reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja sobie wczoraj odszukałam liste wyprawkową Ivi i Mini. wydrukowałam i pisze swoje spostrzerzenia, co ile kosztuje ine już mam jakie firmy itp, itd.
Myślę że wątek zakupowy wystarczy. Bo ileż można pisac ile trzeba bodów i jakich?? Czy termometr do wody jest potrzebny czy będziemy sprawdzac recznie temperature wody. dyskusja na wątku głównym i na wątku zakupiwym myśle że wystarczająca. :p

Tak poza tym to narazie mnie mąż tak zdenerwował że mam ochote go zagryźc. Siedze i sie do niego nie odzywam. Bo i po co??

reklama
Angel ja angielskiego nie znam aż tak dobrze więc chyba nie kupię tych filmów, niestety :baffled:
Ale "Dziewczynę z perłą" mam chyba w swoich płytach, a Valmonta kupię

Z seriali to oglądam chyba tylko "Kości" i teraz "Przepis na życie" (ale już mnie zaczyna nudzić), jak już coś w tv wybiorę to jet to serial kryminalny - dlatego przyjaciółka zakupiła mi Mentalstę na dvd i będę go "rzeźbić" przez dni kilka :tak:

do dentysty idę w przyszłą środę i mam nadzieję, że nic nie będzie do roboty

pinula
właśnie postanowiłam tak samo zrobić jak Ty - wydrukować listę ivi i zobaczyć co chcę kupić a co nie

Ostatnia edycja:
Perelandra ale one napisy mają :>

A teraz widze, ze tapierwsza angielska, sorka ;-)

Pinula skorzysta kto będzie chciał i ( jak spora czesc dziewczyn) wpada tu z doskoku i nie ma czasu filtrowac kilkudziesiecu stron kazdego wątka ;)

Ostatnia edycja:
villandra ja lubiłam... Królowa Potępionych ..ehh
Jeszcze przeczytałam całą Sagę Zmierzch zanim zrobił się taki szał nastolatek na to i przez to każdy się z tego śmieje :/ A czytało się fantastycznie i pierwsza czesc miala cudny klimat. No ale nie zaprzeczam, ze filmy tez lubie- wlasnie kroi sie maraton - 3 czesci od 16.00 a o północy premiera 1 cz. czwartego tomu ;-)
Królowa jak najbardziej, tak samo jak Lost Boys i wiele innych.
Zmierzch to pierwsza książka w życiu, którą przeczytała kilkakrotnie (zazwyczaj czytam raz i wszystko pamiętam, więc czytanie kolejny raz mnie nie bawi). Wprawdzie najpierw zobaczyłam pierwszą część filmu (wcześniej jakoś do mnie nie dotarło - za dużo wtedy pracowałam, by wiedzieć co się w świecie dzieje), a z czytaniem poczekałam na komplet książek - i wtedy jednym tchem - drugą część machnęłam prawie w całości w ciągu jednej nocy (korciło mnie czytać do końca, ale "zdrowy" rozsądek nakazał mi się położyć chociaż na godzinkę przed pójściem do pracy :-D

Tak poza tym to narazie mnie mąż tak zdenerwował że mam ochote go zagryźc. Siedze i sie do niego nie odzywam. Bo i po co??

Mój praktycznie bez większych oznak zainteresowania moją osobą poczłapał spać - jak dwoje obcych ludzi pod jednym dachem... Jutro pewnie też go nie zobaczę, bo po pracy pewnie koledzy, a potem nocka w barze rodzicieli... :no: Małżeństwo...

Okej - dopiłam (kolejną) herbatkę, to zmykam się pochlapać nieco wodą i marsz do łóżka - nie ma co się forsować i nadużywać odzyskiwanego dopiero zdrówka.
Więc piszę grzecznie "dobranoc" i do jutra ;-) (pewnie wczesna pobudka, bo mają mi jutro w końcu skończyć robić dach - to już trzeci tydzień :szok:).
Śpijcie dobrze.

Dziewczyny, Wy już wyprawki całe szykujecie??? Ja będę zapewne to robić w 8-9-tym miesiącu - tak samo robiłam jak czekałam na Emilkę.
Pokazałam dzisiaj Emilce film z jej połówkowego usg - żeby wiedziała czego się spodziewać po sobotnim badaniu. Pokazywała mi głowę, oczy, nos, buzię, więc coś widziała. Ale szybko się znudziła filmikiem. Mimo to chce z nami iść na badanie - a ja nie mogę się już doczekać...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, Wy już wyprawki całe szykujecie??? Ja będę zapewne to robić w 8-9-tym miesiącu - tak samo robiłam jak czekałam na Emilkę.

Ja prócz kilku ciuchów ktore dostalam nie kupiłam jeszcze nic. Ale juz powoli chce sie nastawic co i jak i rozplanowac, nie bedzie napewno pieniedzy by wszystko kupić naraz w jednym miesiącu, tym bardziej , ze nakoniec zostaje wózek i łózeczko.

Doris na wyprawkę to jeszcze jest czas ale chcę mężowi uświadomić, że to nie jest na zasadzie: pójdzie się do sklepu i się kupi od ręki...niech się chłopak przygotuje na większe zakupy ;-)

reklama
no ja wcześniej na pewno zacznę kupować niż w 8-9 bo koszty mnie pożrą, a kto wie, jak się będę czuła i czy mi sił starczy :happy:

ja to teraz najchętniej oglądam bajki dla dzieci bo horrorów się boję, o morderstwach nie mogę bo później za dużo o tym myślę i przeżywam jak głupia

ok zmykam spać bo już wymiękam

Do góry