reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja na pierwsze miesiace miałam tez kaftaniki, ktore kupiłam w smyku bo mi mamuska doradziła..
przywiozłam z uk bodziaki ale nie umiałam ich zakładac..
a teraz jak "mam wprawe" to kaftaniki ida w odstawke .. ...

reklama
Widze ze kobitki o serialach rozmawiaja:-)ja ogladam Dextera i Waking Dead-ten to o zombie:-)

Ja posatwie na body i pajacyki juz kiedys o tym z ivi rozmawialam jakos wydaja mi sie wygodniejsze niz kaftaniki i spioszki.

Kindzia mnie szybciej i sprawniej szło zakładanie przez główkę ...
A teraz kupiłam kilka koszulek bo nie wiem czy przy wielorazowych pieluchach bodziaki mi się sprawdzą ( te pieluchy są szersze niż pampersy )

Tunia
ja dextera oglądałam ale jak dla mnie za bardzo "nerwowy" ,seriali a o wampirach , zombi i innych takich nie lubie :-D

Wróciłam po małej drzemce:-)
Co do papierosów...nigdy nie paliłam - tylko próbowałam. Atak naprawdę nie potrafię się zaciągnąć, od razu się duszę. Mój mąż tez nie pali:-) Ale nie wyobrażam sobie ze mogłabym całować się z popielniczką.

Co do wyprawki...póki co pytam sie przyjaciółki co jest potrzebne, bo ona jest na bieżąco:-) i powoli robię listę.

Denstytę...... trzeba odwiedzić, Już za 3 tygodnie mam wizytę w Polsce.
Widze ze kobitki o serialach rozmawiaja:-)ja ogladam Dextera i Waking Dead-ten to o zombie:-)

My tez oglądamy Dextera- super serial, do tego Jeszcze Żonę idealną, JAk poznałem waszą matkę:-)no i Pamietniki wampirów:-)

Mini fobicznie boje sie dentysty.

Co do seriali ciężko..szczegolnie jak jestem w PL i widze w tv te m jak mdłości itp to wszystkiego sie odechciewa..
Gra o tron z ostatnich byla fajna.. tak to kiedys 5 lat ogladania LOSTów.. Teraz troche House'a.

Co do wyprawki po to jest forum by pogadac.

Angel ja też się boje dentysty , kiedyś strasznie ,ale dla Boryska który był w moim brzuszku przełamałam strach i porobiłam co trzeba , nawet nie brałam znieczulenia co by mu nie zaszkodzić :-D

Oczywiście że po to jest forum ale listę wyprawkową można omówić na zakupowym ... Zresztą już trochę była omawiana :sorry2: Anula wkleiła nawet linka

Ja kiedyś czytałam fajną książkę o wampirach ... ssij mała ssij . Super była choć zazwyczaj nie lubię tej tematyki :-)

Ojej a "czego pragną dziewczyny?" :-) Moze i jest tam ojczulkiem ale jest równie słodki :-D
W roli Mareczka Darcy jest nie do zastąpienia :rofl2:

Do tego jeszcze Valmont - podobny klimacik , "Dziewczyna z perłą" ze Scarletką ale totalnie mnie nudził..
Mamma Mia mnie wkurza bo zrobili z niego homo :zawstydzona/y:

wiem wiem, we wszystkich jest super ale niestety nie da się tego nigdzie kupić... będę jeszcze szukać
Gdyby Bridget Jones mnie tak nie irytowała (bo ileż można) to mogłabym oglądać obie części wiele razy dla samego Marka :-p

reklama
villandra ja lubiłam... Królowa Potępionych ..ehh
Jeszcze przeczytałam całą Sagę Zmierzch zanim zrobił się taki szał nastolatek na to i przez to każdy się z tego śmieje :/ A czytało się fantastycznie i pierwsza czesc miala cudny klimat. No ale nie zaprzeczam, ze filmy tez lubie- wlasnie kroi sie maraton - 3 czesci od 16.00 a o północy premiera 1 cz. czwartego tomu ;-)

Perelandra kupic w sensie dvd z tymi filmami?

http://allegro.pl/what-a-girl-wants-czego-pragnie-dvd-2003-i1886701082.html

http://allegro.pl/valmont-rez-milos-forman-i1879565080.html

http://allegro.pl/dziewczyna-z-perla-dvd-nowy-i1910015009.html

Ostatnia edycja:
Do góry