reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

powiem Wam ze ja tez sobie wlasnie popijam kawe i jak chodze do kuchni w pracy sobie zrobic ja a ja pije ricore czy jak ona sie tam nazywa - specjalnie bo ona jest duzo lzejsza i robie z 1 malej plastikowej lyzeczki i do tego duzo mleka to niektorzy sie na mnie w pracy tak dziwnie patrza a TY w ciazy i kawe pijesz? Wolno Ci?
normalnie jakbym zabijala wlasne dziecko!!! i wiecie kto tak patrzy FACECI
we wtorek mam wizyte i usg jednoczenie wiec zobaczymy Kacperka :)

reklama
K&M - ja też pijam taką kawę - nawet trzy dziennie. Skoro można dwie normalne, to zakładam, ze można takie 3 oszukane. Wysłałam Ci wiadomość na priv, bo mam wrażenie, ze nie widziałaś ogłoszenia Adki o spotkaniu.

K&M ja też mam we wtorek wizytę... tylko właśnie na samą wizytę się zapisałam a zapomniałam, że na usg dodają dodatkowy czas :sorry2: ale doktorka postaram się przekonać na ekspress usg najlepiej gratis albo za pół ceny :-D:-D:-D

Doris oo widzisz, na sobote mam plan wyciagnac moje M. na obazd po sklepach z wozkami bo ostatnio ciezko widze jego wolne weekendy i chce go wykorzystac, wiec peweni mi sie nie uda wpasc.. a skzoda chyba ze on znowu pojedzie do pracy bo cos se bedzie walolo i palilo i bedzie musial.... ;/

Kasiurek to nie moj chce sciany gladzic tylko mezczyzna villandry moj planuje robic remont jak juz bedzie dziecko:-D

Widze, ze nie tylko moj ma szalony pomysl, u nas jest plan przeprowadzi na koniec marca. Troche mamy skaplikowana sytuacje bo mamy umowe najmu do konca marca i w sumie przepadnie nam spory depozyt jak wyniesiemy sie wczesniej.
Poszalm spac jeszcze ok 7 na dwie godzini i jakos widze na oczy zrobilam sobie mega slaba kawe bo mam zabronione:( picie jej.Lecz nadal gnije w wyrku troche pognije bo to ostatni dni gnicia i wracam do pracy auuu jak to boli. Musze jeszcze ogarnac salon i zrobic jakis smakowy obiadek.

Jestem padnięta. Odkurzyłam tylko dół mieszkanka, umyłam podłogi, ogranełam kuchnie i wytarłam kurze a z pleców mi normalnie leci... Musiałam się położyć na troszkę bo mi się już słabo robiłam. A jeszcze został mi obiad do zrobienia, ale to dopiero na 18 musi byc gotowy no i chciałam zabrać się za prasowanie....chcoc to ostanie odwlekam....tak nie lubię tego robić.

Cześć,Dziewczyny.
Łzy mi kapały do porannej herbaty niedawno ,kiedy sobie poczytałam.
Krucha stal - gosc.pl

A w ogóle coś mi wyrosło na brodawce piersi, jakaś biała wypustka, zabolało, jak odruchowo pociągnęłam. Dziś idę do lekarza. Bądźcie ze mną.

Cześć,Dziewczyny.
Łzy mi kapały do porannej herbaty niedawno ,kiedy sobie poczytałam.
Krucha stal - gosc.pl

A w ogóle coś mi wyrosło na brodawce piersi, jakaś biała wypustka, zabolało, jak odruchowo pociągnęłam. Dziś idę do lekarza. Bądźcie ze mną.
bedziemy ci my ;-):-)...ja rycze jak bobr przy takich artykulach w ciazy czy tez nie:-D

Poprawila sie u nas pogoda i znow jest pieknie.

Vilandra jak boga kocham ty musisz bardzo tego swojego tez kochac skoro to wszystko znosisz bidulo.

Villandra trzymaj sie kobieto..

Noc widze wiekszosc marcówek miała udaną- też zasnełam o 3:30 :sorry2:
Ale jeszcze kilka dni..

Coś czuje, ze po ciązy bede rzygać tymi chockapic płatkami, bo ani jednego innego sniadania od kilku tygodni :zawstydzona/y:
Ja jajkożerca, nie moge nawet o nich myslec..ehh..
kawka za to spadla na dalszy plan, popoludniu slabiutka tylko.

Jak pisalam nie raz w watku o ruchach, tez tylko po podbrzuszu dostaje.

A ja mam jazdeeeeee i słucham SO THIS IS CHRISTMAS - lenona :-D
Juz tuz tuz... oby wszystko mi sie tylko udalo z przperowadzka i wogole do tego czasu..by spedzic je naprawde tak jak sobie wymarzylam..

reklama
witam się
Kurcze al mnie dentystka wymęczyła ... a miało nie boleć :errr:
wysprzątałam i zaraz zbieram się do przedszkola a potem koleżanka ma przyjechać . Kolejny intensywny dzień trochę dał mi popalić ... Brzuszek nieco pobolewa :-(

Dziewczyny co Wy z tym niespaniem .. Ja padam o 21-22 ale budzik mam na 6:30 ustawiony a i tak często niewyspana łażę ( np dziś :-)) boję się co to będzie jak się dzieciuś urodzi :sorry2:

Kangurzyca trzymam kciuki

K&M bez przesady z tą kawą :angry: to może i herbatę czarną masz przestać pić bo tam teina jest ??
olej gości niech swoje żonki pilnują ...

Do góry