reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry:-)
U mnie dziś słońce i bezchmurne niebo:-)
Zaraz jakieś śniadanko i trzeba ogarnać chociaż dół mieszkanka, bo kumpelka ma wpaść:-):-) i szefowa :crazy: no ale cóż

Lina podziel się troszkę energią

Villandra oj współczuje tej rannej awantury. Ale jak pojedziesz do miasta na pewno się zrelaksujesz.

reklama
Dzien dobry dziewczynki:-D
Coz za piękny dzień mam dzis:-D:-D:-DMało jest takich dni kiedy czuje sie jak dzisiaj:-D:-D:-Dczuje ze słonia bym mogła podnieść:-D
Lina mnie tez czesto kopie w dole brzucha i czasami mam wrazenie ze mi poprostu wyleci:-D:-D:-Dinteligent ze mnie nie:-D
Pije kawusie i jem parówy:-D
Nic dzisiaj nie robie, pojde do mamy bo wzieła sobie wolne i pewnie połazimy po sklepach:-Da moj ksiaze wroci i znowu mi powiem witam ksiezniczke i jej brudki:-D,a mam to gdzies i tak nie jest jeszcze najgorzej:-D

Dzien dobry!

ja odstawilam dziecko do przedszkolka, ale wymarzlam szok!
a wczoraj sie upocilam na miescie, tak mi goraco bylo, szok jak pogoda sie zmienila w ciagu jednej nocy.

zazeram wlasnie wielkaaaa drozdzowe, ktora sobie kupilam w nagrode, ze musialam tak z rana wyjsc z domu :-D
popijam kawke, poczytam chwile i zaraz biore sie za prasowanie, tez musze dzis chate ogarnac, bo jutro mam gosci.

mata- Dobrusia juz w przedszkolu? wspolczuje nocki, ciekawa mialas nie ma co :no:. ja obraczki nie nosze od ho ho ho...odkad schudlam 10 kg hehhe, marzy mi sie, ze troche spuchne w tej ciazy i ponosze ja znowu choc troche, ale poki co puchna mi tylko stopy wlasnie jak troche sie nachodze.

villandra
- proponuje na miescie cos sobie zakupic na poprawe humorku! trzymaj sie kochana!

Lina- sledzie z rana??!! agentka jestes :-D ja tam myslalam, ze padne w tym laboratorium, az mi kiszki marsza graly glosno, dobrze, ze inne ciazarne siedzialy kolo mnie.

Doris- wspolczuje siedzenia w zimnicy, zmykaj juz z tej roboty, bo coraz zimniej ma sie robic brrrrr, a pamietaj, ze juz za wiele nam nie pozostala czasu, strasznie szybko to przeleci.

kurde, a ja łapie sie na tym, ze coraz trudniej zakladac mi buty, co to bedzie dalej:szok:

ale mam dzidziusia w suwaczku ooooooo

Ostatnia edycja:
nusia powodzenia na wizy(tacji)cie szefowej - oby nie siedziała za długo
tunia znowu parówki? To może jednak Leonek? ;-):-D

Zmiatam do miasta - przejdę się do jakiegoś sklepu z maleńkimi cudnościami, przynajmniej oko nacieszyć, a co!
A humor mam nadal, o dziwo, dobry - nie dałam go sobie zepsuć jednemu niedorośniętemu pajacowi, który najwyraźniej ma mnie gdzieś - jak on mi, tak ja jemu, tylko terminów niech sie trzyma, bo inaczej nie ręczę za siebie (gładzenie ścian jak niemowlę będzie w domu :no::no::no: NIE MA TAKIEJ OPCJI i niech to wreszcie zrozumie, skoro od 5-ciu miesięcy pojąć tego nie może).

ajako dziękuję i na pewno skorzystam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
villandra kiedy wlasnie ja coraz bardziej sie przekonuje ze tam mieszka wlasnie Leonek:-DPopraw sobie humor kup cos sobie albo dzidzi:-D
No fantastyczny pomysl ma zeby gladzic sciany jak bedzie dzidzia, to tak jak moj chce kupowac ta ogromna szafe i robic przemeblowanie w pokoju jak juz bedzie dziecko im sie do niczego nie spieszy a ja stoje z boku i sie tylko smieje:-D
Tak samo bylo u nas przed slubem z obraczkami i zalatwieniami w ratuszu mowilam mu zeby wzial sobie wolne bo to przynajmniej caly dzien a ten do mnie ze on na przerwie wyskoczy zmierzy palca pozalatwia ślub i te wszystkie inne rzeczy ktore tego dnia mielismy zalatwic to sie go spytalam czy juz tego 15 padziernika na slub to tez w przerwie wyskoczy i wroci do pracy:-D:-D:-D:-Dpopatrzyl sie na mnie i mowi durna:-Dwiec ja juz zglupialam kto tu jest durny ja czy on:-D

