reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja sobie wczoraj odszukałam liste wyprawkową Ivi i Mini. wydrukowałam i pisze swoje spostrzerzenia, co ile kosztuje ine już mam jakie firmy itp, itd.
Myślę że wątek zakupowy wystarczy. Bo ileż można pisac ile trzeba bodów i jakich?? Czy termometr do wody jest potrzebny czy będziemy sprawdzac recznie temperature wody. dyskusja na wątku głównym i na wątku zakupiwym myśle że wystarczająca. :p

Tak poza tym to narazie mnie mąż tak zdenerwował że mam ochote go zagryźc. Siedze i sie do niego nie odzywam. Bo i po co??

reklama
Angel ja angielskiego nie znam aż tak dobrze więc chyba nie kupię tych filmów, niestety :baffled:
Ale "Dziewczynę z perłą" mam chyba w swoich płytach, a Valmonta kupię

Z seriali to oglądam chyba tylko "Kości" i teraz "Przepis na życie" (ale już mnie zaczyna nudzić), jak już coś w tv wybiorę to jet to serial kryminalny - dlatego przyjaciółka zakupiła mi Mentalstę na dvd i będę go "rzeźbić" przez dni kilka :tak:

do dentysty idę w przyszłą środę i mam nadzieję, że nic nie będzie do roboty

pinula
właśnie postanowiłam tak samo zrobić jak Ty - wydrukować listę ivi i zobaczyć co chcę kupić a co nie

Ostatnia edycja:
Perelandra ale one napisy mają :>

A teraz widze, ze tapierwsza angielska, sorka ;-)

Pinula skorzysta kto będzie chciał i ( jak spora czesc dziewczyn) wpada tu z doskoku i nie ma czasu filtrowac kilkudziesiecu stron kazdego wątka ;)

Ostatnia edycja:
villandra ja lubiłam... Królowa Potępionych ..ehh
Jeszcze przeczytałam całą Sagę Zmierzch zanim zrobił się taki szał nastolatek na to i przez to każdy się z tego śmieje :/ A czytało się fantastycznie i pierwsza czesc miala cudny klimat. No ale nie zaprzeczam, ze filmy tez lubie- wlasnie kroi sie maraton - 3 czesci od 16.00 a o północy premiera 1 cz. czwartego tomu ;-)
Królowa jak najbardziej, tak samo jak Lost Boys i wiele innych.
Zmierzch to pierwsza książka w życiu, którą przeczytała kilkakrotnie (zazwyczaj czytam raz i wszystko pamiętam, więc czytanie kolejny raz mnie nie bawi). Wprawdzie najpierw zobaczyłam pierwszą część filmu (wcześniej jakoś do mnie nie dotarło - za dużo wtedy pracowałam, by wiedzieć co się w świecie dzieje), a z czytaniem poczekałam na komplet książek - i wtedy jednym tchem - drugą część machnęłam prawie w całości w ciągu jednej nocy (korciło mnie czytać do końca, ale "zdrowy" rozsądek nakazał mi się położyć chociaż na godzinkę przed pójściem do pracy :-D

Tak poza tym to narazie mnie mąż tak zdenerwował że mam ochote go zagryźc. Siedze i sie do niego nie odzywam. Bo i po co??

Mój praktycznie bez większych oznak zainteresowania moją osobą poczłapał spać - jak dwoje obcych ludzi pod jednym dachem... Jutro pewnie też go nie zobaczę, bo po pracy pewnie koledzy, a potem nocka w barze rodzicieli... :no: Małżeństwo...

Okej - dopiłam (kolejną) herbatkę, to zmykam się pochlapać nieco wodą i marsz do łóżka - nie ma co się forsować i nadużywać odzyskiwanego dopiero zdrówka.
Więc piszę grzecznie "dobranoc" i do jutra ;-) (pewnie wczesna pobudka, bo mają mi jutro w końcu skończyć robić dach - to już trzeci tydzień :szok:).
Śpijcie dobrze.

Dziewczyny, Wy już wyprawki całe szykujecie??? Ja będę zapewne to robić w 8-9-tym miesiącu - tak samo robiłam jak czekałam na Emilkę.
Pokazałam dzisiaj Emilce film z jej połówkowego usg - żeby wiedziała czego się spodziewać po sobotnim badaniu. Pokazywała mi głowę, oczy, nos, buzię, więc coś widziała. Ale szybko się znudziła filmikiem. Mimo to chce z nami iść na badanie - a ja nie mogę się już doczekać...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, Wy już wyprawki całe szykujecie??? Ja będę zapewne to robić w 8-9-tym miesiącu - tak samo robiłam jak czekałam na Emilkę.

Ja prócz kilku ciuchów ktore dostalam nie kupiłam jeszcze nic. Ale juz powoli chce sie nastawic co i jak i rozplanowac, nie bedzie napewno pieniedzy by wszystko kupić naraz w jednym miesiącu, tym bardziej , ze nakoniec zostaje wózek i łózeczko.

Doris na wyprawkę to jeszcze jest czas ale chcę mężowi uświadomić, że to nie jest na zasadzie: pójdzie się do sklepu i się kupi od ręki...niech się chłopak przygotuje na większe zakupy ;-)

reklama
no ja wcześniej na pewno zacznę kupować niż w 8-9 bo koszty mnie pożrą, a kto wie, jak się będę czuła i czy mi sił starczy :happy:

ja to teraz najchętniej oglądam bajki dla dzieci bo horrorów się boję, o morderstwach nie mogę bo później za dużo o tym myślę i przeżywam jak głupia

ok zmykam spać bo już wymiękam

Do góry