reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Cześc dziewczyny :-)ja 12kg przybrałam i mi lekarz nic nie powiedział:zawstydzona/y:Dzisiaj byłam u teściów na obiadku miło minął dzień a na koniec sie wkurzyłam bo mój miał z dziecmi isć do koscioła a ja miałam zostać.I mówie pamietaj nie sciagaj Kacprowi czapki w kościele bo za zimno juz jest i strzelił focha i powiedział ze go wcale nie weżmnie i siedze z maluchem w domu.Jak sie starsza pyta czemu Kacper nie idzie to mój mówi ze mama chce zeby do piekła poszedł no kurde aż sie zagotowałam.W kościele zimniej niż na dworzu a ja niechce zeby maluch chorował zeby jeszcze tam grzali to rozumiem ale nawet jak nagrzeją w grudniu i tak zimno.Czy ja ostatnio jestem przewrazliwiona jestem i przesadzam czy zle ze sie uparłam .Czasami mi się wydaje ze mam trzeciego 5 latka w domu :-(A dzisiaj się wykazał odkurzył pomył podłogi.Doradzcie dziewczyny bo nie wiem już czy robie dobrze ???

reklama
Mini, mój gin to przefajny gość i jakoś się lubimy i wiec stwierdził ze niunia w brzuchu dobrze się rozwija a mama ciut za dużo przybrała na wadze, kazał ruszyć na spacery i słodkości ograniczyć, krwiak w USG jest ale się ewakuuje i nie zagraża niuni, a mi trochę ruchu po tych dwóch miesiącach lezenia się przyda. Co do tych 2kg za dużo to mam ci ja te książki z poloznictwa ze studiów i jak nic ciutke za dużo jest.

eee to takim jak ja pewnie zabronilby wogole w ciaze zachodzic :sorry2: załamac sie mozna..

kindzia mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej, bo jak nie to oszaleje chyba...
Mam okropny dzien dzisiaj raz jestem zla raz placze raz sie smieje do szalu mnie to doprowadza!:crazy:

monika ale Twój mąż walnął teksta, załamka :baffled: faceci czasem zachowują się jak pięciolatki; przecież wiadomo, że teraz już jest zimno i dzieci chodzą w czapkach, a w kościele jest tak jak na dworze, a nie jak w domu gdzie masz ciepłe kaloryfery... nikt nie ma za złe dziecku, że jest w czapce w kościele.

Do nas przyjechała moja siostra cioteczna z mężem i dziećmi; synek ma niecałe 2,5 roku, a córcia 6 miesięcy; super dzieciaki; no i z siostrą mogę pogadać o ciąży i w ogóle, bo jest w miarę na bieżąco :-)

Aadaka ja tez w połowie i mam +7,5 kg, ale obsawiam ze wiekszosc tak ma z tego co dziewczyny pisza.
Mini dzieki za linka. Nie mam siły dzisiaj ale jutro poczytam.

Czesc laski!
bede nadrabiac co napisalyscie chyba do polnocy :szok:
dzis wcale nie zagladalam, bo niedziela to moj czas dla rodzinki tylko....no bynajmniej staram sie miedzy gotowaniem, a sprzataniem (tak, tak w niedziele, to jedyny dzien kiedy moj maz moze mi cokolowiek pomoc:crazy:) na dodatek poprasowalam cala gore prasowania:-D
moj wlasnie kapie mala, a ja z maseczka na ryjku, zagladam do Was i lukam na tance i musze powiedziec, ze jak nie znosze Maseraka tak dzisiaj mnie zachwycil w tym zlocistym garniturku, chcialabym kiedys, choc raz w zyciu, zobaczyc mojego malza, w takim! cudooooo!:-D

teraz lece pod prysznic, bo mi zaraz ta maska twarz wyzre:-D
bede nadrabiac po wyjsciu jak juz bede taka 'pachniąca' jak to mowi moja cora:-D

reklama
monika- no coz faceci czasem sa trudni i tyle ;] nie denerwuj sie dorbze ze zostawil malego z toba a nie wziął do kosciloa i sciagnal mu czapke ! bo tu zdrowie dziecka najwanziejsze a wiaodmo jak potem jest jelsi jedno dziecko chore ! reszta domownikow od razu fruuu i izba przyjec w domu jak nic!!!

mialam cos napsiac ale wypadlo mi z gowy ;/ hmmm demencja starcza ;p

pytanie- puchna wam nogi ? bo mi jedna ale to chyba od dretwienia i notorycznego bolu w jednej nodze podejrzewam rwe kulszowa ;/

acha jutro zaczynam 22 tc

Do góry