Witam ;]

No ja dzis nie pospalam syn wstal po 6 no ale zjedlismy juz płatki hihi , teraz ogladamy baje, wieszalismy pranie, posprzatalismy w kuchni zrobilam herbatke z miodu i cytryny dla siebie i dzidzia. czekam na kolezanke ma przyjsc z kosmetykami z oriflamu. pogoda sie z kaszanila a chcialam isc z synem na spacerek no nic jutro bedzie trzeba isc ....

co do bolow krzyza to ja odkąd staram sie spac na plasko to mniej boli, czasem w niekotre dni mi nogi puchną, ale staram sie odpoczywac jak mi nakazali .....ale nogi nie dokuczaja w sensie ich bol, moje spojenie chyba przez lezenie długotrwale plackiem sie podleczylo troche i juz nie sprawia takiego duzego bolu

na obiad mam zupe ogorkowa ale na drugie nie mam pojecia co zrobic ;/

tunia - gładzic sciany jak bedzie dzidzia ? no widze ze nie tylko moj Ł mnial taki wybitny pomysl hahaha oczywiscie zycie go zweryfikowalo bo jak gladz i dziecko w jendym czasie ten pył we wsyztsko wchodzi i trzeba prac wsyztsko materac z lozeczka trzepac itd ;/ na szczescie zrobil to przed urodzeniem i zkaupieniem 90% rzeczy ..... haha ;] ja nie wiem czym ci nasi faceci mysla ;/ przeciez taki pyl to po cąłym domu sie roznosi jak nie wiem ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Mata – Emilka treż miała wymioty wirusowe i nam lekarz kazała zastosować trzydniowa dietę: bez surowych warzyw i owoców, słodyczy i smażonego, więc z tymi słonymi krakersami bym uważała. Ja dawałam sucharki na przekąskę.

Jestem w pracy i okropnie mi zimno. Ustawili piec tak, że kaloryfery są ledwo letnie. Ja jestem zmarźlak i denerwuje mnie, że mam wysiedzieć w takiej zimnicy prawie 8 godzin… Oj szybko muszę pozałatwiać sprawy i uciekać na zwolnienie. Miłego dnia wszystkim życzę!

słone krakersy i paluszki to po to, żeby wodę zatrzymać w organiźmie, ale spokojnie nie pochłonęła ogromnych ilości ;-)

poza tym wczoraj wieczorem, rzez całą noc i rano juz było ok, siusiała, kupka normalna, z przedszkola nie dzwonią ;-) tylko zaraz na zakupy musze leciec, bo jak wróci z przedszkola to w kilka godzin lodówke opróżni i jutro nie będzie nic do jedzenia :-D

obys szybko zrobiła co tam masz do roboty i zmykała do ciepłego domku ;-)

A humor mam nadal, o dziwo, dobry - nie dałam go sobie zepsuć jednemu niedorośniętemu pajacowi, który najwyraźniej ma mnie gdzieś - jak on mi, tak ja jemu, tylko terminów niech sie trzyma, bo inaczej nie ręczę za siebie (gładzenie ścian jak niemowlę będzie w domu :no::no::no: NIE MA TAKIEJ OPCJI i niech to wreszcie zrozumie, skoro od 5-ciu miesięcy pojąć tego nie może).

współczuje takiego podejścia m - az za dobrze znam takie typy :crazy: jesli to Ciebie pocieszy, to my juz z maluchem w domu będziemy wymieniać jedną futrynę, grzejniki, malować kuchnie i pokój Dobrusi, a na deser docieplenie jak kasy starczy :sorry2: a miało zostać tylko docieplenie, ale mój genialny M stwierdził, że nie da rady (ale znając jego zapał, to pewnie teraz bym w zimnicy siedziała bez podłączonych grzejników :baffled:). A może M Ciebie zaskoczy i wyrobi sie jeszcze przed porodem?

zmykam na te zakupy, potem szybko ogarne kuchnię, obiad wstwie i po mała będe musiała lecieć...

Do góry