reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

cześc kobiety
u nas kijowy dzień się zapowiada - pogoda do kitu, mglisto i brzydko :( młody rozrabia, ja zasypiam przy komputerze.. jedyne co dobre to żę dziś mam kontrolę u gin, a mała szaleje w brzuszku aż miło :tak:

trzymajcie się wszystkie mocno i nie dajcie się ani pogodzie, ani mężom ani żadnym innym stresom....

reklama
Czesc dziewczynki:-)
Bozienka ciesze sie ze sie odezwalas, jak juz wszytsko sie pouklada to przychodz do nas czesciej, uwazaj na siebie i maluszka...
Jezeli chodzi o malowanie wlosow to nigdy nie bylam u fryzjera:-):-):-)maluje sama:-)
Aadka foremki fantasyczne:-D
Jem platki z mlekiem cala sie wypacialam jak male dziecko:-D:-D:-D
Dopiero teraz zobaczylam mam juz ponad 1000 postow:-D

Ostatnia edycja:
Marcóweczki z WWy,

[SUB]W najbliższą sobotę o 13:00 planujemy spotkanie na plotki & herbatkę & ciastko
w Wola Parku w Wwie (przy Górczewskiej) w kafejce na piętrze przy Almi Decor.
Zaczynamy o 13:00.
[/SUB]
[SUB]
Zapraszamy.[/SUB]

helooo kobietki!

nie nadrobie chyba, bo wczoraj caly dzien mnie nie bylo, bylam rano na badaniach, pozniej przeszlam sie po miescie, zrobilam male zakupy i zanim dojechalam do domu to juz musialam isc po mala do przedszkola, potem obiad, pobawic sie z dzieciem i tak zeszlo.
aaa wieczorem poszalalam troche na allegro, czekam na paczke i mam nadzieje, ze bede zadowolona.
dzis zaraz musze zmykac po wyniki i chyba zajde od razu po szlafroczek do szpitala, wczoraj wyczailam taki cieniutki, fajny i jaki taniuski ooooo, nie bede przeplacac, bo w domu mam ze 3, ale zaden nie nadaje sie do szpitala, bo albo za grubasny, albo za cieniuski.

ciekawa jestem jak moje wyniki, pilam glukoze, mam to juz za soba ufff, najgorsze to wysiedzenie tam na glodzie heheh

mam nadzieje, ze u Was ok, poczytam chwilke, poki mi sie zupa gotuje i zmykam, pozdroweczka babeczki i nie smutac mi sie!!!!:-):-)

Amandla - dzięki, chodziło mi o pierniki do jedzenia. My łasuchy na pierniki jesteśmy :)
Adka - może byśmy wstawiły swoje zdjęcia na zamkniętym, żebyśmy mniej więcej wiedziały jak wyglądamy?

A moje wyniki krwi wyszły nie za dobrze - neutrofile, leukocyty i jeszcze cośtam podwyższone - pewnie dlatego, że byłam przeziębiona, ale hematokryt i hemoglobina spadają coraz bardziej. W poniedziałek idę na wizytę, wiec zobaczymy co lekarz na to.

ajako - gdzie i po ile kupujesz ten szlafrok ? ja tez musze kupic znalazlam na alegro chyba po 20 zyla taki bawełniany cieniutki - i zastanwiam sie czy go wziasc ....... moglas dac znac ze idziesz na krew umowilybysmy sie bo ja tez bylam oddac krew

dzis tak pochmurno bo jest mega stezenie smogu w zabrzu przekoroczny o 200% ;/ dobrze ze w bytomiu jestem haha zarcik ;] ale i tak takie ciezkie powietrze ;/

Bozienka - trzymam kciuki, układaj spokojnie wszystko i zaglądaj do nas :) dbaj o siebie ładnie..

*Doris*- mi nie dość że hemoglobina spada to do tego płytki;] ciążowe uroki:) jeszcze moze CI się to wyrównać nawet nie wiesz kiedy:) - mnie obecnie najbardziej stresują badania krwi wlasnie przez te płytki zakichane. hehe...no ale... tak to juz jest:d trzymam kciuki za poprawę zebys sie nie martwila:)

-------------------
przespalam nawet ladnie noc.
Tylko cos mi peka głowa... za oknem mleczarnia (mgła). Trzeba sie powolutku ogarniać i lecieć do miasta....- oj jak sie nie chce.
Ciekawe czy jutro to USG będę miala - rano doktorka mi napisze... jak nie to w Pn. - wolalabym jutro:p
śniadanie zjedzone, Bąbel pokopuje... coraz mocniej, coraz wyzej.

Idę wyprobować nowy podkład do mordziaka:p ciekawe czy zas kupilam za ciemny albo za jasny . aaaaaaaaahah.

Moze do was kukne pozniej na chwileczke jak sie wyrobie:)
:p
Hejjjaaaa hooo!

Bozienka - nie chce byc wscibska i niegrzeczna,ale jak to przez Twego Pana to mu jajca gołymi ręcoma powykręcam. :] moje bydle też takie było niegrzeczna i bezmyslne jak Twoje - dla pocieszenia... minęło:)

reklama
Manta - dzięki. Wiem, że zwykle w ciąży wyniki sa słabe, choć z Emilką popsuły mi się nieco później. Pewnie lekarz włączy mi żelazo.

Ale mi się chce słodkiego, a w okolicach pracy żadnego sklepu nie mam... I tu widać kolejny zabobon - czekam na chłopca, a nachodzi mnie na słodkie, choć wcześniej z czekolady i chipsów wybrałabym chipsy.

Do góry