reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Nusia ja też korzystam z uroków posiadania siostry farmaceutki:D kiedyś też uzywałam vichy, ale albo był za lekki albo za cięzki dla mnie i jakoś nie mogłam sobie z tej firmy dobrać odpowiedniego, teraz jestem wierna od jakiś 2 lat Clinique Even better i póki co nie znalazłam odpowiedniejszego podkładu dla siebie
Tricia u mnie też ręka tatusia działa cuda, zawsze jak dzidzia bryka to wystarczy, ze tatuś przyłozy rękę i zapada cisza;D czuje dziecko respekt:D

reklama
od rana na nogach
byłam u dentysty, niestety nie obyło się bez szpachlowania - jeden ząb (7) zrobiony, drugi (też 7) za 2 tygodnie
potem pojechałam do męża do sklepu i siedziałam tam od 10 do 14 bo przywieźli towar i sobie chciałam pooglądać :-D w ten sposób śniadanie zjadłam o 14:30 - bułkę z czekoladą z lidla i hamburgera też z lidla, a pojechałam po bułki z dynią...
teraz idę zrobić kawusię
tricia oglądałam a i owszem
Bozienka trzymaj się dzielnie i odzywaj się od czasu do czasu
mata zdrówka dla Dobrusi

jeśli chodzi o podkład to dla mnie najlepszy jest Maybelline Affinitone, dopasowuje mi się do buźki i wygładza

Ostatnia edycja:
Doris,
Z fotką no problem spróbuję przesłać na prv. spisz sobie mój telefon masz też na prv. mail.

Tricia, Amandla,
U mnie niunia w brzuchu też spokojniejsza jak tatus przyłoży rękę, no i dobrze bo ja już wiem że ją rozpieszczać będę - jak głupia gadam do niej w ciągu dnia i w sklepach z rzeczami dla niemowlaków oglądam cudne bodziaki i czapeczki.

Co do podkładów to jestem wierna Lancome - może trochę drogi ale mi na prawie rok starcza teraz zachwycam się Teint Miracle
8452172568473248.image.jpg

A co do zakupów w aptece to w Superpharmie dorwałam taniej witaminy dla ciężarnych z DHA 60 kapsułek za 60złoty (Pharmaton Maturelle/takie szwajcarskie witaminki) i jeszcze kremik Dermediki nawilżający za 9zł dostałam, no bo ostatniej mój Femibion po 50zł i to tylko za 30 dawek i trzeba brać dwie wielkie tabletki jedna z wit a druga z DHA.

Jestem jeny ale ten dzien dlugi.Bylismy na usg o tym napisze w odpowiednim dziale .Pozniej kicalismy po miescie i kupilam w koncu materac do naszego wyrka (na sprezynach i gora z pamiecia) cos czuje, ze teraz bede chodzic spac jak tylko wroce z pracy:)

helllllo
a ja mam fajny dzien..bylam u fryzjera i na zakupach...poogladalam wozki :)
teraz juz relaks

hej hej

MaMicurina to wcześnie u was zaczynają zajęcia w szkole rodzenia ... U nas przy szpitalu dopiero od 28 tyg albo po 30tym ... Jakoś tak ..
Ale grunt że Ci się podoba , bardzo podoba mi się Twoja postawa :-)
ja nie chodze do szpitala ale prywatnie to szkoly znajomej...w sumie bylo napisane ze od 26tyg ale nikt mi nie zabroni :)...chyba;-)

Amandla,
Super z tymi piernikowymi przepisami, a wrzucisz na te płaskie pierniczki, bo właśnie zakupiłam w IKEA foremki w cudne zwierzaki i jest nawet łoś i zamierzam coś pokuchcić na święta skoro mam czas.
images
ja tez je mam...sa superasne:-)

witam dziewczyny, ja dzis od rana sprzatanie pranie gotowanie i tak dopiero do kapa zasiadlam.... u nas pogoda typowo angielska wiec i nastroj tez nie najlepszy...

angel- super super masz wloski, wlasnie o czyms takim mysle :-)
bozienka- trzymaj sie kochana tam!

reklama
Do góry