reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

NIe wiem dlaczego ale jak was cytuje to mi wychodza jakies problemyostanio ;/

co doprobek to trzeba wyslacmeila - ale to juz wiecie hihi ;]

Bozienka- ukladaj zycie ukladaj ;]

ja kocham wojne domową ale maz niecieprie wiec niemamkiedyogladac ;/ no i jeszcze znany serial "gotowe na wszystko " ;] niestety przez prace i lezenie teraz skoncyzlam swoja edukacje na 5 seri wiec juz mam 3 do nadrobienia ;/

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej
Bożenka to trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało ... I czkamy na wieści i te dobre i te złe nawet jak byś potrzebowała się wygadać :tak:

Angel super fryzurka , bardzo ładnie dobrana i ten kolor chyba oddaje twoją charakteność :tak: SUPER

MaMicurina to wcześnie u was zaczynają zajęcia w szkole rodzenia ... U nas przy szpitalu dopiero od 28 tyg albo po 30tym ... Jakoś tak ..
Ale grunt że Ci się podoba , bardzo podoba mi się Twoja postawa :-)

A ja lecę za chwilę na spotkanie z koleżanką a potem do lekarza ... Ciekawe co mi dziś powie ... Wieczorem na jogę lecę , ale chyba dziś ostrożniej będę ćwiczyć żeby znowu mnie nic nie rozbolało :zawstydzona/y:

Witam!

Bozienka układaj co tam sie posypało i wracaj do nas :tak:

co do dbania... ja sie nie maluję, nie farbuje, nie tipsuję, ani nie stroję ;-) Ale taki mam juz styl bycia ;-) w dresach chodze jedynie w domku, bo mi najwygodniej. Włosy mi się w ciąży znów spaskudziły, często sie prztłuszczaja a do tego łupieżu masa.. Myję co 2-3 dni (a włosy do za łopatki juz prawie), teraz musze wyskoczyć i końcówki podciąć, bo sa podniszczone. Po jedwabiu dostałam takiego łupieżu :szok: że powiedziałm nigdy więcej...

Zmykam, bo dziś od 5 rano mam jazdę, bo mała mi co chwilke wymiotuje (stawiam na skórkę z jabłka co wczoraj zjadła) bidulka męczy się okrutnie, nawet po łyku wody ją ciągnie.... dzisiaj będzie wesoło

Miłego dnia

[B pisze:
MaMicurina[/B];7762324]Angel,chodzę do naprawde swietnego fryzjera....i nie ma nic przeciw myciu glowy codzien...
Myślę, że z tym codziennym myciem, to chodzi o trwałość koloru. Szkoda, żeby się szybko zmył.
Bozienka - co by się nie działo, bądź silna! Oby szybko wszystko doszło do ładu.
Amandla - ja bym chciała przepis na takie leżakujące ciasto.
Villandra - dzisiaj przepisu nie obiecuję, ale w weekend postaram się go odszukać i wrzucić. Ja tez muszę się wybrać do Ikea.
Mata - zdrówka dla Dobrusi - wymęczy się bidulka. Emilka też jakiś czas temu co zjadła to wymiotowała, także wiem co czujesz.

Witam Was w mglisty poranek. Kolejny dzień pracy przede mną. Jeszcze tylko jutro.

Hej. Witam się tylko na chwilkę.

Bozienka dobrze że się odezwałaś - kamień z serca - pomyślności w układaniu swoich spraw, dbaj o siebie i swoje dobro oraz dobro Maleństwa; trzymam kciuki, żeby było dobrze.

Angel moje kłaki też się przetłuszczją, koleżanki mi kiedyś głowę suszyły, że nibyy od częstego mycia (a ja ćwiczyłam, tańczyłam codziennie i pociłam się jak kot, woęc nie wyobrażałam sobie nie umyć włosów), a moja ciotka - fryzjerka powiedziała mi tylko jedno: włosy należy myć tak często jak tego wymagają. A jedwab stosuję na same końcówki i oczywiście nie codziennie. Z lepszych dla moich włosów odkryć mogę jeszcze polecić Kamiwazę - ja jestem zachwycona tym czymś. A odkąd jestem w ciąży to włosy mi wypiękniały i kolor też się lepiej trzyma.

Doris wrzucę jeszcze drugi przepis - taki na leżakowanie, tylko nie wiem kiedy :sorry2:
mata zdrowia dla Dobrusi - biedna mała

No to spadam - zrobić się na atrakcyjną kobietę ;-) i do miasta
Miłego dnia.

Doris, wrzucam przepis w wątku kuchennym, można z niego zrobić zarówno piernik przekładany jak i pierniczki ( trzeba cieniej rozwałkować, ciasto w pieczeniu rośnie), jesli bys chciała przepis na pierniki do dekoracji (cienkie, nie rosną, nie zmieniają kształtu i są dość twarde) to daj znać.

Dzień dobry

Bozienka trzymaj się i dbaj o maleństwo i o siebie. Wszytko się ułoży.

Mata zdrowia dla Dobrusi

Lina co do nie jedzenia po 18 może i pomaga ale ja chyba bym umarła jakbym czegoś nie zjadła:-)

A ja dzisiaj chyba mam gorszy dzień- płaczliwy:/:crazy: Do tego rano mnie mdliło i wymiotowałam. Mam nadziej ze mi przejdzie.

reklama
Doris, wrzucam przepis w wątku kuchennym, można z niego zrobić zarówno piernik przekładany jak i pierniczki ( trzeba cieniej rozwałkować, ciasto w pieczeniu rośnie), jesli bys chciała przepis na pierniki do dekoracji (cienkie, nie rosną, nie zmieniają kształtu i są dość twarde) to daj znać.

Amandla,
Super z tymi piernikowymi przepisami, a wrzucisz na te płaskie pierniczki, bo właśnie zakupiłam w IKEA foremki w cudne zwierzaki i jest nawet łoś i zamierzam coś pokuchcić na święta skoro mam czas.
images

Nusia,
Oj ja też dziś jakoś płaczliwie od rana, ale jak mój M mi zaśpiewał rano przy śniadaniu 'nie rycz mała nie rycz ja znam te wasze numer, twoje łzy kapią mi na koszulę z napisem king bruce lee karate mistrz' to mało nie pękłam ze śmiechu.
images

Do góry