Bozienka24
Fanka BB :)
hahha tricia czego sie nie probowalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam, że wytrzymujecie z palącymi facetami. Dla mnie to jest tak obleśne, że nie byłabym w stanie się z takim całować.
Może tym sposobem spróbujcie? Że w ciąży strasznie wam smród papierosów przeszkadza i żadne mycie zębów ani nic nie pomaga?
Matko nie mówicie o bobie,kocham bób :-)
Mata a ten w puszce to jak smakuje? Bo chyba nie jest taki jak ten gotowany, świeży?
Za naszych czasów na komunię dostawało się łańcuszek, medalik albo rower- zwykly składak i sie cieszylismy a teraz najlepiej wypasiony laptop albo quad
Ja w grudniu mam chrzciny- będę matką chrzestną. I też nie mam pojęcia dać. 4 latemu jak moj mąż był chrestnym to kupislmy taką huśtawkę dla niemowlaka( kosztowała jakoś 350 zł) plus dalismy 200 zł. Ale Wtedy nie mielismy wydatków na dzidzię. Mam nadzieję że 400 zł w tym roku wystraczy i mąz nie bezie miał żadnych pretensji ( bo to córeczka jego siostry)
Ja najbardziej cieszyłam się z bombonierki z takim ładnym zdjęciem na wierzchuPrzerażające są te komunie ... Ja pamiętam że niektóre ciotki mi tylko czekoladę przyniosły bo nie miały kasy i nie przypominam sobie żebym była zła czy porównywała od kogo lepszy prezent był .
Manta kurcze kobita taka jak Ty , poukładana , logiczna niedająca sobie wciskać kitu - nie wierzę że sobie nie możesz z tym poradzić
Najwyżej drąż , drąż , drąż aż dla swiętego spokoju odpuści
A mój mężuś ma 2chrześniaków,+2innych dzieci do prezentów,+Jagoda+teściowa jest Ewa więc ma imieniny,+moja chrzestna też Ewa+coś tam i my sobie jakieś prezenciki sprawimy, no i trza będzie wyprawić jakoś tą wigilię i święta echhhh.... matko kiepsko to widzę a i jeszcze na początku grudnia mój mąż ma imieniny... ludzie skąd ta kasa,chyba zacznę kręcić jakieś ciemne ineteresy
Podziwiam, że wytrzymujecie z palącymi facetami. Dla mnie to jest tak obleśne, że nie byłabym w stanie się z takim całować.
Może tym sposobem spróbujcie? Że w ciąży strasznie wam smród papierosów przeszkadza i żadne mycie zębów ani nic nie pomaga?