reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ooo masz, a ja nie z Wawy tylko z Zielonej Góry... a bym sobie poszła gdzieś z mamciami 2012, hehe:)

Kasiurek - widzę, że powoli tak jak ja przygotowujesz się do roli bałwanka zimą:D Potoczymy się w śniegu.

----
... wałkuje jeden kawałek od wczoraj i nie moge przestać.
Luby wie, ze ja za rapem jak on nie przepadam(moze dlatego, ze ja sie nie wychowywalam na tym), ale czasami potrafi znaleźć coś w swojej muzycznej szafie i dla mnie:D i nawet ten element jego muzyki mi pasuje...
Ciekawe czy Bąbel będzie tak lubił tanczyć jak mamusia. Będę miała z kim na tance chodzic moze:D

Mini - tfu, tfu! puk, puk! nie dziękuję za to "oby jak najwięcej". :-D:-D:-D - zebym nie zapeszyła czasem.

bo to jest tak ... - nie chwal dnia przed zachodem słońca , hehe:)

Witam poniedzialkowo!

nadrabialam jeden, jedyny watek glowny chyba z godzine, chcialabym jeszcze luknac na pozostale, ale patrze,ze juz po 12, a ja nadal siedze w pizamie:szok:
ja tez czuje, ze to moje drugie to bedzie niezly diabelek i da mi popalic, toz teraz korzystam na maxa z ciszy i spokoju, leniac sie bezwstydnie:-D
moja coreczka to byl anilo nie dziecko, chyba juz kiedys to pisalam....ostatnio cos jej sie porobilo, chyba przez przedszkole, daje czadu, jakis bunt jej sie wlaczyl, ale co tam niech ksztaltuje charakter :-D

u nas weekend piekny, tzn. sobota tak sobie, bo sprzatalam chate lacznie z myciem podlog na kolanach jak durna, a pozniej w nocy nie umialam z lozka wstac tak mnie kregoslup, nogi, rece wszystko bolalo wrrrr
wieczorem w sobote mielismy gosci, a w niedziele piekny rodzinny wypad do cudnego parko- lasu, mala sie wyhasala, pogodna byla cudnaaaa!!

Doris- ja Tobie bardzo, bardzo dziekuje za to, ze odpowiedzialas na moje pytanie odnosnie wakacji! kochana jestes!
na te Wlochy moj maz sie nie chce zgodzic na ten rok, jakis spanikowany jest, chyba tez ma wizje, ze ten maly to bedzie szogun i nie da zbytnio odpoczac nawet na wakacjach, wiec zaproponowal mi ostatnio Ustron (chyba z 100 km od nas):-D baaaardzo daleki wypad nie ma co :-D ale nakrece go na morze, przynajmniej mi sie dzieciaki jodu nawdychaja! szukam fajnych, tanich domkow lub pokoi sensownych, ale kurde ciezko:crazy:
aaaa i Doris, ale jaja!!!!! wlasnie doczytalam u Ciebie w poscie; 'synek" :-D super!!! gratulacje!!!!!
ale mamy do pary poki co, czad! z imieniem tez mamy problemy....

Pinula- zdolna bestyja!! a odblokowalas juz? czy to najdluzej akcja? widze, ze Twoj maz tez korzysta poki moze hehehe, moze przewiduje, ze od lutego- marca tez nie bedzie mial za bardzo jak przesiadywac na kompie, bo tak bedzie pochloniety dzidziusiem?!
ale za akcje z pomidorowym czyms w kibelku to bym zatlukla chlopa:szok::-D akcja serio jak z filmu!

Bozienka- Tobie tez nie zazdroszcze przezyc, dobrze, ze juz dobrze ufffff uwazaj bardziej, zwlaszcza na te kapiele!

mata- ja tez cigle spie na brzuchu, w sumie z Jula do konca tak spalam, serio! nie wiem jak to robilam, ale tak bylo i juz! malej sie jakos przez to nic nie stalo. Teraz tez gorzej polamana wstaje jak spie na plecach, wszystko mnie boli.

a dzis w nocy obudzil mnie taki przerazliwy skurcz łydki, ze do tej pory mnie noga boli, łaze jak polamana i kto by pomyslal; tylko wczoraj jeden dzien nie wzielam magnezu:confused:

