reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Perelandra a jaki? :-)

No i macie.. coś mnie dzis muliło - po tym nocnym ogladaniu gier na skype :crazy: i zasnęłam po 20 i wstałam teraz po 23 głoooooooodna :angry: ;-)
No to fajnie ciekawe jak zasne tej nocy ;-)

Dzieki za miłe słowa. Ja juz kiedys z czarnego bylam na czerwieni ale "po domowemu: wiec zupełnie nie tak.. Fryzjerka podała mi kilka nazw farby o tym kolorze moim to zakupie tu ze trzy pudelka i do anglii wezme ( przed naszymw ylotem nadajemy paczke sobie bo cena jak bagaz a wiecej wezmiemy ;-) ).
I sporbuje tego jedwabiu na same koncowki :tak: Mam tez maske kallosu wiec mam nadzieje, ze jakos zaczna wygladac ;-)
Myśle tez o Bozience, obym rano zastała jej posty..

reklama
my z mamcią rozpoczęłyśmy tegoroczną produkcję ozdób choinkowych i tak nam schodzi wieczór aż do 1 w nocy :-)
Angel tym razem To właśnie miłość, a w niedzielę było Miasto nadziei, jutro chyba Valmont (przyszły filmiki zakupione na allegro
Moja siostra obejrzała całą Dumę i Uprzedzenie i stwierdziła, że musi obejrzeć jeszcze raz, bo ma niedosyt :-D:-p
na 9 rano idę do dentysty
AAAAAA

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny zglaszam chwilowa nieobecnosc musze ogarnac swoje zycie bo troszke mi sie wszytsko pogmatfalo bede zagladac do was zadziej a juz niewspomne o pisaniu :( ale napewno sie odezwe po czwartkowej wizycie

Dzieki o wiele lepiej sie czuje :tak:
Ale z drugiej strony mam problem z ich przetłuszczaniem sie i najchetniej bym myla codzienie, a mi fryzjerka juz wrecz zakazała :baffled:
Angel,chodzę do naprawde swietnego fryzjera....i nie ma nic przeciw myciu glowy codzien...z koncowkami tez mam problem...nawet podcinanaie nie pomaga wiec chyba zainwestuje w regeneracje Kerastase (polecam swoja droga...mozna kupic na allegro olejek regenerujacy Kerastase Aqua Oleum-nie ma nic lepszego a stosowane regularnie pomaga...o wiele lepiej niz jedwab Ampułki Aqua-Oleum (zestaw 4x12ml + aplikator) )...swoja droga ale masz oczyska :-):-):-)!!!!!

wwwwoooow!:-)

Po szkole rodzenia M pytal sie mnie 2x czy ja naprawde nie boje sie rodzic bo on jest przerazony a ja na to ze nie,bo co ma byc to bedzie :-)...naprawde pozytywnie nastawiona jestem i mam zamiar cotydzien taka byc :rofl2:

Jade dzis do Poznania (apropo,do fryzjera) i chyba troche pobuszuję i poogladam wozki moze :-)

Milego dnia

Hej Kobietki :)

Bozienka
dobrze,żeś się odezwała - układaj to życie układaj, ale więcej nie strasz bo ja już różne wizje przed oczami miałam... Powodzenia!!!

A ja dziś jadę sukienkę wymienić na większy rozmiar :-D:-D:-D:-D:-D mam w niej jeszcze Święta obskoczyć a jest M i moja Mamuś kazała mi się w głowkę puknąć, że brzuszek się jeszcze zmieści :-D:-D:-D:-D:-D póki co nie jest jeszcze taki duży choć jak patrzeć na moje naturalne rozmiary dość spory :-D:-D:-D:-D jadę L zbuszować, zakupki na imieniny M zrobić i chyba jakieś ciuszki odwiedzę :-D:-D:-D:-D

Odkryłam co mi pomaga spokojnie i długo spać - muszę nie jeść po 18:00 - jak się kładę bez kolacji zawsze śpię dobrze całą noc - mała nie ma czego spalać :-D:-D:-D taka jak Mamusia od małego za dużo zje to potem areobik pół nocy w brzuchu wyprawia :-D:-D:-D:-D
Lecę po śniadanko a wszystkim Mamusią życzę słonecznego dnia :-D:-D

hej dziewczyny zglaszam chwilowa nieobecnosc musze ogarnac swoje zycie bo troszke mi sie wszytsko pogmatfalo bede zagladac do was zadziej a juz niewspomne o pisaniu :( ale napewno sie odezwe po czwartkowej wizycie
no wlasnie...dobrze ze sie odezwalas kobitko

Hej Kobietki :)
Odkryłam co mi pomaga spokojnie i długo spać - muszę nie jeść po 18:00 - jak się kładę bez kolacji zawsze śpię dobrze całą noc - mała nie ma czego spalać :-D:-D:-D taka jak Mamusia od małego za dużo zje to potem areobik pół nocy w brzuchu wyprawia :-D:-D:-D:-D
Lecę po śniadanko a wszystkim Mamusią życzę słonecznego dnia :-D:-D
prawda...to moze pomoc :)

witam porannie:)
nusia - ja też wg usg mam o tydzień młodszą dzidzię;)
Aadka- w wątku marcóweczki w kuchni są przepisy na pierniki, dzisiaj dorzucę swój, z którego zrobiłam juz ciasto i leżakuje sobie do świąt, napisz tylko Aadka czy chcesz takie ciasto do leżakowania czy od razu do zrobienia pierników bez czekania aż dojrzeje

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja

u nas nadał marna pogoda,muszę na miasto skoczyć na miasto,ale bardzo mi się nie chce

Bozienka fajnie,że się odezwałaś,obyś szybko i pomyślnie ułożyła swoje sprawy

no nic trzeba iść sie ubierać bo czas ucieka

miłego dnia dziewczynki

Do góry