reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Nusia ja też korzystam z uroków posiadania siostry farmaceutki:D kiedyś też uzywałam vichy, ale albo był za lekki albo za cięzki dla mnie i jakoś nie mogłam sobie z tej firmy dobrać odpowiedniego, teraz jestem wierna od jakiś 2 lat Clinique Even better i póki co nie znalazłam odpowiedniejszego podkładu dla siebie
Tricia u mnie też ręka tatusia działa cuda, zawsze jak dzidzia bryka to wystarczy, ze tatuś przyłozy rękę i zapada cisza;D czuje dziecko respekt:D

reklama
od rana na nogach
byłam u dentysty, niestety nie obyło się bez szpachlowania - jeden ząb (7) zrobiony, drugi (też 7) za 2 tygodnie
potem pojechałam do męża do sklepu i siedziałam tam od 10 do 14 bo przywieźli towar i sobie chciałam pooglądać :-D w ten sposób śniadanie zjadłam o 14:30 - bułkę z czekoladą z lidla i hamburgera też z lidla, a pojechałam po bułki z dynią...
teraz idę zrobić kawusię
tricia oglądałam a i owszem
Bozienka trzymaj się dzielnie i odzywaj się od czasu do czasu
mata zdrówka dla Dobrusi

jeśli chodzi o podkład to dla mnie najlepszy jest Maybelline Affinitone, dopasowuje mi się do buźki i wygładza

Ostatnia edycja:
Doris,
Z fotką no problem spróbuję przesłać na prv. spisz sobie mój telefon masz też na prv. mail.

Tricia, Amandla,
U mnie niunia w brzuchu też spokojniejsza jak tatus przyłoży rękę, no i dobrze bo ja już wiem że ją rozpieszczać będę - jak głupia gadam do niej w ciągu dnia i w sklepach z rzeczami dla niemowlaków oglądam cudne bodziaki i czapeczki.

Co do podkładów to jestem wierna Lancome - może trochę drogi ale mi na prawie rok starcza teraz zachwycam się Teint Miracle
8452172568473248.image.jpg

A co do zakupów w aptece to w Superpharmie dorwałam taniej witaminy dla ciężarnych z DHA 60 kapsułek za 60złoty (Pharmaton Maturelle/takie szwajcarskie witaminki) i jeszcze kremik Dermediki nawilżający za 9zł dostałam, no bo ostatniej mój Femibion po 50zł i to tylko za 30 dawek i trzeba brać dwie wielkie tabletki jedna z wit a druga z DHA.

Jestem jeny ale ten dzien dlugi.Bylismy na usg o tym napisze w odpowiednim dziale .Pozniej kicalismy po miescie i kupilam w koncu materac do naszego wyrka (na sprezynach i gora z pamiecia) cos czuje, ze teraz bede chodzic spac jak tylko wroce z pracy:)

helllllo
a ja mam fajny dzien..bylam u fryzjera i na zakupach...poogladalam wozki :)
teraz juz relaks

hej hej

MaMicurina to wcześnie u was zaczynają zajęcia w szkole rodzenia ... U nas przy szpitalu dopiero od 28 tyg albo po 30tym ... Jakoś tak ..
Ale grunt że Ci się podoba , bardzo podoba mi się Twoja postawa :-)
ja nie chodze do szpitala ale prywatnie to szkoly znajomej...w sumie bylo napisane ze od 26tyg ale nikt mi nie zabroni :)...chyba;-)

Amandla,
Super z tymi piernikowymi przepisami, a wrzucisz na te płaskie pierniczki, bo właśnie zakupiłam w IKEA foremki w cudne zwierzaki i jest nawet łoś i zamierzam coś pokuchcić na święta skoro mam czas.
images
ja tez je mam...sa superasne:-)

witam dziewczyny, ja dzis od rana sprzatanie pranie gotowanie i tak dopiero do kapa zasiadlam.... u nas pogoda typowo angielska wiec i nastroj tez nie najlepszy...

angel- super super masz wloski, wlasnie o czyms takim mysle :-)
bozienka- trzymaj sie kochana tam!

reklama
Do góry