reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Bozienka trzymaj się i nie dawaj się chłopu, nie warto, szkoda zdrowia i życia skoro ma tak wyglądać, trzymam kciuki! i dawaj znać co i jak :)

reklama
Mała odpadła, na szczęście zanim poszła spac, to dałam jej diphergan (przeciwwymiotny lek) i mam nadzieje, że jak wstanie to juz będzie ok, bo męczy sie potwornie...

Widze, że nie tylko u mnie taka mglica za oknem - aż dobija ten brak słońca...

Doris najważnijesze, że wyniki pod kontrola, w ciąży często leca w dół ;-)

Bozienka szybko czy wolno sprawy sie ułożą, a Ty przynajmniej wiesz na czym stoisz ;-) i tak jak piszesz teraz to maleństwo w brzuszku najważniejsze, a starego idiotę olej ;-)

Ja wtrabiłam 3 kawałki domowej pizzy, teściowa podrzuciła pierogi z kapustą no i nie musze chyba wspominac, że ledwo się ruszam :zawstydzona/y:

Na dzisiaj miałam takie ambitne plany... ale trudno - siedzimy w domku, jutro też jest dzień ;-)

Wróciłam bylam złożyć wniosek na dowod bo przeciez ja juz jestem pani P:-D:-D:-D:-D
No i oczywiwscie zdjecia musialam zrobic:-)zdjecia typu klekajcie narody:-D:-D:-DPan do mnie mowi prosze tam jest lusterko mozna sie poprawic i wogole no wiec zaczelam sie poprawiac pan przyszedl i pyta czy juz wiec mu powiedzialam ze tak i niech robi te zdjecia bo i tak juz lepiej nie bedzie:-D:-D:-DPan mowi ze mu humor poprawilam bo nie mial dzisiaj za dobrego:-)
Zrobilam salatke z kapusty pekinskiej pomidorka papryki i kukurydzy siedze i sie zajadam:-)
A co tu tak cicho???Kobitki gdzie Wy???

jaaj pokroiłabym sie za pierogi z kapusta.. uwielbialam i bez ciazy :-) A teraz to jeszcze bardziej :zawstydzona/y:

Dziękuje za opinię o włoskach :-) I faktycznie ztym myciem to chodzi nie tyle co o przetłuszczanie co o kolor..czerwony to najbardziej spłukiwalny niestety :/

Ja jestem w fatalbym humorze.. ojej zburczałam męza przez gg przed jego pracą aż mi samej źle. :/ Ale ryczłąm przy tym ze złości i bezsilności.. ot taki bezsens, kiepski humor ciężarnej dzis..
Ubralam sie , umalowałam, uczesałam.. a pogoda do duszy.. Włąsciwie to nie mam sie gdzie wybrac , moze sklep jak tesciowa wroci. A tak to moj dzien trwa od dóch godzin a juz mam go dosc i nie wiem jak przezyje do konca ..
Eeeeeeeeee............

jejku..dopiero się obudziłam, zasnęłam na prawie 3 godzinki :szok:Ale przynajmniej lepiej sie czuję:-)

Mata Dobrusia na pewno będzie sie lepiej czuła po tym śnie:-) przecież to najlepsze lekarstwo :-)
A poza tym narobiłaś mi ochoty na domową pizzę:)

Manta u mnie w Irlandii słońce :szok::szok::szok: bo zazwyczaj pada i jest pochmurnie hehhee, ale co z tego jak jeszcze muszę siedzieć w domku.
JA wczoraj jak byłam u lekarza , zaszłam do drogerii to też kupiłam nowy podkład... i też nie wiem czy dobry kupiłam:crazy:zobaczymy

Doris wyniki w ciąży zazwyczaj są słabsze... takie są uroki ciąży. Ważne ze jesteś pod kontrolą

Bozienka szkoda sie denerwować. Teraz trzeba myśleć o dzidzi. A reszta jakoś sie ułoży...prędzej czy póżniej. Może zrozumie.....

ahoj kobitki, ja dzisiaj też wyjątkowo siedzę w domu, jutro wybieram się do pracy na parę godzin, i znów pilnie wracam do byczenia się, fajnie, że długi weekend się zapowiada to małżon w domu będzie:) dzisiaj mnie dopadła myśl, że trzeba się rozejrzec za prezentami na MIkołaja, bo zanim się zorientujemy to już grudzień będzie!
nusia ja zawsze zanim kupie nowy podkład to proszę o próbkę i nie ma zaskoczenia:D, chociaż prawe mówiąc od kilku lat uzywam tego samego:D ale czasem mnie kuszą nowości:)

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj jest okropnie zimno:szok:okropnie strasznie zmarzlam...
Idziemy dzisiaj na pizze bo dostaje slinotoku jak sobie tylko pomysle:-D:-D:-D

Amandla ja od prawie zawsze używam Pharmacerisa lub Vichy. Zawsze biorę od mamy lub siostry z apteki- zawsze dostaję ze zniżką lub w prezencie bo przecież kochana córcia i siostra tak rzadko przylatuje ehehehe. A tu te podkłady mają kosmiczne ceny, a że lecę do Polski juz za 17 dni :-) to muszę sie przemęczyć na rimmelu.

Przed chwilą zadzwonił mój mężulek i mowi ze moja szefowa jutro lub pojutrze mnie odwiedzi:crazy:Nie wiem po co. Podobno sie juz stęskniła, bo tak długo w pracy mnie nie ma..mam nadzieje ze nie będzie siedziała długo bo jakoś za nią nie przepadam....

reklama
Chciałam sobie pospać, a ten mały świrek odstawił taką dyskotekę, że ze spania nic nie wyszło. Dopiero jak wstałam i śniadanie zjadłam, to się uspokoiła. Wczoraj wieczorem też szalała, ale ręka tatusia zdziałała cuda i jakoś mogłam zasnąć.
Może to pełnia?:szok:

Dopiero 9, a ja już po śniadaniu. Zaraz będę się rozglądać za drugim, a potem trzecim... Jak za wcześnie wstanę, to potem jem co chwilę.

Do góry