reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

NIe wiem dlaczego ale jak was cytuje to mi wychodza jakies problemyostanio ;/

co doprobek to trzeba wyslacmeila - ale to juz wiecie hihi ;]

Bozienka- ukladaj zycie ukladaj ;]

ja kocham wojne domową ale maz niecieprie wiec niemamkiedyogladac ;/ no i jeszcze znany serial "gotowe na wszystko " ;] niestety przez prace i lezenie teraz skoncyzlam swoja edukacje na 5 seri wiec juz mam 3 do nadrobienia ;/

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej
Bożenka to trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało ... I czkamy na wieści i te dobre i te złe nawet jak byś potrzebowała się wygadać :tak:

Angel super fryzurka , bardzo ładnie dobrana i ten kolor chyba oddaje twoją charakteność :tak: SUPER

MaMicurina to wcześnie u was zaczynają zajęcia w szkole rodzenia ... U nas przy szpitalu dopiero od 28 tyg albo po 30tym ... Jakoś tak ..
Ale grunt że Ci się podoba , bardzo podoba mi się Twoja postawa :-)

A ja lecę za chwilę na spotkanie z koleżanką a potem do lekarza ... Ciekawe co mi dziś powie ... Wieczorem na jogę lecę , ale chyba dziś ostrożniej będę ćwiczyć żeby znowu mnie nic nie rozbolało :zawstydzona/y:

Witam!

Bozienka układaj co tam sie posypało i wracaj do nas :tak:

co do dbania... ja sie nie maluję, nie farbuje, nie tipsuję, ani nie stroję ;-) Ale taki mam juz styl bycia ;-) w dresach chodze jedynie w domku, bo mi najwygodniej. Włosy mi się w ciąży znów spaskudziły, często sie prztłuszczaja a do tego łupieżu masa.. Myję co 2-3 dni (a włosy do za łopatki juz prawie), teraz musze wyskoczyć i końcówki podciąć, bo sa podniszczone. Po jedwabiu dostałam takiego łupieżu :szok: że powiedziałm nigdy więcej...

Zmykam, bo dziś od 5 rano mam jazdę, bo mała mi co chwilke wymiotuje (stawiam na skórkę z jabłka co wczoraj zjadła) bidulka męczy się okrutnie, nawet po łyku wody ją ciągnie.... dzisiaj będzie wesoło

Miłego dnia

[B pisze:
MaMicurina[/B];7762324]Angel,chodzę do naprawde swietnego fryzjera....i nie ma nic przeciw myciu glowy codzien...
Myślę, że z tym codziennym myciem, to chodzi o trwałość koloru. Szkoda, żeby się szybko zmył.
Bozienka - co by się nie działo, bądź silna! Oby szybko wszystko doszło do ładu.
Amandla - ja bym chciała przepis na takie leżakujące ciasto.
Villandra - dzisiaj przepisu nie obiecuję, ale w weekend postaram się go odszukać i wrzucić. Ja tez muszę się wybrać do Ikea.
Mata - zdrówka dla Dobrusi - wymęczy się bidulka. Emilka też jakiś czas temu co zjadła to wymiotowała, także wiem co czujesz.

Witam Was w mglisty poranek. Kolejny dzień pracy przede mną. Jeszcze tylko jutro.

Hej. Witam się tylko na chwilkę.

Bozienka dobrze że się odezwałaś - kamień z serca - pomyślności w układaniu swoich spraw, dbaj o siebie i swoje dobro oraz dobro Maleństwa; trzymam kciuki, żeby było dobrze.

Angel moje kłaki też się przetłuszczją, koleżanki mi kiedyś głowę suszyły, że nibyy od częstego mycia (a ja ćwiczyłam, tańczyłam codziennie i pociłam się jak kot, woęc nie wyobrażałam sobie nie umyć włosów), a moja ciotka - fryzjerka powiedziała mi tylko jedno: włosy należy myć tak często jak tego wymagają. A jedwab stosuję na same końcówki i oczywiście nie codziennie. Z lepszych dla moich włosów odkryć mogę jeszcze polecić Kamiwazę - ja jestem zachwycona tym czymś. A odkąd jestem w ciąży to włosy mi wypiękniały i kolor też się lepiej trzyma.

Doris wrzucę jeszcze drugi przepis - taki na leżakowanie, tylko nie wiem kiedy :sorry2:
mata zdrowia dla Dobrusi - biedna mała

No to spadam - zrobić się na atrakcyjną kobietę ;-) i do miasta
Miłego dnia.

Doris, wrzucam przepis w wątku kuchennym, można z niego zrobić zarówno piernik przekładany jak i pierniczki ( trzeba cieniej rozwałkować, ciasto w pieczeniu rośnie), jesli bys chciała przepis na pierniki do dekoracji (cienkie, nie rosną, nie zmieniają kształtu i są dość twarde) to daj znać.

Dzień dobry

Bozienka trzymaj się i dbaj o maleństwo i o siebie. Wszytko się ułoży.

Mata zdrowia dla Dobrusi

Lina co do nie jedzenia po 18 może i pomaga ale ja chyba bym umarła jakbym czegoś nie zjadła:-)

A ja dzisiaj chyba mam gorszy dzień- płaczliwy:/:crazy: Do tego rano mnie mdliło i wymiotowałam. Mam nadziej ze mi przejdzie.

reklama
Doris, wrzucam przepis w wątku kuchennym, można z niego zrobić zarówno piernik przekładany jak i pierniczki ( trzeba cieniej rozwałkować, ciasto w pieczeniu rośnie), jesli bys chciała przepis na pierniki do dekoracji (cienkie, nie rosną, nie zmieniają kształtu i są dość twarde) to daj znać.

Amandla,
Super z tymi piernikowymi przepisami, a wrzucisz na te płaskie pierniczki, bo właśnie zakupiłam w IKEA foremki w cudne zwierzaki i jest nawet łoś i zamierzam coś pokuchcić na święta skoro mam czas.
images

Nusia,
Oj ja też dziś jakoś płaczliwie od rana, ale jak mój M mi zaśpiewał rano przy śniadaniu 'nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze numer, twoje łzy kapią mi na koszulę z napisem king bruce lee karate mistrz' to mało nie pękłam ze śmiechu.
images

Do góry