja dzwonic nie zamierzam. Czekać w nieskończoność też nie. Ja sie nie przejmuję, więc Wy też tym bardziej się nie przejmujcie ;-).
Piszę jeszcze tylko DOBRANOC, odpoczywajcie należycie - w końcu mamy weekend :-D

villandra dokładnie, jak się już urodzi to kochasz takiego ludka całym sercem bez względu na wszystko , i w sumie to nawet bardzo mądre jest że ktoś nie chce znać płci do końca :-D
Tylko ta cholerna ciekawość :sorry2::-D

taaa... ta ciekawość - dlatego jak pójdę na usg, to od razu powiem, że nie chcę wiedzieć, a sama w dodatku ślepa jestem w tym temacie, więc sie pewnie nie dowiem, a potem to juz będzie i tak po wszystkim i już ;-)

reklama
Kangurzyca super gratulacje synusia :-D

Ja świąteczny klimat do domku wprowadzam od ok 6 grudnia i mikołajek ;-) A choinka przed swietami.

Ale jestem najedzona...

Pochłonęłam tabliczkę czekolady. Całą. Na raz. Zagryzając jabłkiem:-D.
Ale mi teraz dobrze:-D:-D:-D.

W końcu kiedy, jak nie w ciąży:-p.

Pisze dopiero teraz, o pora moja ulubiona i kolega niedawno wyszedł... popiwkowali z mężem więc mam spokój ;-)
Kangurzyca gratuluję synka11
villandra jak mój lekarz podczas usg powiedział, że niestety nie widać płci to mu powiedziałam, że i tak nie chcę wiedzieć, a jak już zobaczyło to powiedział, że minie powie; i sprawa jasna
tricia ja zjadłam właśnie w ramach kolacjo-śniadania czekoladę rittera z całymi orzechami, ale przezornie kupiłam 100 g bo wiedziałam, że zjem całą

co do świątecznego nastroju to produkcja ozdób papierowych trwa... jeżyki (gwiazdki) w różnych kolorach... jeszcze jakiś miesiąc będziemy robić z mamcią

O mój Boze....to mnie zabilas taka informacja...
Przykro mi. Potrafie sobie wyobrazic co czuje rodzina.

A was wszystkie witam .
Czy ktoras swietuje marcinki ? my tak :))

Jakies plany na dluzszy weekend?

Milego dnia

Ostatnia edycja:
wchodze z rana z kawa, a tu wiesci od mojej kolezanki z wrzesnia, sorry jestem roztrzesiona, slabo mi, duzo nie popisze
nie wiem czy pamietacie, ze dopiero co pisalam Wam na watku o plci, ze Kate bedzie miala chlopca, tak mi sie o niej wspomnialo, bo nic dlugo u nas nie pisala, a tu......
nie pamietacie pewnie, ze miala byc jedna z nas, nie pisala wiele, bo miala ojca chorego na raka, ktorym sie zajmowala na codzien, do tego pracowala jako pielegniarka no i w domu tez miala coreczke jak ja, z wrzesnia
boze jak powiedziec takiej dziewczynce, ze mamy nie ma i juz nigdy nie bedzie
musze sie opanowac, bo dziecko na mnie patrzy

reklama
Do góry