reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Villandra - a wysłałaś maila z prośbą o próbki? Ja wysłałam, więc odpisali, żeby przesłać im potwierdzenie, że się zarejestrowałam i adres do wysyłki. Na razie mineło kilka dni - jeszcze nic nie przyszło, ale napisali w mailu, ze prześlą.

Villandra - śliczne pierniki - pamiętam, że "wiszę: Ci mój przepis - może w najbliższe wolne dni uda mi się go odszukać.

Co do dbania o siebie i niedbania, to każdy ma swój styl i powody. Czasem zaniedbana kobieta ma po prostu depresję, więc tez trudno ją winić za swój stan. Ja po urodzeniu Emilki kilka dni nie regulowałam brwi i się nie malowałam - to było moje zapuszczenie, które wynikało ze złego samopoczucia psychicznego.
Ja też nie farbuję włosów, choć ostatnio zrobiłam sobie refleksy, ale tak, jak któraś z Was już pisała - przez całe liceum i studia miałam tyle kolorów na głowie, ze potem postanowiłam nie farbować, dopóki nie zaczną siwieć. Teraz jednak czuję potrzebę, żeby coś z włosami zrobić. Po domu chodzę w domowych ubraniach, choć staram się, żeby oprócz wygody ładnie leżały, ale maluję się codziennie - nawet, jak nigdzie nie wychodzę. Źle się czuję bez makijażu. Odpuszczam tylko na wakacjach nad wodą :)

Doris,

Co do spotkania w Wola Parku to dla mnie ok, wysłałam Ci też info. na prv.
Może inne Marcóweczki dołączą?
A z tym dbaniem o siebie, to jak tak samo jak ty, nawet po domu sobie oko pociągnę cieniem i do tego tusz obowiązkowo:-D

Przepis na pierniczki poproszę też, bo właśnie super formy z IKEA zakupiłam.

Witam
Przeczytałam Wasze wszystkie posty ale w sumie nic nie pamiętam. :p
Co do mojego wyglądy to np mam kompleksy typu że nie umiem się łądnie ubrac, dopasowac dodatków. Co do wyglądu to nie jest źle. Nigdy nie miałam kompleksów. Nie mam tipsów, pomalowanych paznokci, i makijażu codziennie, ale nie wyglądam jak potwór. :p Choc aktualnie moja prostownica odwaliła kite chodzę rozczochrana :( to znaczy ukłądam włosy na szaczotce, ale zanim dojde do pracy to sie i tak powywijają. :( buuu

Natomiast mój brzuszek bardzo mi sie podoba i mojemu mężowi też. :p i wcale ni nie przeszkadzaja rozstępy na tyłku, i cycach. Póki nie mam na moim ładnym brzuszku to jestk ok

Co do śmierci mojej prostownicy to zastanawiam się nad trwałym prostowaniem. Tylko nie wiem czy można w ciąży :( i czy jest sens, bo to kupa kasy. Ale z drugiej strony to prostownica taka dobra to też kupa kasy. ah sama nie wiem.

Jestem zmęczona :( chyba idę spac. Oczy mi się kleją... Dobrze żę jutro na 10 to pośpię do 9 :D

Tymczasem życzę miłej nocy....

Doris dzięki za podpowiedź - gdzieś nie doczytałam o tym mailu, ale już nadrobione ;-)

Adka przepis znajdziesz na marcówkach w kuchni

pinula ja zażyczyłam sobie prostownicę na Gwiazdkę- dwa lata temu, ale taką ze sklepu fryzjerskiego Tytanum czy coś takiego - kosztowała 200 zeta, ale chwalę sobie owszem, a i włosów tak nie niszczy jak te tanie badziewia za trzy dychy

Znikam na dzisiaj - jutro z rana mam wyjazd, więc pewnie zajrzę do Was dopiero po południu. Spokojnej nocy wszystkim.
I duchowo wspieram Bozienkę - oby wróciła do nas szybko z wymówką, z której będziemy mogły się pośmiać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Angel wyglądasz ślicznie po prostu, jedwab na przetłuszczające się włosy odpada, no chyba że delikatnie w końcówki tylko
Villandra ale z Ciebie utalentowana i pracowita kobieta-tyle pierników podziwiam

Mam nadzieję, że Bozienka pojawi się i wszystko u niej ok

Mam za sobą kolejny film z Colinem Firthem (w niedzielę też był z nim film w TV )
Wypiłam dwie szklany pepsi orki i chyba zaraz udam się w stronę łózia…

reklama
Do góry