reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ja to tak trochę juz zawsze z początkiem adwentu, ale choinka to ubierana zawsze była dopiero w Wigilię rano, a w ostatnich latach ze względów praktycznych dzień - dwa przed Wigilią

reklama
Kangurzyca GRATULACJĘ :tak: fajnie że coś tam dyndało :-D
ja się teraz trochę stresuje czy pierwszego grudnia na USG lekarka czegoś nie zauważy :-D

Mini stres jest Twoim wrogiem, więc proszę sie nie stresować - jakaś muzyczka na relaks, mała uczta dla podniebienia lub relaksik ala domowe SPA i stres pa pa. A co ma byc to i tak będzie :-D

villandra na ten rodzaj stresu nie ma lekarstwa :-D
Zresztą to nie taki "stres" chyba bardziej boję się że będę rozczarowana i chyba było by mi przykro z powodu tego rozczarowania :-D

Mini wiem co masz na myśli - ja się chyba też troche boję, że jakby mi ktoś powiedział że będę miała chłopca, to będę płakać jak bóbr, a jak sie urodzi (i nie będę wiedzieć do porodu kto), to po prostu spojrzę na Maleństwo i juz będę jego/jej. A tak to cały czas żyję przeczuciem i nadzieją na córkę (jakoś trudno wyobrazic mi sobie chłopca i batalie o imię też dziewczynki dotyczą, a wśród ubranek sukienki wzrok przykuwają...), ale wiem że to TYLKO moje wymysły, a jaka jest prawda to na razie tylko jeden Pan Bóg wie i ten/ta co mnie od środka szturcha ;-)

Kangurzyca grtauluję dyndołka :rofl2:

Villandra niezłe przygotowania do świąt - u mnie póki co produkcja ozdób szydełkowych, ale jak pomyślę o ich usztywnianiu - brrrrrrrrr...

chyba i ja w tym roku skusze się na ten piernik dojrzewający... a póki co dziś robiłam rogale marcińskie - wyszły pyszne, tylko zgaga mnie po nich męczy :baffled:
zaraz chyba zmykam pod prysznic i do łózka, bo po ostatniej nocce mocno niedospana jestem...

Ja właśnie wpałaszowałam cały talerz spaghetti:-) a teraz idę z mężem sprzątać pokój- taką naszą graciarnie:-)

Villandra super ozdóbki:-) już powoli czas myśleć jak ustroić domek :-)

aaa nie wiem czy się jeszcze pojawię, wiec życze miłego wieczorku i nocki. I spać mi proszę dziewczynki a nie harce urządzać o 2 czy 3 w nocy :happy2:

villandra dokładnie, jak się już urodzi to kochasz takiego ludka całym sercem bez względu na wszystko , i w sumie to nawet bardzo mądre jest że ktoś nie chce znać płci do końca :-D
Tylko ta cholerna ciekawość :sorry2::-D

reklama
Kangurzyca - wielkie gratulacje dla mamy synka!
Villandra - wygrzebałam już przepis na pierniki - mam plan, żeby go jutro wrzucić.

Do góry