reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozienka trzymaj się i nie dawaj się chłopu, nie warto, szkoda zdrowia i życia skoro ma tak wyglądać, trzymam kciuki! i dawaj znać co i jak :)

reklama
Mała odpadła, na szczęście zanim poszła spac, to dałam jej diphergan (przeciwwymiotny lek) i mam nadzieje, że jak wstanie to juz będzie ok, bo męczy sie potwornie...

Widze, że nie tylko u mnie taka mglica za oknem - aż dobija ten brak słońca...

Doris najważnijesze, że wyniki pod kontrola, w ciąży często leca w dół ;-)

Bozienka szybko czy wolno sprawy sie ułożą, a Ty przynajmniej wiesz na czym stoisz ;-) i tak jak piszesz teraz to maleństwo w brzuszku najważniejsze, a starego idiotę olej ;-)

Ja wtrabiłam 3 kawałki domowej pizzy, teściowa podrzuciła pierogi z kapustą no i nie musze chyba wspominac, że ledwo się ruszam :zawstydzona/y:

Na dzisiaj miałam takie ambitne plany... ale trudno - siedzimy w domku, jutro też jest dzień ;-)

Wróciłam bylam złożyć wniosek na dowod bo przeciez ja juz jestem pani P:-D:-D:-D:-D
No i oczywiwscie zdjecia musialam zrobic:-)zdjecia typu klekajcie narody:-D:-D:-DPan do mnie mowi prosze tam jest lusterko mozna sie poprawic i wogole no wiec zaczelam sie poprawiac pan przyszedl i pyta czy juz wiec mu powiedzialam ze tak i niech robi te zdjecia bo i tak juz lepiej nie bedzie:-D:-D:-DPan mowi ze mu humor poprawilam bo nie mial dzisiaj za dobrego:-)
Zrobilam salatke z kapusty pekinskiej pomidorka papryki i kukurydzy siedze i sie zajadam:-)
A co tu tak cicho???Kobitki gdzie Wy???

jaaj pokroiłabym sie za pierogi z kapusta.. uwielbialam i bez ciazy :-) A teraz to jeszcze bardziej :zawstydzona/y:

Dziękuje za opinię o włoskach :-) I faktycznie ztym myciem to chodzi nie tyle co o przetłuszczanie co o kolor..czerwony to najbardziej spłukiwalny niestety :/

Ja jestem w fatalbym humorze.. ojej zburczałam męza przez gg przed jego pracą aż mi samej źle. :/ Ale ryczłąm przy tym ze złości i bezsilności.. ot taki bezsens, kiepski humor ciężarnej dzis..
Ubralam sie , umalowałam, uczesałam.. a pogoda do duszy.. Włąsciwie to nie mam sie gdzie wybrac , moze sklep jak tesciowa wroci. A tak to moj dzien trwa od dóch godzin a juz mam go dosc i nie wiem jak przezyje do konca ..
Eeeeeeeeee............

jejku..dopiero się obudziłam, zasnęłam na prawie 3 godzinki :szok:Ale przynajmniej lepiej sie czuję:-)

Mata Dobrusia na pewno będzie sie lepiej czuła po tym śnie:-) przecież to najlepsze lekarstwo :-)
A poza tym narobiłaś mi ochoty na domową pizzę:)

Manta u mnie w Irlandii słońce :szok::szok::szok: bo zazwyczaj pada i jest pochmurnie hehhee, ale co z tego jak jeszcze muszę siedzieć w domku.
JA wczoraj jak byłam u lekarza , zaszłam do drogerii to też kupiłam nowy podkład... i też nie wiem czy dobry kupiłam:crazy:zobaczymy

Doris wyniki w ciąży zazwyczaj są słabsze... takie są uroki ciąży. Ważne ze jesteś pod kontrolą

Bozienka szkoda sie denerwować. Teraz trzeba myśleć o dzidzi. A reszta jakoś sie ułoży...prędzej czy póżniej. Może zrozumie.....

ahoj kobitki, ja dzisiaj też wyjątkowo siedzę w domu, jutro wybieram się do pracy na parę godzin, i znów pilnie wracam do byczenia się, fajnie, że długi weekend się zapowiada to małżon w domu będzie:) dzisiaj mnie dopadła myśl, że trzeba się rozejrzec za prezentami na MIkołaja, bo zanim się zorientujemy to już grudzień będzie!
nusia ja zawsze zanim kupie nowy podkład to proszę o próbkę i nie ma zaskoczenia:D, chociaż prawe mówiąc od kilku lat uzywam tego samego:D ale czasem mnie kuszą nowości:)

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj jest okropnie zimno:szok:okropnie strasznie zmarzlam...
Idziemy dzisiaj na pizze bo dostaje slinotoku jak sobie tylko pomysle:-D:-D:-D

Amandla ja od prawie zawsze używam Pharmacerisa lub Vichy. Zawsze biorę od mamy lub siostry z apteki- zawsze dostaję ze zniżką lub w prezencie bo przecież kochana córcia i siostra tak rzadko przylatuje ehehehe. A tu te podkłady mają kosmiczne ceny, a że lecę do Polski juz za 17 dni :-) to muszę sie przemęczyć na rimmelu.

Przed chwilą zadzwonił mój mężulek i mowi ze moja szefowa jutro lub pojutrze mnie odwiedzi:crazy:Nie wiem po co. Podobno sie juz stęskniła, bo tak długo w pracy mnie nie ma..mam nadzieje ze nie będzie siedziała długo bo jakoś za nią nie przepadam....

reklama
Chciałam sobie pospać, a ten mały świrek odstawił taką dyskotekę, że ze spania nic nie wyszło. Dopiero jak wstałam i śniadanie zjadłam, to się uspokoiła. Wczoraj wieczorem też szalała, ale ręka tatusia zdziałała cuda i jakoś mogłam zasnąć.
Może to pełnia?:szok:

Dopiero 9, a ja już po śniadaniu. Zaraz będę się rozglądać za drugim, a potem trzecim... Jak za wcześnie wstanę, to potem jem co chwilę.

Do góry