reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

mini jesli cos cie niepokoi to idz na to usg,ja mam wizyte w czwartek ale tez sie zastanawialam czy przypadkiem nieisc doniej jutro ale niechcialo mi sie wstac rano na badanie wiec i tak musze czekac do czwartku a to mini ty panstwowo nemasz usg to tym bardziej bym poszla zobaczyc czy z malutka jest wsyztsko dobrze

reklama
Witam poniedziałkowo.
W końcu troszkę pospałam w nocy:-) Teraz śniadanko, poleże w łóżku i możE jakiś obiad zrobię:-)

Nusia
to chyba źle doprany antybiotyk ... a na co ten antybiotyk dostałaś ??

Hmm niE wiem czy zły czy nie, ale dziś czuję się w końcu lepiej. W nocy juz się tak nie dusiłam, i nie kaszlalam, więc może widać światełko w tunelu i może choroba ustępuje. Gardło jeszcze ciut boli i mam tą flegmę i kaszel ale jest dużo lepiej niż wczoraj. W czwartek powinnam iśc do pracy, ale w srodę przejdę się do lekarza i mu powiem że wolalbym jeszcze kilka dni posiedzieć w domku i wyzdrowieć do konca, bo w [racy klimatyzacja, na dworzu zimno, to znowu coś mi będzie. zoabczymy.....

Marusia witaj w Polsce. Ja też już bym chciała być w Polsce, ale my wrócimy gdzieś za 2-3 lata dopiero :/

dzieeeeeń dobry barrrdzo... po weekendzie:D
nie nadrobię Was dziś z czystego lenistwa. aaa co mi tam!
mam nadzieję, że nastroje dopisują, że wszelkie dolegliwości, ktore martwią... mijają:)

U nas weekend... hmmm... pięęęęęękny:D
W sobotę oglądaliśmy gadżety dla maleństwa. Przyszły tatuś zaangażowany:) Wybiera wszystko trafnie - jakis instynkt mu się włączył. hehe... Wieczorem siedzielismy sobie na ławce... ja oczywuście wzruszona powtarzałam : "będę mamą... będę mamą..."
Niedziela bajeczna... ja wzruszyłam się w H&M oglądając najmniejsze skarpetunie świata. hahah. :rofl2: Przeceny u nas superanckie teraz. - ale z zakupami czekamy jeszcze :)
Po drodze poszliśmy coś zjeść... cały weekend z uśmiechem. Czułam się troszeczkę jak na pierwszych randkach z Mym Panem:D

aaa. i w koncu nasza pokojowa żarówka na suficie dostała ubranie i nie wisi goła:d- za całe 4,65zł(?) - hahaha.

na przyszły weekend prawdopodonie malowanko itd:D

Doooobry dzień mam, dobry dzień... - chętnie się podzielę humorem - za darmo, bez opłat i prowizji;p

dotarło wlasnie do mnie, ze my juz wszystkie rzeczy mamy wybrane...pozostaje za nie zaplacic i zabrac do domu. ahah. :D
a nie da sie bez płacenia?:blink::-D

Cześć Dziewczyny,

Oj nie było mnie na forum tydzeń i już nie ogarniam, ale witam się z Wami słonecznie pisząc co tam u mnie:
- ludka czyli niunia rośnie, radośnie kopie mamusię najchętniej jak gra muzyka i też w kościele, na USG połówkowym przebadana wzdłóż i wszerz i wszystko ok, i rodzice odetchneli ufff
- krwiak niestety jest ma 1,7 x 0,8 cm, ale nie zagraża niuni
- bakterie w moczu chyba poszły sobie już w siną dalą, ale nadal zajadam żurawinę suszoną i w tabletkach, lepiej zapobiegać niż potem znów leczyć
- trochę ze spaniem mam problem, bo brzucho zawadza i niunia odrazu kopie, chyba kupię tą poduszkę rogala dla ciężarnych,
czy któraś z Was ma? albo jakiś sposób na spanie poproszę :tak:

- w domku jesienne porządki w ogródku
- ja zauważyłam, że pora na zakup większego stanika (to fajnie:happy2:) i majtek (trochę mniej fajnie :no:), no ale co z robić jak te moje mnie cisną

Doris,
Co powiesz na spotkanku w Wola Parku w ten czwartek? Dasz radę?
No i zaproszenie także dla innych marcóweczek z Wwy otwarte.

Aadka -poczytaj pare postow wyzej pare dziewczyn sie wypowiadaly na temat spania ;] no i witamy ;]

mnie naszło na czekolade biala i zjadlam od razu cala tabliczke :szok: ktora chetna mnie toczyc ?
ale to byl blad bo teraz Iga mi wariuje w brzuchu ;] ale dobrz bynajmniej wiem ze wsio ok ;]

Ostatnia edycja:
Aadka ja o rogalu początkowo myśłałam, ale jak na razie daję radę bez, więc chyba sobie odpuszczę...
Zawsze spąłam na brzuchu, podkuloną nogą - trochę jak pozycja boczne ustalona lub baletnica (jak określają tutaj dziewczyny). Teraz udaje mi się nadal układać w tej pozycji z podłożonym jasiem pod biodro i kolano (to zgięte), ewentualnie na boku - wtedy jednak zdarza mi się obudzić na plecach (co wcześniek nawet mi się nie śniło).
Jak miałam zapchany nosek, to spałam prawie na siedząco - w ogóle sie wtedy nie wierciłam, ale za to moje siedzenie było w opłakanym stanie :szok::-D

edit: Kasiurek ja też właśnie podjadam białą czekoladę - ciekawe :-D

reklama
Nusia super że już lepiej :tak:

Manta super taki weekend ... oby ich było jak najwięcej .

A ja wlaśnei żur podgrzewam ... i zaraz będę się objadać :-):-):-)
A potem jeszcze małe sprzątanko ale takie malusie i może mojego przedszkolaka na jakiś dłuższy spacer wyciągnę ...
Ciekawe czy już wypłata dzisiaj będzie :rolleyes:

Do góry