reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej Kobietki :-)

Ja wkońcu odespałam noc z koszmarami ;-) wczoraj cały dzień nieprzytomna chodziłam - takie ZOMBI prywatne, domowe ;-)
Pinula strasznie Ci współczuje, weekend szkoła, teraz już do pracy... Jak Ty dajesz sobie rade?? Nie możesz zwolnienia wziąć i odsapnąć troszkę?? Akcja z przecierem- nie skomentuje, aż gorąco mi się zrobiło...

Bozienka dbaj o siebie dziewczyno i uważaj - widocznie masz jakieś nieciekawe skłonności... U mnie każda odrobina krwi (tak powiedział lekarz) ma się skończyć natychmiastową konsultacją - po tym krwiaku moim nigdy nic nie wiadomo :sorry2:

Mini
jak się czujesz??

reklama
hej hej
Lina dzięk bardzo że pytasz ... U mnie ok , brzuś się uspokoił , trochę pobolewa ale chyba tak w normie, ale ja już jestem przewrażliwiona i zwracam uwagę na wszystkie bolesności :-D
Chyba się przeforsowałam i może jakiś skurcz to był , albo naciągnęłam te więzadła ...
A tak w ogóle to gdzie dokładnie znajdują się więzadła ??? :sorry2:

Mata ja śpię identycznie:-)

Pinula Ty jesteś wariatka :-D Wyrzuć w kosz tą prostownice bo jeszcze Cię prąd pokopie :angry: a ta blokada to genialna rzecz:-D:-D:-D dobra jesteś ... Ja niestety jestem antykomputerowiec za to mój mąż sobie świetnie radzi w te klocki więc u mnie niestety by nie przeszło takie coś .. ale chylę czoła :-)
A z tym przecierem to przepraszam ale się uśmiałam :-D:-D:-D:-D scena jak z filmu ...
Ja kiedyś miałam tak ,że zdrapałam sobie strupka albo się gdzieś zadrasnęłam ale nie zauważyłam że krew mi leci z palca akurat poszłam robić siku i wytarłam ta krew papierem ( tego też nie zauważyłam ) dopiero jak się "podtarłam" to zauważyłam krew na papierze ... minęło parę chwil grozy zanim doszłam co gdzie i dlaczego ...:sorry2:

Perelandra
chyba od 23 tygodnia jest szósty miesiąc więc właśnie zaczęłaś ..

Nusia
to chyba źle doprany antybiotyk ... a na co ten antybiotyk dostałaś ??

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :) widze dziewczyny wyspane wypoczete a ja znowu spac niemoglam tym razem przez malutka tak kopala ze w pewnych momentach asz bolalo i tak prawei cala noc z przerwa miedzy 1 w nocy a 3:30 wtedy sie uspokoila i zasnelam sobie ale wstalam na siusu i sie zaczelo :) ciesze sie bo przynajmniej ona ma sie dobrze :) i daje znac mamusi ze wsyztsko wporzadku uniej :) hehe wczoraj wtulilam sie w meza a tak jak zaczela wtedy kopac hehe maz mowi z ebedzie bokserka zniej ;)

witam

ja po kawce,śniadanko prawie zjedzone

dzisiaj spacer do lekarza,Bartosz juz tydzień czasu chodzi i charcze,więc trzeba to zbadać i mała coś pokasłuje lepiej dmuchać na zimne,a w czwartek wizyta u okulisty więc lepiej niech zdrowi będą

jeszcze ta pogoda taka nijaka że nic się nie chce

pozdrawiam i życzę miłego dnia

Bozienka mnie też się wydaję że Lucysia mocniej kopie od Boryska ... Albo inaczej jest ułożona i bardziej ją odczuwam ale niekiedy to jest już bolesne ... aż strach pomyśleć co będzie za dwa miesiące a za cztery :szok:

Mnie się dziś śniło dziecko .... synek :-D:-D:-D byłam z nim na spacerze a on sobie słodko spał ... ale imię mi się nie śniło :-D:-D:-D

hehehe mini za 4 miesiace to dostaniesz kopniaka ale po drogiej stronie ;) moj synek byl spokojnym dzieckiem malo co kopal i taki sam byl po porodzie a ta szaleje i szaleje :) no ale coz dzieci sa rozne ;)
wczoraj wieczorem mezowi powiedzialam ze wiecej dzieci juz niechce miec mowie mu ze jak kolejna ciaz ama ta wygladac to ja podziekuje juz a on domnie NIE ZARTUJ JESZCZE 3 haha to mu powiedzialam ze chyba nie zemna bedzie mial :)

Bozienka za cztery miesiące i 13 dni dopiero dostane kopniaczka po drugiej stronie :-D
Borys nie był spokojny ... dał mi popalić i w brzuszku i poza nim więc nawet nie chce myśleć że drugie będzie takie samo :szok:

Miska i tego waśnie się trzymam :-)

reklama
Hej :)
Witam się z Wami już z Polski :) Dolecieliśmy cało i zdrowo, trochę zmęczeni ale daliśmy radę.
Teraz mamy zamieszanie związane z rozpakowywaniem. Marzę już o porządku, a jeszcze tyle do zrobienia.
jak znajdę chwilkę to postaram się Was nadrobić :)

Pozdrowionka i do usłyszenia

Do góry