Maruusia- witaj na Ojczystej ziemii!!! i wszystkiego dobrego Wam zycze!powodzenia!! pamietam siebie z przed 3 lat jak wracalam,alez to byly emocje;-):-)

cos mialam jeszcze pisac, ale tradycyjnie zapomnialam, ide przejrzec pozostale watki i moze w koncu cos porobie kolo siebie, bo mnie zaraz 14 zastanie, bede musiala wyjsc z domu po dziecko, w pizamie:-D

aha.....Mini- dobrze, ze juz dobrze! pisalam Ci jak u mnie bylo, tez sie uspokoilo i poki co nie wraca. Teraz tez mysle czy to nie jakies wiezadla, ale tez nie wiem do konca gdzie one.
usg u nas robia tez ewentualnie dopiero po przyjeciu na oddzial, a tak to badanie tylko. Ja sie balam, ze mi sie odkleja łozysko jak za przeproszeniem zygalam jak kot i do tego mnie brzuch bolal i usg mi zrobil przy przyjeciu, ale tylko dlatego, ze mialam to szczescie, ze na IP przyjmowal mnie moj prywatny gin, wdzieczna mu mega bylam, bo tak to bym ze strachu umarla, a tak poszlam grzecznie lezec i spokojniejsza bylam.
a Ty? jak decyzja? idziesz na to usg?

Ostatnia edycja:
Ide gdzies na jakies zakupy bo zeswiruje w domu:-)wroce z czyms napewno:-D:-D:-D:-Ddo pozniej:-)

:-D:-D udanych łowów ;-)

edit: Kasiurek ja też właśnie podjadam białą czekoladę - ciekawe :-D

hihi a ja mleczną ;-) jakis czekoladowy dzień dziś...

Mini najwyżej dopiero poznamy co to trudny maluch :-p:rofl2:

Manta ja do Zielonej nie mam tak daleko ;-) jakieś 60 km :-p

uff pranie schnie, połowa rzeczy małej posegregowana (maluchowi rajtuzki w kwiatki chyba przeszkadzac nie będą, co :-p), troche juz dołożonych do wystawienia na allegro - może uzbiera się kaska na jakies maluszkowe zakupy ;-), zmykam do obiadu wszystko przygotowac i juz po mała muszę lecieć :szok: ale ten czas pędzi...

witam popołudniem

po lekarzu z małą ok,przepisała coś w razie czego jakby sie działo to wykupić,Bartosz dostał leki i oby mu po nich przeszło,teraz poszedł do Szkoły Muzycznej taki mały egzamin ma,gra na flecie poprzecznym,za bardzo nie chciał iść bo umęczony no ale trzeba
mała sobie śpi,trzeba było ją wtargnąć do domku na 1 piętro bo szkoda by było ją budzić,po obiedzie czeka mnie znowu spacer bo do apteki trzeba iść i jakieś zakupy zrobic bo pustki w domku są

Kasiurek
jak dobra była to co zostawiać :-D:-D

Aadka mnie też czeka zakup stanika o majtkach nic nie powiem także nie jesteś sama:-D

tunia miłego spacerku

Manta super,że weekend taki udany oby wszystkie takie były

Marusia witaj w kraju,a bałagan szybko ogarniesz

Nusia aż Ci zazdroszczę tego wyspania

mata - to po 30 km spacerkiem i spotykamy się w połowie drogi, hehehe:)

Dotleniłabym się za wszystkie czasy chyba, gdybym miala przejsc te 30 km:o

------
zabieram się za mandarynki -... proszę się o zgagę, oj proszę się o nią zabierając się za cytrusy.

No nic:p

heyka

Specerki jak najbardziej.. iście jesennie
do środy .. od czwartku 5 stopni na wschodzi i sie nie podniesie..
takie czary mary...

Mini
jak juz lepiej sie czujesz, Lucynka sie rusza, wierci,to ja bym nie szłą, chyba ze chcesz jeszcze upewnic sie ze to Lucynka.

miłego..........

miska- hahah baba w ciazy czekoladzie nie dopusci ;] hahha ;)
mata- masz racje - to chyba dzien czekoladowy ;]

ajako - wiesz co na traugutta - wsyztskie ciaząwe jak sa przyjmowane to mja badanie ginekologiczne "standartowe"z wziernikiem i takie tam oraz usg - bynajmniej ja mialam za kazdym razem jak sie tam przyjmowalam ;) i reszta dziewcyzn -bynajmniej zmojego pokoju miala usg ;) zreszta tak jak radzisz naszej kolezance - mozna isc na spzital tam zorbia usg zbadaja jelsi bedzie cos powaznego to zostawia w szpitalu jelsi błachosta wypuszcza z recepta i tyle ;]

reklama
Kasiu to ja jedna powiem nie czekoladzie,bardzo mało słodkiego jem i to później okropnie mnie mdli i trzeba zagryźć czymś słonym:-D:-D

Do góry