reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ajako ale wielgachny post :-) super bo ja lubię czytać:tak:
Postanowiłam że jutro sobie odpuszczę to USG już się wszystko uspokoiło , po wczorajszym spacerze i puki co po dzisiejszym sprzątaniu cisza więc dam na luz :tak:

mata nie załamuj mnie jak będzie gorsza wersja Boryska to chyba się zastrzelę :-D:-D:-D

miska jak egzaminy ... Kurcze ale masz zdolnego syna :sorry2:

Kindzia pogodynko , mogła byś przyjemniejsze wieści przynieść :-D No nic trzeba korzystać puki pogoda :tak:

Kasiurek większość dziewczyn mówiła że u nich USG nie jest w standardzie przed przyjęciem do szpitala :tak:.

reklama
taaaa mini wystosowalam mega post, a co mi tam :-D
Kasiurek- a widzisz, a ja znowu mialam w sali babke, ktora byla w szoku bo przy przyjeciu i caly pobyt nie zrobili jej usg wcale, wiec ja nie wiem od czego to zalezy, moze od lekarza przyjmujacego na oddzial, nie wiem...nie znam sie, raz tam lezalam, to co ja tam moge wiedziec. Drugi raz ide do porodu w 38 tc to pewnie mi zrobia, wczesniej sie nie wybieram;-) Ty chyba juz tez nie, co?
eee co Wy z ta czekolada? a fujjjj ;-):-D
ja to bym tego żurku mini zjadla, ale mi smaka narobilla i co teraz?!

ide cos szybko, szybko, szybko gotowac....chyba zupke chinska:-D

Dobry wszystkim w ten chlodny dzionek.
Wrocilam z mojej wizyty :nogi jak balony, reka scierpnieta, cisnienie ciut lekpsze .Musze zbadac mocz i czekac na zalozenie tego holteru, bo w tem czas bedzie mial 100% pewnosc,ze cos jest nie tak.Zwolnienia nie mam,moze pozniej po tym wszystkim .Jak sie zapytalam co jest dla nas lepsze wrocenie do pracy czy odpoczac kilka dni-zaproponowal mi to 2 wiec siedze w domu,jak bym miala zostac 2 tydzien to wtedy zwolnienie.Jeszcze sluchalam serduszka bo wspomialam ze jajnik mnie pobolewa i dziecko mniej sie rusza ale ładnie bilo:) w srode juz usg.
Dzis mialam sen widzialam moja dzidzie w brzuchu taki obraz ksiazkowy, ale sie usmiechala i pokazala co ma miedzy nozkami wyszlo ze to ona:) ciekawe czy sie sprawdzi, wczoraj mialam depate telefoniczna z tesciami mama twierdzi ze wnusia, a ojciec wnusio.Bylam na malym shopingu , a teraz nozki wysoko i odpoczywam

mini pewnie w standardzie jest ale ktoremu lekarzowi by sie chcalo robic mnie przyjeli w sobote badanie ginekologiczne bylo owszem brzuch twardy jak skala bol plecow a pani doktor powiedziala ze kroplowke i leki w niedziele na obchodzie stwierdzila ze niezrobi mi usg bo niechce sie jej mieszac w komputerze tylko co to niewie,chwile wczesniej byla przyjmowana dziewczyna w 8 tygodniu z krwawieniem pani doktor zbadala ginekologicznie i podala te same leki co mi w niedziele jak dziewczyna dostala wiekszego krwawienia i zwijala sie z bolu to dopiero wtedy raczyla zrobic usg i o0drazu na stol ja przewiezli :( takze lekarze sa rozni teoretycznie powinni przebadac zrobic usg i wrazie W przyjac na oddzial a ja musialam najpierw wyrazic zgode a przyjecie a dopeiro potem bylam badana,a jak sie zapytalam co w takiej sytlacji jak niepotpisze zgody uslyszalam to odeslemy pania do internisty masakra z tymi sluzbami zdrowia jest dlatego teraz tak neichce jechac do szpitala sie przebadac bo wiem ze to mija sie z celem

Mini jeszcze nie wiem,bo jeszcze nie wrócił

Bozianka bo tak niestety jest z tą służbą zdrowia żeby się leczyć trzeba być zdrowym

Ewstra gratuluję córeczki i odpoczywaj jak tylko możesz

Ajako oj jak chce się jeść to szybciutko,ja zaraz za obiad się też biorę

miska otoz tylko po co my placimu ubezpieczenia skladki duperelki jak i tak lekarze maja nas w 4 literach jak nie zaplacisz to niebedziesz miala dlatego wole chodzic prywatnie czy w ciazy czy nie czy z dzieckiem czy sama przynajmniej wiem ze bede przyjeta przebadana i zadowolona a nie traktowana jak jakis smiec :(

Wrocilam:-Dledwo zyje taki spacer sobie zrobilam ze jak juz wracalam to mysllam ze nie dojde do domu:-D:-Dporobie zdjecia i zaraz wstawie co upolowalam:-)

Wrocilam:-Dledwo zyje taki spacer sobie zrobilam ze jak juz wracalam to mysllam ze nie dojde do domu:-D:-Dporobie zdjecia i zaraz wstawie co upolowalam:-)
kurcze a mnie samej sie nie chce...wszyscy w pracy i nie mam z kim pójśc:wściekła/y:

eee co Wy z ta czekolada? a fujjjj ;-):-D
ja to bym tego żurku mini zjadla, ale mi smaka narobilla i co teraz?!

ide cos szybko, szybko, szybko gotowac....chyba zupke chinska:-D
JESTEM TEGO SAMEGO ZDANIA:-D

Mini jeszcze nie wiem,bo jeszcze nie wrócił

Bozianka bo tak niestety jest z tą służbą zdrowia żeby się leczyć trzeba być zdrowym

Ewstra gratuluję córeczki i odpoczywaj jak tylko możesz

Ajako oj jak chce się jeść to szybciutko,ja zaraz za obiad się też biorę

To byl tylko sen w srode sie dowiem czy prawdziwy hihi

reklama
Do góry