reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini to Cię wymęczyli... ale już dzień się kończy a plotki z koleżanką napewno tylko pozytywnie wpłyną na Twój stan - położyć się na łóżeczku z soczkiem w dłoni a drugą wyciągać co chwile po słodkości (przy spotkaniach obowiązkowe) typu ptasie mleczko ahhh żyć nie umierać :-)

Więc życzę udanych ploteczek a ja lecę do sklepu (tak się zbieram od 10 :-D) i po wyniki badań :-)

reklama
A ja dzis wkoncu zjeeeeeem... Chodzilo za mna od dawna.. i dzis .. smazony łosoś :szok::rofl2: juz czekam na tesciowa az wroci z pracy ( akurat do obrabiania surowej ryby..tego zapachu..to ja z daleka :no: ) i mmmmmm pycha :-)

Angel mmmm pycha lososia uwielbiam

Ja za to juz przygotowalam farsz pieczarkowy do ciasta francuskiego.Za to na obiad cycki kurczaka juz w ziolach siedza, fasolka tez juz grzecznie czeka, tylko jakis sosik na bazie jogurtu trzeba zrobic .Jestem mega zadowolona z tego parowaru czemu ja tego wczesniej nie kupilam hmmm.Nawet moj M mowi ze tylko z niego chce jesc:) jakie zmiany

Trzymam kciuki za wszytskie wizyty aby nadal były pomyślne ;]:tak:

ja tez nie mam klopotu ze spaniem w wiekoszsci klade sie po 22 i wstaje o 7 jak mnie syn budzi ;] ale w przyslzy tydzien ma byc u mojej mamy na jakis czas pare dni bo sie babcia stesknila i chce go na pare dni to sie wyspie haha ;]

co do ruchow to mnie mala tez kopie w podbrzusze ;] i zazwyczaj rano przy snaidnaiu i potem dopiero wieczorami ;]czasem w dzien ale rzadko ;] obrze ze raz na dwa dni daje znac ze jest ;]

nie wiem co na drugie danie wymyslec buuuu mysle i mysle i nic ;/

Lina koleżanka przyjeżdża z córą więc raczej będziemy biegać za dziećmi a nie leżeć na kanapie :-D no i ona nie je słodyczy więc tego typu niezdrowe przekąski odpadają :sorry2:

ale zrobiłam zapas słodkości w moim brzuszku - razem z Boryskiem obżarliśmy się naleśnikami z dżemem :-)

Jak wyniki badań ??

Ewstra zapodaj przepis na te pieczarki w cieście francuskim :-)

Angel Ty mieszkasz u teściowej ???

dziendobry marcowki :) widze, ze co niektore posiedzialy dziewuchy posiedzialy dzis w nocy :happy2: ja padlam po 1 a
wstalam po 13 :blink: tylko nad ranem kinder suprise kopniakami mnie obudzila :) u nas pogoda taka sobie, i tak sie z psami na spacer dluzszy musze wybrac ....

villandra ty tego swojego to powinnas porzadnie w d... kopnac :baffled:

milego dnia zycze laski

dzieeeeeń dobry tak w ogóle
nadrobiłam wszystkie wątki, ale glownego nie jestem dzis w stanie - padam na pysk za przeproszeniem:)
zaczynają się u nas wariacje remontowe i te moje ręcznie robione gadżety... tażke....duuuuzo roboty nas czeka, oj duzo...
ale damy rade:D
zrobilam narazie dwa karoniki, a jeszcze ze 3-4 sie przydadzą - oj pochłania to czas... tym bardziej,z e ja taka dokladna;p
jutro w koncu ogarniamy piwnice zakichaną:p rzeczy juz posegregowałam co gdzie i jak... na weekend jakies zakupy i relaks...
pokukam z pół godzinki co sie tu wyrabia i ide sie polozyc, bo mi glowa zaczyna puchnąć :)
bez ładu i skłądu dzis piszę...ahaha... emocje robią ze mną co chcą. pardon kobity, pardon:p

reklama
Wy tez ciagle klikacie z rozmachem na kwiecień ktory sie przesunął na nasze miejsce? :-D
Ale jaja lipcówki już są..

hehehe no ja tez z przyzwyczajenia w to nasze miejsce klikam:-) Az mi się nie chce wierzyć ze juz się lipiec pojawił. Ten czas leci naprawdę bardzo szybko.

Wczoraj wieczorem mówię do Mężulka że za 3 miesiące i 3 tygodnie nasz synuś będzie z nami a On: Tak szybko???? :szok:To ja lecę sie nagrać w moje gry :-D:-D:-D

Do góry