reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Hej hej.
Też jestem. Rano krótki wypad do miasta - małż był nerwowy (skąd tu o tej godzinie korki!? przecież ci wszyscy ludzie już dawno powinni byc w pracy!! [o 11.] ) A ja sobie siedziałam ze stoickim spokojem - w końcu to on musiał zdążyć na 12. do pracy - i chyba nawet mu się udało.

A po powrocie poszłam do sąsiadki i miło sobie pogadałyśmy o wszystkim i o niczym - słowem, miło spędziłam czas, nie zamartwiając się niczym, korzystając ze słonecznej pogody. Teraz też pełen relaks - popracujemy sobie jutro...

Na długi weekend z małżem nie liczę - na piątek już zapowiedział wyjazd do kolegi (nieważne, że robota w domu stoi), oczywiście przed nocką u rodziców, a w sobotę idzie do pracy, czyli będzie dzięń jak co dzień - przynajmniej będę miała w domu spokój :-)

hej hej
ja znowu mam zabiegany dzień i jutro i pojutrze też się takie szykują ;-)

Z podkładów ostatnio miałam Maxfactora ten z zielonym iksem i jest superrr , a teraz postanowiłam dla odmiany zamówić podkład mineralny . Z samych naturalnych składników podobno są super ... jutro będę mieć go w domku to wydam opinie . Sklep z tymi podkładami mam w stopce :tak:

Tricia słyszałam o Lucyminerals ale u nas nie bardzo są dostępne . Koleżanka zamawiała właśnie w stanach :tak:

helooo
ja jakos tez jak sie rozkrecilam to łaze i łaze
wyniki bylam odebrac, to znowu polazilam po miescie to zeszlo 2 godziny, pozniej po mala, z mala do kolezanki na kawke i tak zeszlo, ledwo co zdazylam chlopu makaron ugotowac przed jego powrotem.

wyniki mam raczej ok, na pewno lepsze niz ostatnio, ale co sie dziwic, zaczelam jesc na serio za dwoje odkad sie dowiedzialam, ze facecik we mnie rosnie, to taki typowy meski apetyt mi sie wlaczyl:-D

Bozienka- mam nadzieje, ze szybko i pomyslnie rozwiazesz swoje problemy w domu i plissss staraj sie nie nadenerwowac za bardzo, szkoda dzidzi! trzymam kciuki! wszystko bedzie dobrze zobaczysz!

Doris- teraz moge napisac, bo pytalas jak ja z mysla o synku......no coz......wlasnie dziwnie tak mi jakos, modle sie o jego zdrowie, ale obaw mam tysiace, jakos w ciazy z Jula bylam spokojniejsza, nawet jak lekarz do 7 miesiaca ciazy ciagle mi powtarzal, ze chlopiec, az w koncu wyszlo, ze nosze corcie, to i tak bylam tak jakos euforycznie nastawiona, a teraz ciagle mysle jak sobie poradze z wychowaniem malego mezczyzny, jaki bedzie, czy damy rade itd itp
nie ukrywam,ze mysl o drugiej corce byla bez problemowa, łatwiejsza do przyjecia, bo i bardziej boimy sie wiadomo, nieznanego, moze to dlatego takie mysli. moglabym dlugo tak jeszcze.....ale wiadomo; najwazniejsze oby zdrowy, silny chlopak sie urodzil!

cos bym jeszcze popisala, ale musze sie cofnac do Waszych postow i poczytac o czym dyskutowalyscie.

Perelandra mnie wszystko boli na widok łóżka - tak jakoś mam, że jak śpię, to mnie potem tyłek i miednica boli, w ciągu dnia te dolegliwości mijają...

A teraz jestem po prostu mega obżarta.... I ruszac mi się w ogóle nie chce...

I miałam się jeszcze pochwalić, że dostałam dziś próbki z Johnsona - super :-D

Wow. Pierwszy raz po całym dniu nie mam do nadrobienia 15 stron tylko jedynie 5. Jestem pod wrażeniem.

Bożenka trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło Ci się po Twojej myśli.

Mata jak Dobrusia? Przeszły jej te rewelacje żołądkowe??

Ikea… hmmmm…. Muszę się wybrac, ale nie wiem kiedy. L Do Krakowa mam 160 km, a nigdzie bliżej nie mam Ikea L a wiem że jak tam pojade to zostawie kupę kasy więc nie wiem czy jest sens L

Nusia jak samopoczucie?? Mam nadzieje że wymioty się nie powtórzyły

Manta ja zawsze kupie zły podkład. Już tyle próbowałam że zwątpiłam i stwierdziłam że chyba nie ma dla nie odpowiedniego albo nie umiem go nakładac L

A propos męża to mój się zorientował że ma blokadę na motoAllegro :p Ale awantury nie było. Powiedziałam mu tylko że mu odblokuje jak już będzie kasa na samochód albo jak sobie ułoży prawidłową hierarchie ważności w swojej głowie.

Doris możemy podac sobie ręce. Wcześniej między czekolada a chipsami zawsze wolałam chipsy. A teraz czekoladzie nie odpuszcze a jak już dorwę to zjadam całą na raz. Masakra. A też czekam na chłopca. Dziwne to jakieś hehe

Za pierogi to i ja bym pokroiła i zabiła tylko za ruskimi. :( ser mam tylko nie mam czasu żeby je zrobic :(

CZekam na ten wolny dzień z utęsknieniem. niby w sobote do pracy ale to tyko 5 h. Myśle że szybko zleci. Piątek wolny i niedziela. może w końcu odeśpię....

Kurcze jutro kończę 24 tydzien... Masakra.... ale ten czas leci. Za chwile będzi 30 tydzień poźniej 35 a poźniej to będziemy torby do szpitala pakowac. A ja nawet nie mam torby :( a co dopiero jej zawartości.

reklama
A tam, spróbuję się doczołgać do kanapy i posiedzieć trochę koło małża, a potem może się doturlam do łazienki, a do sypialni to juz raczej gorzej będzie, bo po schodach trzeba będzie się na górę wdrapać, a to w obecnym moim (obżartym) stanie bedzie wyczynem równym zdobyciu jakiegoś K9...

Bawcie się jeszcze dobrze, a potem śnijcie same przyjemności. Ja mówię już: do jutra ;-).

Do góry